Görüş Bildir
Haberler
Tuğba Özay Kimdir? Sil Baştan ile Tepki Çeken Tuğba Özay Nereli, Kaç Yaşında? Tuğba Özay Evli mi?

Tuğba Özay Kimdir? Sil Baştan ile Tepki Çeken Tuğba Özay Nereli, Kaç Yaşında? Tuğba Özay Evli mi?

Tuğba Özay, 2. Sayfa adlı magazin programının bugünkü canlı yayın konuğu oldu. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını seslendiren Tuğba Özay, magazin gündeminde geniş bir yer edinmişti. Ünlü şarkıcının hayranları Tuğba Özay'ın yorumuna sosyal medyadan tepki göstermişlerdi. Özay orkestra ile de anlaşmazlıklar yaşayınca, çok konuşulan isimlerden oldu. Bugün konuk olduğu programda 'Sil Baştan' yorumuyla sosyal medyayı sallayan Tuğba Özay eleştirilere yanıt verdi. Açıklamaların ardından Özay'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Tuğba Özay kimdir? Tuğba Özay nereli, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hafta içi TV8 ekranlarına gelen 2. Sayfa programı her gün yeni bir ismi konuk ediyor. Programın bugünkü konuğu magazin dünyasında son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan eski manken Tuğba Özay oldu. Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde ünlü rock şarkıcısı Şebnem Ferah'ınn Sil Baştan adlı şarkısını seslendirmişti. Orkestra ile anlaşmazlıklar yaşayan Özay, sosyal medyada gündem olmuştu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan eski mankenin hayatı arama  motorlarında aratılmaya başlandı. Peki Tuğba Özay kimdir? Tuğba Özay nereli, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi?

"Kimse Şebnem Ferah Gibi Okuyamaz...''

"Kimse Şebnem Ferah Gibi Okuyamaz...''

Magazinin önde gelen isimlerinden olan Tuğba Özay, geçtiğimiz günlerde Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' şarkısını seslendirmesiyle gündeme gelmişti. Yorumu özellikle Şebnem Ferah hayranları tarafından büyük tepki çekmiş ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. Tuğba Özay konuk olduğu canlı yayında, 'Kimse Şebnem Ferah gibi okuyamaz. Ses sistemi yeterli değildi ve orkestra ile şarkıda uyuşamadık. Kötü yorumlara artık aldırmıyorum' dedi.

Tuğba Özay Kimdir?

Tuğba Özay Kimdir?

Nihal Tuğba Özay 10 Şubat 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tuğba Özay aslen Trabzonludur. Özay'ın babası ödüller kazanmış ders kitaplarının yazarı ve aynı zamanda şairdir. Annesi ise öğretmendir ve aslen Antalyalıdır.

Eski manken, oyuncu ve aynı zamanda şarkıcı olan Tuğba Özay 1995 yılında düzenlenen Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci olmuştur.

Tuğba Özay ortaokulunu Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Ortaöğrenimini burada tamamlayan Özay, Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne başlamıştır.

Hayatında spora önem veren ünlülerden olan Tuğba Özay ilk olarak yelkencilik ve yüzme spor dallarına yönelmiş, ardından da Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl boyunca voleybol oynamıştır.

1995 yılında Miss Model of Turkey seçilen Tuğba Özay, Miss Model of the World yarışmasında en iyi vücutlu model ödülünü almaya hak kazanmıştır. 1996 yılında Paris'te kısa süreli bir modellik kariyerine sahip olmuş ise de, Türkiye'ye geri dönmüş dönmüş, aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuğba Özay'ın Şarkıları

Tuğba Özay'ın Şarkıları
  • İyi ki Geldin

  • Pes Etme

  • Hoşça Kal Bayım

  • Bir Şey Söylemek İstiyorum

  • Maske

  • Çat Pat

  • Kötülükler Kraliçesi

  • Kapıyı Arala

  • Yargısız İnfaz

  • Zıplamayan Bizden Değil

  • Adam Görünen Madam

  • Yüreğim Buruk Bugün

Tuğba Özay Evli mi?

Tuğba Özay Evli mi?

Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano şehrinde İtalyan bir iş adamı olan Ludovic Fattizzo ile hayatını birleştirdi. 4 yıl aradan sonra boşanma kararı alan Özay, 6 yıl sonra 2015 yılında boşanabildi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın