Görüş Bildir
Haberler
Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Lady Gaga Şoku ve Sonrasında Vedası

Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Lady Gaga Şoku ve Sonrasında Vedası

Gaga: Five Foot Two

Toronto Uluslararası Film Festivali 7 - 17 Eylül arası gerçekleşirken Air Canada Center; Angelina JolieMargot Robbie, George Clooney, Matt Damon, Jennifer Lawrence, Elle Fanning ve Jim Carrey gibi pek çok dünya starını ağırladı. Lady Gaga'nın hayatını anlatan belgesel 'Gaga: Five Foot Two' öngösterimiyle festivalde kendine yer buldu. Dünya starı Lady Gaga, üzerine pembe ceket ve altına çöp torbasından ilham alan bir pantolon ile kırmızı halıda zaman ötesi tarzıyla poz veriyordu.

Madonna ile yaşadıkları gerginlik Toronto'da birkaç kez daha soruldu. Bunun üzerine Lady Gaga Madonna ile ilgili mütevazi bir açıklama yaptı:' Madonna'nın benimle ilgili düşündüklerinden bağımsız olarak ben ona hayranım.' dedi. Gerginliği hatırlamayanlar için kısaca özetlersek, 2011 yılında Madonna, Lady Gaga'nın seslendirdiği 'Born This Way' hit şarkısı için 'parçamı çaldı' ifadesini kullanmıştı. Ardından katıldıkları bir talk show da birbirleriyle şakalaşmalarına rağmen Madonna geçtiğimiz zamanlarda Lady Gaga için 'beni referans alıyor' demişti.

Lady Gaga festivalde piyano eşliğinde Bad Romance şarkısını söyleyerek izleyenleri büyüledi

'Perdeleri indirerek, bir şarkıcının arkasındaki kadınla tanışacağız.' diyen Chris Moukarbel, 'Gaga: Five Foot Two' belgesel filminin yönetmenliğini üstlendi. Belgeselin gösterimi 22 Eylül, online film ve dizi platformu Netflix üzerinden gerçekleşecek.  Lady Gaga'nın, öngösterimi gerçekleşen filmde herkesten gizlediği kronik ağrılarının olduğunu öğrendik. Belgeselde birçok sahnede Lady Gaga'dan yükselen çığlık sesleri, kronik sorunlarının tahmin edilebildiğinden daha büyük olabileceğini düşündürüyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraf paylaşarak böbrek nakli ameliyatı geçirdiğini açıklayan Selana Gomez,  yaşadığı Lapus hastalığı nedeniyle sahnelere ara vermişti. Müzik dünyası bukez Lady Gaga için üzüldü. Grammy ödüllü dünya starının Rahatsızlığının adı: Fibromiyalji (kronik ağrı sendromu hastası)

Festivalde, hayatını anlatan belgeselin öngösteriminden sonra ünlü şarkıcı basın karşısına geçti. Yaşadığı kronik ağrıların artık insanlar tarafından bilinmesi üzerine gözyaşlarını tutamayarak  'Zor ama aynı zamanda özgür kılıyor' demişti.

Festival sonrası, instagram hesabında hastaneden fotoğraf paylaşan Lady Gaga, Rio'da vereceği konseri iptal etmek zorunda kaldığı için üzüntülerini belirtmişti. Sağlığına dikkat etmek zorunda olduğunu belirten ünlü şarkıcı, sahnelere bir süre veda ettiğini yine sosyal medyada duyurmuştu. Sevenlerine çok iyi doktorların kontrolündeyim diyen Lady Gaga, yıllardır savaş verdiği fibromiyalji hastalığı için farkındalık yaratmak istediğini dile getirdi.

Peki Fibromiyalji nedir?

Kronik kas ağrısı ya da fibromiyalji miyalji, güç düşüren yorgunluk, uyku bozuklukları, uyuşukluk, karıncalanma hissi ve eklem sertliği gibi rahatsızlıkları da içinde barındıran koşullardır. Bu da hastaların yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiler.

Fibromiyaljinin gerçek nedenleri bilinmemesine rağmen bunun hormonal rahatsızlıklardan, kimyasal dengesizlikten, stresden, travmadan ve bazı hastalıklardan kaynaklandığı düşünülmektedir. Bu rahatsızlık kadınlarda daha yaygındır.

Geçen sene grammy sahnesinde Metallica ile yaptığı şov akıllardan silinemeyecek kadar enerji doluydu. Umarız tüm enerjisiyle Lady Gaga müzik dünyasından çok fazla uzak kalmadan sağlıklı bir şekilde sahnelere geri döner.

Geçen sene grammy sahnesinde Metallica ile yaptığı şov akıllardan silinemeyecek kadar enerji doluydu. Umarız tüm enerjisiyle Lady Gaga müzik dünyasından çok fazla uzak kalmadan sağlıklı bir şekilde sahnelere geri döner.

İşte o sahne: Grammy - Metallica & Lady Gaga (with James's mic ON)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
22
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın