Görüş Bildir
Haberler
Tostlar Yemeye Görsün! Ayvalık Tostu'nun Başkenti Ayvalık'ta Uygun Fiyatlı 10 Mekan

Tostlar Yemeye Görsün! Ayvalık Tostu'nun Başkenti Ayvalık'ta Uygun Fiyatlı 10 Mekan

Balıkesir'in en güzel yerlerinden biri olan Ayvalık'ta yaz tatilleri yapmak bir başka oluyor. Samimi esnafı, lezzetli mekanları ile Ayvalık'ta tatil yapmak tatilcilerin vazgeçilmezi. Peki Ayvalık'a gittiğinizde nerede ne yenir ya da uygun fiyatlı nereye gidilir diye internetin derin sularına daldıysanız sizler için Ayvalık'ta gidebileceğiniz 10 uygun fiyatlı mekanı sizler için listeledik.

1. Aşkın Tost Evi

1. Aşkın Tost Evi

Ayvalık'a gittiyseniz tost yemeden olmaz. Ayvalık tostunu nerede yiyeceğiz diye düşünüyorsanız, Aşkın Tost Evi  Ayvalık'ta sizleri bekliyor.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Ayvalık'ta her yerde güzel tost yemiyorsun kesinlikle. Gercekten yediklerim arasında acık ara farkla en guzeli, iyisi, kalitelisi burasıydı. Ufacık bir yer ancak çok kalabalık. 20 dk kadar sıra bekleyebilirsin. Fiyatı digerleri ile aynı. 40 50 arası genelde.

Adres: Cumhuriyet Alani, Namık Kemal, Cunda Adası Türkiye

Telefon: +90 266 312 26 63

2. Paşa Çorba Salonu Ayvalık

2. Paşa Çorba Salonu Ayvalık

Sıcak yaz günlerinde hafif yemekler yemek çok daha kıymetli oluyor. Eğer Ayvalık tatilinizde hafif ve lezzetli yemekler yemek isterseniz Paşa çorba Ayvalık'ta sizi bekliyor. Lezzetli zeytinyağlıları ile de oldukça popüler olan Paşa çorba Ayvalık'ın en iyilerinden.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Ayvalık a gittiğimde vazgeçemediğim bir lokanta Kelle paça ve işkembe vazgeçilmezler Sıcak yemekleri ve zeytinyağlılarda mükemmel Kalburabastı nında tadına bakın derim Hızlı ve düzgün hizmet, kaliteli ve lezzetli yemeler , makul fiyatlandırma

Adres: Talatpaşa Cad. Fotoğrafcılar Aralığı No:14, Ayvalık Türkiye

Telefon: +90 266 312 50 18

3. Güler Tatlıhanesi

3. Güler Tatlıhanesi

Küçücük bir dükkan olan Güler Tatlıhanesi Ayvalık'ın en meşhur yerlerinden biri. Birçok tatlı ve unlu mamülü bulabileceğiniz Güler Tatlıhanesi Ayvalık'ın vazgeçilmez yerlerinden biri. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

Ayvalıkta minicik bir pastane. Kapının önünde uzun bir kuyruk var her zaman. Kavala kurabiyesi, lor tatlısı, elmalı kurabiyesi çok lezzetli. Ayvalıka gelince mutkaka uğranması gereken yerlerden.

Adres:  Fevzipaşa-vehbibey, Talatpaşa Cd. No: 45, 10400 Ayvalık/Balıkesir 

Telefon:  (0266) 312 15 93

4. Ayna Restoran

4. Ayna Restoran

Ayvalık'ın sevilen restoranlarından biri olan Ayna Restoran hafif ve lezzetli menüsü ile dikkat çekiyor. Akdeniz mutfağına ağırlık vermesi ile dikkat çeken Ayna Restoran'n müdavimleri de pek fazla.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Tek kelimeyle muazzam yemekler ve ilgi... Fiyatlarını sonuna kadar hak ediyor. Umarım değişmeden böyle değerli işler yapmaya devam ederler.

Adres: Çarşı Cad. Sahil Yolu No:22 Alibey adası, Namık Kemal, Cunda Island Türkiye

Telefon: (0266) 327 27 25

5. Pena Wine House

5. Pena Wine House

Lezzetli pizzaları ile dikkat çeken Pena Wine House, Ayvalık'ta gidebileceğiniz sıcak ve samimi mekanlardan biri. Lezzetli şarapları ise Pena'yı vazgeçilmez yapıyor. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

Pizzaları çok güzel şaraplar cok çeşitli çalışanlar çok ilgiliydi ayvalıkta şarap için mükkemmel bir mekan uğramadan gitmeyin

Adres: ismetpaşa mah cumhuriyet cad. 4.sok no3, Ayvalık 10400 Türkiye 

Telefon: +90 537 637 77 37

6. Pinola

6. Pinola

Kahvaltıları ve özellikle pankekleri ile dikkat çeken Pinola, Ayvalık tatilinizde kahvaltı için uğrayabileceğiniz mekanlardan biri. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

O kadar sıcak o kadar sevimli bir mekan ki görünce acıkıyorsun.

Klasik serpme kahvaltıdan çok uzak ve çok farklı lezzeti bir araya getirmişler. İçerinin ambiyansı çok hoş. Kadın çalışanlar çok nazik. Oğlumuz saldırmasın diye pankeki sonra isteyecektik unutmuşuz yiyemeyeceğiz ve soğuyacak diye değiştirdiler. Vaktim olsaydı menüdeki her lezzeti deneyebilirdim.

Adres: Zeki Bey Mah. 13. Nisan Cad. No: 27, Ayvalık 10400 Türkiye

Telefon: +90 266 312 55 33

7. Macaron Muhallebicisi

7. Macaron Muhallebicisi

En popüler lezzetleri farklı aromaları ile kendine hayran bırakan muhallebileri olan Macaron Muhallebicisi Ayvalık'ın gözde yerlerinden biri. Geniş tatlı menüsüne sahip olan Macaron'da en sık tercih edilen ürün tabii ki onların ününe ün katan muhallebileri.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Bademli ve çikolatalı sakızlı muhallebi çok güzeldi. Yanında reyhan şerbeti içtik. Tatlıyla tatlı olmasın diye şerbeti şekersiz yapmışlar, kesinlikle tavsiye ederim. Dışardaki istediğimiz masaya oturduk, esnafın biz öyle şeye bakmayız macarona geldiyseniz de oturabilirsiniz demesi çok hoştu.

Adres: Hayrettinpaşa Mh. Barbaros Cd. No: 108, Ayvalık Türkiye

Telefon: +90 535 653 08 20

8. Yörük Mehmet'in Yeri

8. Yörük Mehmet'in Yeri

Ayvalık'ta lezzetli bir yemek ve güzel bir manzara isterseniz Yörük Mehmet'in yeri aradığınız yer olabilir. Akdeniz ve Türk mutfağı ağırlıklı olan Yörük Mehmet'in yeri Ayvalık müdavimlerinin vazgeçilmezi. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

Harika manzara, günbatımı muhteşem. Yemekler güzel . Çalışanlar ilgili, mezeler ve yemekler taze ve güzel.

Adres: Şehir Kulübü Lokali, Gazinolar Cad. Ayvalık Merkez, Ayvalık Türkiye

Telefon: +90 266 312 36 76

9. Tamam Meyhane Ayvalık

9. Tamam Meyhane Ayvalık

Deniz ayaklarınızın altında, yanınızda sevdiğiniz insanlar ve güzel bir Ayvalık sofrasından başka ne istenir ki bir tatilden. Şöyle sakin, lezzetli bir mekan arıyoruz diyenler için Tamam Meyhane Ayvalık'ta sizi bekliyor. Lezzetli ve farklı mezeleri ise menünün dikkat çekenlerinden biri.

Ziyaret edenler ne diyor?

Temmuz sonunda, öğleden sonra uğradığımız bu tatlı meyhanede iyi vakit geçirdik. Kaliteli servis, güleryüzlü personel ve lezzetli mezeleri bizi mutlu etti. Sahildeki konumuyla da dikkat çekici bu mekanı kesinlikle öneriyorum. Tamam Yalı'yı bulduysanız başka yer aramanıza gerek yok!

Adres: Hayrettinpasa Mah. Barbaros Cad. 9. Sok. No:7 Hayrettinpasa Mh., Ayvalık 10400 Türkiye

Telefon: +90 546 545 10 10

10. Sofia Ayvalık

10. Sofia Ayvalık

Ayvalık'ın küçük sokaklarından yükselen neşeli sesleri merak ediyorsanız bu sesler Sofia'dan geliyor olabilir. Sakatatları ile de oldukça ünlü olan Sofia lezzetli mezeleri ile de dikkat çekiyor. 

Ziyaret edenler ne diyor?

Sofia samimi ve kaliteli ortamı ile çok keyifli bir restoran. Meze ve et çeşitleri ağırlıklı menüsü için söyleyebileceğim en önemli şey beyin ve dil yiyebildiğim ilk ve tek mekan olması. Heryerde karşılaştığımız bazen hayal kırıklığı yaşatan klasik meze restoranlarına harika bir alternatif. Farklı malzemelerin sürpriz uyumu güzel bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ayvalık rotamızın vazgeçilmez lokasyonu olacak. Samimiyeti ve özenli hizmet için tüm ekibin eline sağlık.

Adres: Sakarya Mahallesi Cumhuriyet Cd. 21. Sk, Ayvalık 10400 Türkiye

Telefon: +90 532 678 04 45

İlginizi çekebilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın