Görüş Bildir
Haberler
Toni Kroos Arda Güler'e Hayran Kaldı: Yıldız İsimden Milli Futbolcuya Övgü Dolu Sözler

Toni Kroos Arda Güler'e Hayran Kaldı: Yıldız İsimden Milli Futbolcuya Övgü Dolu Sözler

Bahadır
26.07.2023 - 15:29

Real Madrid'in tecrübeli ismi Toni Kroos, İspanyol devinin Arda Güler transferini yorumladı. 33 yaşındaki orta saha, milli futbolcumuzun gelecekte çok başarılı olacağının altını çizdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antrenmanlarda adından söz ettiriyor

Antrenmanlarda adından söz ettiriyor

İspanya basınında çıkan haberlere göre, Arda'nın göstermiş olduğu çabadan dolayı tüm teknik ekip memnun. Özellikle teknik direktör Carlo Ancelotti, 18 yalındaki futbolcuya ilk 11'de yer vermek için taktiksel değişikliğe gidebilir. Eflatun-beyazlılar, yeni sezonda farklı bir oyun stili ile sahada olabilir.

Kroos, Arda transferinden memnun

Kroos, Arda transferinden memnun

İspanyol devi ile 6 yıllık sözleşmeye imza atan Arda için bir övgü de takımın Alman yıldızından geldi. Arda'nın transferini yorumlayan Kross, genç yıldızın gösterdiği performansa övgüler yağdırdı.

"Çok istekli"

"Çok istekli"

Arda'nın harika bir teknik kapasiteye sahip olduğunu söyleyen Kroos, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

'Büyük bir yetenek, tekniği olağanüstü. Sol ayağıyla şutları mükemmel... Ona baktığınızda 'Bunu nasıl yapmış olabilir, bu pası oraya nasıl verdi?' diyorsunuz.

Arda Güler, burada başarılı olmak için çok istekli. Ama diğer yandan büyük açıklamalara karşı biraz temkinli olmak lazım. Çünkü çok örneğini gördük ve beklentileri tam olarak yerine getiremediler. Özellikle bu kulüpte birinin başarılı olup olmadığını belirleyen başka konular da var. Bu sadece yetenek, teknik ya da şut ile ilgili değil.'

"Harika bir yeteneğe sahip"

"Harika bir yeteneğe sahip"

'Fiziksel olarak ne kadar güçlüyüm? Sorunlarla nasıl başa çıkıyorum? Sakatlanmaya ne kadar yatkınım? Kulüpte olan baskıyla nasıl başa çıkabilirim? Böyle bir takımda kendimi kanıtlamak için ne kadar iddialıyım? Bu soruların cevabını bulmak hemen kolay olmuyor. Bu yüzden büyük konuşmaktan kaçınıyorum ama onun özel bir futbol yeteneğine sahip olduğuna inanıyorum. Arda Güler çok yetenekli. Sürekli 'Bunu nasıl yapıyorsun, bu pası nasıl verdin?' diye soran yeteneklerden biri. Çok iyi olduğunu ve püf noktalarına ihtiyacı olmadığını düşünen 18 yaşında çok fazla futbolcu var. Ama Arda, öyle değil, öğrenme zihniyetine sahip. Arda Güler'in Real Madrid için çok zekice bir transfer olduğunu düşünüyorum.'

İlk maçı heyecanla bekleniyor

İlk maçı heyecanla bekleniyor

Marca'nın haberine göre; sağ bacağında ağrı hisseden genç yıldız, tedbir amacıyla birkaç gündür takımından uzak çalışıyor. Arda'nın 3 Ağustos Perşembe günü Juventus ile oynanacak hazırlık maçında forma giymesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin S

Kroos aq doğrusu hangi çağda yaşıyon editör ya ayıp