Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Markalara Göre Oturduğun Semti Tahmin Ediyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Markalara Göre Oturduğun Semti Tahmin Ediyoruz!

Trex
14.08.2017 - 13:58 Son Güncelleme: 08.04.2018 - 11:19

Tercih ettiğimiz markalar bizim hakkımızda çok şey söylüyor. Maaşımızdan oturduğumuz semte kadar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşadığın şehri soralım. Bunlardan birinde yaşamıyorsan imkanın olsa hangisini tercih ederdin?

2. Evdeki internet bağlantınla başlayalım.

3. Peki cep telefonu hattın?

4. Arabanın markasını öğrensek?

5. Telefonun markası nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdide favori spor ürünleri markanızı seçin.

7. Peki hangi marka elbiseler favorin?

8. Karnın acıktı. Acil bir şeyler atıştırman lazım. Hangisi?

9. Son olarak hesabı ödemek lazım. Hangi kredi kartını kullanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çinçin bebesisin!

Çinçin bebesisin!
www.ankarameydani.com

Ooooo adamın hası naber ya? Tamam dur 'ya'lı 'ma'lı konuşmayı kestik. Samimiyet kuralım da ortamlarda 'ne diyonuz la bebe Çinçin'i buraya yığarım' diyebilelim diye bir şansımızı denedik.

Sincan bebesisin!

Sincan bebesisin!

Tipi bozukları Sincan'a sokmadığını duyduk doğru mu? Tipi bozuk kriterini tam çözemesek de özünde iyi birisin. Yanlışı sevmeyen, hatayı affetmeyen dürüst bir bebesin. Çok gerilme ama olur mu gardaş? Baktın dellenecek gibisin kaç Harikalar Diyarı'na, en olmadı gölet civarında otur biraz sakinleş.

Etlik bebesi çıktın!

Etlik bebesi çıktın!
secure.static.tumblr.com

Atara atar gidere gider yaptığını duyduk. Bir telefonuyla kamyon kamyon bebe yığanların semtindensin. Konuyu fazla uzatıp risk almak istemediğimizden yavaş yavaş uzuyoruz. Gerçi gardaş dedin bize bu saatten sonra senden zarar gelmez.

Kesinlikle Keçiören bebesisin!

Kesinlikle Keçiören bebesisin!
www.keciorengucu.org.tr

Seni sokakta tayfa ile rap yaparken görmüşler. Biraz kederli biraz sinirli. Hayırdır? Tamam semtte şelale dışında pek bir aksiyon yok aslında hatta şelale niye var o da merak konusu ama en azından aslanlar gibi oynayan bir takımın var ;)

Sana bebe denir mi bilinmez ama Tunalı'nın elitisin!

Sana bebe denir mi bilinmez ama Tunalı'nın elitisin!
www.retreatbyrandomhouse.ca

Seni okuyasın diye göndermişler bu dünyaya. Kahveni iç, kitabını oku, tadını çıkar Ankara'nın. Arada sevgilinin elinden tut caddeyi turla, Yılmaz Erdoğan boşuna dememiş 'ben senin benimle Tunalı Hilmi Caddesi'ne gelebilme ihtimalini sevdim' diye. Ankara soğuğunu bile es geçecek sıcaklıkta aşklar sende. Gerçekten sevdaya tek zar atıyorsun maşallah.

Çankaya sakini çıktın!

Çankaya sakini çıktın!
www.analizmerkezi.com

Tam olarak aranılan örnek Ankaralı sensin. Ayazından, gevrek simidine, semte olan aşkın, Anıtkabir ziyaretlerin hepimizi etkiledi. Bir oda varsa yanına yerleşelim de bize azıcık Ankara'nın has kaliteli insanını anlat, bize dünyaya örnek olabilecek Anadolu insanından bahset,  senin gibi güzel insanları görmeyeli çok oldu.

Kızılay bebesi çıktın!

Kızılay bebesi çıktın!

Sen doğduğunda annen göbeğini merkezi bir yere atmış olmalı. Bunun başka açıklaması olamaz, istiyorsun ki hem elit mekanları, hem her türlü restoranı hem de birbirinden ilginç maceracısı bir yerde olsun. Sana tam uygun bir yer seçmişsin yalnız dikkat bir sokak değiştirdiğinde Paris'ten Delhi'ye geçmiş gibi hissedebilirsin. Gerçi problem yok sana her yer Angara.

Beşiktaş!

Beşiktaş!
img-s1.onedio.com

Senin ruhun Beşiktaş semtine ait. Semtin çocuğusun! Çoğu zaman hareketli bir yapıya sahip olsan da zaman zaman kafanı dinlemeye de ihtiyaç duyan birisin. Hem çarşıda istediğin gibi keyifli vakit geçirebilir hem de iki sokak ötesinde evine girip kafanı dinleyebilirsin. Üstelik komşuluk ilişkilerinin hala sürdüğü, tarihi ve kültürü olan bir semt Beşiktaş. Tam da senin istediğin gibi.

Beyoğlu!

Beyoğlu!
onedio.com

Senin ruhun Beyoğlu semtine ait ve yakınlarında oturuyorsun! Her daim enerjik ve kıpır kıpır birisin. Eğlence senin olmazsa olmazın. Sürekli eğlenecek yer ve ortam peşindesin. E bir kere geliyoruz bu dünyaya sen de haklısın tabii. Doğal olarak da senin ruhunun ait olduğu semt 7/24 hareketin olduğu, eğlencenin hiç bitmediği Beyoğlu.

Şişli!

Şişli!
www.turkishny.com

Senin ruhun Şişli semtine ait ve Şişli'de oturuyorsun! Sen kalabalık ve hareket seviyorsun. Üstelik en önem verdiğin şey de komşuluk ilişkileri. Tamam çok hoşlanmıyorsun ama İstanbul'un trafiğinden, kaosundan pek de sıkıldığını söyleyemeyiz. Her zaman her şeye erişimin olsun istiyorsun ayrıca. İstediğin şeyi istediğin zaman bulabilmek senin için çok önemli. Dolayısıyla da Şişli senin için biçilmiş kaftan.

Kadıköy!

Kadıköy!
www.evrensel.net

Senin ruhun Kadıköy semtine ait ve orda oturuyorsun! Kültürü olsun, tarihi olsun meydanından uzaklaştığında bambaşka bir yere dönüşmesi olsun tam senin aradığın ve rahat edeceğin bir yer Kadıköy. Nereden bakarsan bak entelektüel bir semt olan Kadıköy senin için biçilmiş kaftan.

Bağcılar!

Bağcılar!
www.bagcilar.bel.tr

Senin oturduğum semt Bağcılar! Çünkü  ruhun Bağcılar semtine ait. Bir kere maceraperest bir insansın. Hayatında her daim adrenalin ve heyecan mevcut. Ayrıca gözü karasın. Hem de tuttuğunu kopartan cinstensin. Haksızlığa hiç tahammülün de yok. Hakkını aramak için biriyle tartışmaktan asla ve asla çekinmiyorsun. Dolayısıyla da senin ruhunun ait olduğu İstanbul semti Bağcılar.

Ümraniye!

Ümraniye!
www.murekkephaber.com

Sen Ümraniye'de oturuyorsun çünkü ruhun oraya ait! Doğallık, içtenlik senin olmazsa olmazın. İçten ve samimi olmayan insanlarla bir arada olmak senin için zulüm gibi. Aynı zamanda yardımsever biri olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Öyle zenginlikte parada pulda da pek gözün yok. Yani senin ruhunun ait olduğu İstanbul semti Ümraniye.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3042
773
635
336
244
218
210
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

yapacağın testi sikeyim sike sike de facto lwc giyiniyoruz sizde bizde karnın acıktı mı eşşek gibi donastan dürüm veya köşedeki tantuniciden tantuni yiyosun ... Devamını Gör

SveP

beğenmekle kalmayıp yorumda atıyorum.

Lokman azbizerdik

Testi bitiremedim çünkü 2. soruda uydunet yok..vizyonu biraz genişletin yahu

Krematoryum

İstanbul nedir arkadaş hele Ankara. İmkanım var ve ikisinde de oturmam. Avel avel testler hazırlamayın. İzmirsiz bir bok olmaz!