Görüş Bildir
Haberler
Tuğçe Kazaz: Putlaştırılmış Atatürk de yıkılmalıdır

Tuğçe Kazaz: Putlaştırılmış Atatürk de yıkılmalıdır

cglrclk
02.02.2015 - 21:01 Son Güncelleme: 02.02.2015 - 21:50

Ünlü manken Kazaz: "Artık putlaştırdığımız her şey yıkılmalıdır. Dolayısıyla putlaştırılmış Atatürk de yıkılmalıdır. Osmanlı geri gelmiyor, Osmanlı'nın ruhu yeniden diriliyor"

Evliliği, hayat felsefesi, dine yaklaşımıyla adından çokça söz ettiren manken Tuğçe Kazaz son çıkışıyla yine tartışmaların odağında yer alacak. Milat Gazetesi'nden Özlem Doğan'a röportaj veren Kazaz, Atatürkve Osmanlı ile ilgili çıkışlarıyla yeni polemiklere neden olacağa benziyor...

'PUTLAR YIKILMALI' 

AK Parti’ye verdiğiniz destekten ötürü sizi özellikle ulusalcı kesim eleştiriyor. Bunun nedeni nedir?

''Tencerem var tavam var, Ata'mızdan yadigar iki duble rakım var'' diyerek beni eleştirenlere soruyorum: Bu mudur sizin atanızdan size kalan? Üç kelime öğretmişler sana; Atatürk Yunanlıları denize döktü diye, başka ne var? Oysa biz o dönemde kapalı kapılar ardında ne pazarlıklar yapıldığını bilemiyoruz. Artık putlaştırdığımız her şey yıkılmalıdır. Dolayısıyla putlaştırılmış Atatürk de yıkılmalıdır.

Türkiye’de Atatürk’ü koruma kanunu var biliyorsunuz… 

Atatürk'ü koruma yasasıyla neden koruyoruz? Atatürk öldü, yaşamıyor. O zaman ki küresel oyunçerçevesinde de neler olduğunu bilmiyoruz. Biz kendi tarihimizi cesur bir şekilde kalkıp araştırmaya başlarsak o zaman kim bilir neler çıkacak ortaya. ''Tencerem var tavam var atamdan bana yadigar iki duble rakım var'' diyen rakıcı kesim bu araştırmayı yapmaya hazır değil.

OSMANLI RUHU DİRİLİYOR

Aynı kesim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihimize verdiği değerden dolayı ‘Osmanlı geri geliyor’ eleştirilerinde bulunuyor. Sizce Türkiye yeniden özüne mi dönüyor? 

Osmanlı geri gelmiyor, Osmanlı'nın ruhu yeniden diriliyor. Osmanlı’yı küçümseyen zihniyet “Acaba şeriat mı geliyor? Kapanacak mıyız? Korkusuyla savaşıyorlar. Osmanlıya saldıranlar ahlaksızlıklarını rahat rahat yaşayamayacaklar diye tarihimize karşı saldırıya geçiyor.

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

Tuğçe Kazaz Türk model ve Miss Turkey 2001 birincisidir. 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir’dedünyaya geldi. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim gördü. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. George Seitaridis ile evlenmeden önceOrtodoks oldu ve Maria Seitaridis ismini aldı. Sonra kocasından boşandı ve Türkiye’ye döndü. Kocasından boşandıktan sonra Budist oldu. Ardından Budizmi bırakarak İslamiyet’e döndü. Tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı aldı.

Kaynak: http://www.posta.com.tr/magazin/Haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0