Görüş Bildir
Haberler
Trafikteki Hangi Tipsin?

Trafikteki Hangi Tipsin?

Ecivicivokke
13.04.2022 - 13:00

Bu testte trafiğe çıktığında hangi tip sürücü olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Kaç yıldır sürücüsün?

4. Hız yapmayı sever misin?

5. Araba sürerken genellikle hangi şerittesindir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Trafik kurallarına uyar mısın?

7. Yeşil ışık yandığında önündeki kişi hareket etmiyorsa anında kornaya basar mısın?

8. Nereye gidersen git emniyet kemerin takılı mıdır?

8. Nereye gidersen git emniyet kemerin takılı mıdır?

Aceleci!

Sen yola çıktığında tüm yollar sana açılmış olmalı, aksi takdirde hemen sinirlerin bozuluyor. Gittiğin yere hızlıca gitmek hiç vakit kaybetmemek istiyorsun. Çoğu zaman kurallara uymaya özen gösteriyorsun ama hızı da seviyorsun. En sol şerit genelde sana ayrılıyor, hız tutkun hiçbir zaman bitmiyor. Yeşil ışık yandığında oyalanan araçlar ya da yolda bekleme yapıp zaman kaybettiren araçlar seni fazlasıyla sinirlendiriyor ama her zaman biraz daha sakin olmakta fayda var. Ne demişler acele işe şeytan karışır!

Kuralcı!

Sen her tabelaya, her trafik kuralına uyuyorsun. Bakkala bile gitsen emniyet kemerin takılı oluyor. Arkadaşların senin arabana bindiğinde zaman zaman buna hayret ediyor ama sen bunun gerekliliğinin farkındasın ve ona göre hareket ediyorsun. Yolunu çok kısaltsa bile ters yön olan caddelere girmiyorsun, her şeyi kuralına göre yapıyorsun. Aşırı dikkatli bir sürücüsün ve reflekslerin çok kuvvetli. Hiçbir zaman hızlı gitmeyi sevmiyorsun çünkü canını tehlikeye atma fikri sana hiç cazip gelmiyor. Senin arabana binenler makam aracına binmiş gibi hissediyor.

Kaygılı!

Kaygılı!

Sen araba sürerken ufak ufak her şey için kaygılanıyorsun. Arkadan bir korna sesi geldiğinde seni panikletiyor, araç sürerken yanlış bir hareket yapmaktan çekiniyorsun. Sinyallerini her zaman veriyor, kurallara uymaya gayret gösteriyorsun. Yanlış bir şey yaptığında el harekiyle ya da mimiklerinle bile olsa özür diliyorsun. Birilerinin canını tehlikeye atmaktan çok korkuyorsun ve bu da seni kaygılı bir sürücü haline getiriyor. Daha deneyimli bir sürücü olduğunda kaygın azalacak, biraz daha sabır!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
17
6
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Küçük

Evet kesinlikle, oyalanan araçlar ya da yolda bekleme yapıp zaman kaybettiren araçlar seni fazlasıyla sinirlendiriyor. Kurallara uyuyoruz ama sol şeritte tın... Devamını Gör

Hoess

Kuralcı! Sen her tabelaya, her trafik kuralına uyuyorsun. Bakkala bile gitsen emniyet kemerin takılı oluyor. Arkadaşların senin arabana bindiğinde zaman zama... Devamını Gör