Görüş Bildir
Haberler
Tehlikede Olabilirsin! Bu Testi Çöz, Sevgilinin Ne Kadar Narsist Olduğunu Öğren!

Tehlikede Olabilirsin! Bu Testi Çöz, Sevgilinin Ne Kadar Narsist Olduğunu Öğren!

Ebru Çiftçi
15.04.2021 - 17:45 Son Güncelleme: 21.04.2021 - 22:07

Sevgilinin ne kadar narsist bir kişiliğe sahip olduğunu merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

NOT: Bu test eğlence amaçlı yapılıyor, eğer herhangi bir sorun yaşıyorsanız işin uzmanına danışmalısınız!!! 

1. Öncelikle, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Onunla tartıştığın zamanlarda her zaman haklı taraf çıkan o mu oluyor?

3. Onunla tartıştığın zamanlarda her zaman haklı taraf çıkan o mu oluyor?

4. Peki seni kırdığında çekip gider mi yoksa seninle birlikte üzülür mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Imm... İlişkide senin fikirlerine ne kadar saygı duyuyor?

6. Sevgilin başkalarının eleştirilerine veya yargılarına ne kadar açık? ( 1= Hiç, 5= Çok)

7. Peki bir ortama girdiği zaman herkesin ilgisini çekmek için uğraşır mı?

8. İnsanların zayıf noktalarıyla alay ettiğine hiç şahit oldun mu?

9. Son olarak, tartıştığınızda her şeyin suçlusu olarak seni görür mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilin tam bir narsist!

Anlattıklarına göre sevgilin narsist kişilik özelliklerini taşıyor. Herkesten çok kendini düşünüyor. Etrafındaki insanlarla pek empati kuramıyor. Bu yüzden onların neler hissettiğini bilemiyor. Onun için tek önemli olan şey kendi egosunu tatmin etmesidir. İster bunu insanlarla tartışıp onlara ağza alınmayacak sözler söyleyerek ister aşağılayarak ister farklı şekillerde yapabiliyor. Yeter ki kendi egosu tatmin olsun. Dünya onun etrafında dönüyormuş gibi davrandığını zaman zaman sen de fark ediyorsun. İlişkide iki kişilik düşünmek gerekirken o sadece kendini önemsiyor. Etrafındaki insanlar ona içten içe hayranlık duysun istiyor. Bu yüzden bir ortamda mutlaka ön planda olmayı seviyor. Kendini ayrıcalıklı bir insan olarak görüyor. Bunu zaman zaman sen de hissediyorsun ama onun yapısı budur diye görüp geçiyorsun. Hiç üzerinde durmuyorsun. Fakat manipülatif yanları oldukça kuvvetli olduğu için bu karşı tarafa zarar verebilir. Seni istemediğin bir şeyi yapmaya ikna edebilir ve sonucunda sen mutsuz olursun. Onun için ne hissettiğin pek önemli olmaz açıkçası. Mesela tartışma esnasında her zaman o haklıdır. Sen haklı olsan bile sana kendinin haksız olduğuna inandırabiliyor. Her şeyi bilen her zaman odur. İstediği ilgiyi ve beğeniyi almadığı zaman da öfkelenir. Öfkesini farklı yollarla dile getirebilir. Bizden sana tavsiye, dikkatli ol.

Narsist değil ama belirtileri var!

Narsist değil ama belirtileri var!

Sevgilin narsist değil ama bu hastalığa sahip insanların özelliklerini taşıyor diyebiliriz. Zaman zaman dünyanın kendi etrafında dönüyor gibi davranması seni biraz sinir ediyor gibi. Tartışırken sürekli kendini haklı görmesi de bir etken olabilir. Narsist değil de biraz bencil olabilir. Çünkü narsist kişilik bozukluğu önemli bir konudur. Bu kişiler insanların duygularını anlamaya çalışmazlar, sadece kendi duygu ve düşünceleri onlar için önemlidir. İnsanlara zarar verdiklerinde kendilerini suçlu hissetmezler. Aksine egoları tatmin olabilir. Çünkü insanları aşağılamak onlara üstünlük hissettirir. Bu da kendilerini değerli hissetmenin bir yoludur. Senin sevgilinde bu gibi konular çok fazla görülmüyor. Elbette bazı özellikleri taşıyordur ama bu onun narsist biri olduğunu göstermez. O yüzden için rahat olsun. Eğer onda seni rahatsız eden bir şeyler varsa onunla konuşmalı ve bunu çözmelisiniz...

Sevgilin narsist falan değil!

Senin burada ne işin var? Sevgilin dünya tatlısı bir insanken bu testi çözüyor olman bizi biraz düşündürdü. Sevgilin, inanılmaz bir empati yeteneğine sahip. Senin ne düşündüğün veya neye üzüldüğün onun için çok önemli. Asla bu konuda umursamaz davranmıyor. Aynı zamanda bir ortamda kendini ön plana çıkarma gibi bir derdi yok. Doğal ve samimi bir insan. Kimseye kendini kanıtlamaya çalışmıyor. Bunun için kimse aşağılamıyor mesela. O yüzden için rahat olabilir. Sevgilin dünyanın en ponçik insanı olabilir. Bu yüzden lütfen bu testi çözdüğünü görmesin. Yoksa çok üzülür. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
55
34
26
25
24
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın