Görüş Bildir

Z kuşağından bir genç daha 'telefonunu çıkar' ekolünden bir dayının şiddetine maruz kaldı. Gencin 100 liralık tişört giydiğini öğrenen dayı, muhteşem bir analiz yaparak 'Sen ayda 5-6 sefer et yiyorsundur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir sokak röportajı esnasında 'Aldığım tişört 100 lira. Kışı bununla geçirmek zorundayım' diyen gence tasarruf çağrısı yapan dayımız, 'Oğlum bunun 10 liralığı da var. Böyle yüksek takılırsan ohooo... Ben bu kabanı 15 sene oldu temizletip temizletip giyiyorum. Tasarruf yapacaksın' dedi.

Bir başka vatandaşın 'Delikanlıya sorar mısın ayda kaç kere et, balık yiyor?' diye araya girmesi üzerine dayımız, 'Haline bakarsan ayda 5-6 sefer et yiyor belli. 100 liralık tişört giyiyor arkadaş. 100 liralık tişört giyersen ayda 5-6 sefer et yediğin belli olur.' dedi.

O anlar 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
45
29
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
karabacak kadriye

21. yüzyılın sıradan temel ihtiyacı haline gelen şeylerin bu et kafalılara lüks gelmesi.sende 5 6 kere et yesen bunları söylemezsin zaten.proteinsiz.

seko

şunlara bir ben denk gelemiyorum..temizleyip temizleyip dövmek istiyorum. sen kimsin lan çocuğun yediğini içtiğini giydiğini sorguluyorsun..

DoctorWhat

denk gelmiyoruz çünkü böyle tipler düşündüğümüzden daha nadir aslında. Yani röportaj yapan kişi yüz kişiye fikrini soruyorsa birkaçı böyle ancak harbiden saç... Devamını Gör

U3erkerA

10 liraya olanının linkini alabilir miyim