Görüş Bildir
Haberler
Tuğçe Kandemir Kimdir? Tuğçe Kandemir Kaç Yaşında ve Nereli?

Tuğçe Kandemir Kimdir? Tuğçe Kandemir Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
18.06.2021 - 18:45

Bu akşam Star Tv'de Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı izleyicilerin karşısına çıktı. Programın sunuculuğunu ünlü sanatçı Volkan Konak yaparken her hafta birbirinden değerli sanatçılar konuk ediliyor. Şimdiden oldukça ilgi gören Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı konukları da bir o kadar merak ediliyor. Bu konuklardan biri başarılı sanatçı Tuğçe Kandemir. Peki Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir kaç yaşında ve nereli? Tuğçe Kandemir hayatı ve detayları haberimizde sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuğçe Kandemir Kimdir? Tuğçe Kandemir Kaç Yaşında?

Tuğçe Kandemir Kimdir? Tuğçe Kandemir Kaç Yaşında?

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de doğdu. Baba tarafı Kırıkkale, Anne tarafı Samsun'lu olan Kandemir, Ankara'da yaşıyor. Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni olarak biliniyor. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar vermiştir. 

2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı 'Bu Benim Öyküm' adlı parçayı söylemiştir. Esas çıkışını Bilal Sonses ile birlikte söylediği 'İçimdeki Sen' parçası ile yapmıştır. Bu şarkı YouTube'da 100 milyonun üzerinde izlenilmiştir. 2019'da söylediği 'Yelkovan' şarkısı ise 50 milyonun üzerinde izlenmiştir. Hâlâ Mersin Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü 'İçimdeki Sen' şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.

Tuğçe Kandemir Şarkıları

Tuğçe Kandemir Şarkıları
  • 'Bu Benim Öyküm' (2018)

  • 'Yanlış' (2018)

  • 'İçimdeki Sen' (ft. Bilal Sonses) (2018)

  • 'Gülü Soldurmam' (2019)

  • 'Yelkovan' (2019)

  • 'Yağmur' (2019)

  • 'El-Âlem' (2020)

  • 'Kurban Olduğum' (2020)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın