Görüş Bildir
Haberler
Tepki Çeken Uşak Valisi Funda Kocabıyık: 'Yanlış Anlaşıldıysam Kusurumuz Affola'

etiket Tepki Çeken Uşak Valisi Funda Kocabıyık: 'Yanlış Anlaşıldıysam Kusurumuz Affola'

Batuhan
02.04.2020 - 09:22

Uşak'ta corona virüs salgınına ilişkin alınan tedbirleri teftiş ederken vatandaşa yönelik tavrıyla tepki çeken Uşak Valisi, suskunluğunu bozdu. Vali Kocabıyık, 'Yanlış anlaşılmak beni üzer, kusurumuz varsa affola' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, caddede yürüyen ve tedbirleri inceleyen Kocabıyık, birbirlerine çok yakın bir gruba yönelik, ‘Sosyal mesafeyi ayarla, bak çok dip dipe insanlar, düzelt, herkes hadi!’ İfadelerini kullanmıştı.

"Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer"

"Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer"

Görüntülerin tepki çekmesinin ardından Vali Kocabıyık yazılı bir açıklama yaptı.

“Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer, böyle bir yanlış algı var ise, kusurumuz affola... Dün İsmet Paşa Caddesi’nde denetimlerde bulundum. Görevlilerimizin de bulunduğu bir bankanın önünde sosyal izolasyonun sağlanmadığını fark ettim. Bu sıkıntılı günlerde mesai harcayan tüm arkadaşlarımızın çok yorulduğunu biliyorum. Dolayısıyla hem yorgunluktan hem de düzenlemelerin yeni başlaması sebebiyle bazen aksaklıklar yaşayabiliyoruz. Bu düşünce ile arkadaşlarımızın konumlandığı noktaya uzak olduğum için onlara seslenerek, sosyal izolasyona dikkat etmeleri gerektiği hakkında ikazda bulundum. Topluma hizmet etmek için seferber olduğum bu görevde vatandaşlarımızı kıracak bir tavır sergilemem mümkün değil.”

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1290
778
101
55
38
36
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Poyraz aslan

sende haklısın aslında..hadi dehh dagılın hoooğ diye kime seslenilir? tabiki koyun sürüsüne!

1913

700 yıllık devlet adabının geldiği nokta. yolda bağıra çağıra konuşmalar ,"yanlış algı var ise, kusurumuz affola" şeklinde açıklamalar....

Cingıl Bellz

Kusurunuz affolmayaa; hepiniz mahvola!