Görüş Bildir
Haberler
Toplanın Televizyon Başına Geçiyoruz: IMDB'ye Göre 2021'in En İyi Türk Dizileri

Toplanın Televizyon Başına Geçiyoruz: IMDB'ye Göre 2021'in En İyi Türk Dizileri

Begüm
31.12.2021 - 23:17

Bir şekilde bitirdiğimiz 2021'de güzel şeyler de olmadı değil... Mesela bazı diziler var ki hepimizi ekran başına kitledi, saatlerce kendini izletti. İşte IMDB'ye göre 2021'in en iyi yerli dizileri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kaderimin Oyunu

7. Kaderimin Oyunu

IMDb: 6,0

Star Tv'de yayınlanan dizide Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü oynuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ilgi çeken dizi IMDB'nin de gözünden kaçmamış.

6. Üç Kuruş

6. Üç Kuruş

IMDb: 7,2

Uraz Kaygılaroğlu'nun başrol olduğu dizi romanların renkli hayatını anlatıyor. Show TV'de devam eden dizi bu yılın en sevilen işlerinden biri oldu.

5. Teşkilat

5. Teşkilat

IMDb: 7,0

MİT ajanlarının hikayesinin anlatıldığı dizide başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal paylaşıyor. İşlediği tema ve heyecanlı sahneleri ile pek kişiyi bu yıl ekran başına kitledi.

4. Alparslan: Büyük Selçuklu

4. Alparslan: Büyük Selçuklu

IMDb: 8,1

Fahriye Evcen ile Barış Arduç'un başrol olduğu dizi 2021'in reyting birincisi olarak konumlandı. Destansı bir yolculuğun kapılarını açan dizi tarih meraklıları için de ideal.

3. Mahkum

3. Mahkum

IMDb: 8,4

Fox'ta başlayan Mahkum dizisi aslında bir Kore uyarlaması. İlk bölümü ile reyting rekorları kıran dizi idealist bir savcının bir sabah uyandığında kendisini hiçbir şey hatırlamadan hapiste bulması ile başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sen Çal Kapımı

2. Sen Çal Kapımı

IMDb: 7,5

Yakın zamanda final yapan Sen Çal Kapımı pek çoğumuzun hayranlıkla izlediği bir diziydi. 85 farklı ülkede yayınlanan dizi sizi yeniden aşka inandırabilir.

1. Yargı

1. Yargı

IMDb: 8,8

Kanal D'de yayınlanan ve çoğumuzun bir bölümünü bile kaçırmadan takip ettiğimiz Yargı dizisi yüksek IMDB puanı ile ilk sırada yer alıyor. Her bölümünde ayrı heyecanlanıp, ayrı tartıştığımız bu dizi umarız ki uzun süre devam eder.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
3
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
albusseverus

Hande erçel gibi zerre oyunculuk yeteneği bulunmayan birinin oynadığı bi dizinin bu listede olması diğer başarılı olan dizizlere hakarettir..Bu kadının vasat... Devamını Gör