Görüş Bildir

Millet İttifakı liderleri İzmir’in Gündoğdu Meydanı'nda bugün tarihi bir miting düzenlediler. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise halkı selamladığı sırada 'Selamünaleyküm Sivas' sözleri nedeniyle gündem oldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise halkı selamladığı sırada 'Selamünaleyküm Sivas' sözleri nedeniyle gündem oldu.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ne sivası dede sivasın neresinde bulacan bu kadar CHP liyi

1.Harald

ilçeye bağlı. bazı ilçeler hala yobazlaşmadı

Dominik Brodoto

Ah be Bu dedeler topluluğunun tümü 14 mayısta tasfiye olacak millet ittifakın yaş ortalaması 65 normaldir İzmir'e Sivas demesi. :) Muhalifim ama 14 mayısta m... Devamını Gör

syborg

hoca, yananlardan değilsin belli.. yakanlardan olduğun günler var, o da bilinçaltından fırtlıyor mnk ılımancıları sizi.. normalde sakalından tutuşturulacak a... Devamını Gör