Görüş Bildir
Haberler
Tatlarını da Merak Edenler İçin: Pokemon'larla Yapabileceğiniz En Lezzetli 13 Yemek

Tatlarını da Merak Edenler İçin: Pokemon'larla Yapabileceğiniz En Lezzetli 13 Yemek

Fulin
14.07.2016 - 22:42

Pokemon GO çılgınlığı her yeri sardı. Pokemon dünyasının vejetaryen bir dünya olmadığı ortada. Fanatik hayranları, Pokemon'ların tadını da merak ediyor. Biz de meraklıları için yiyilebilen Pokemon'lardan yapılan yiyecekleri derledik.

1. Exeggcute Omleti

1. Exeggcute Omleti

Exeggcute'un gülen, memnuniyetsiz, sinirli, gibi farklı yüzleri olduğunu görebiliyorsunuz. Exeggute'un çığlığı da normal bir yumurtada bulamayacağınız özelliklerden. Bilindiği gibi Exeggute'un psişik bir tarafı da var. Ondan omlet yapmayı deneyenler yaptıkları omleti tabağı koyup yemeye hazırlandıkları anda çığlığın devam ettiğini söylüyor. Siz de bu ekstrem omlet tecrübesini Exeggute ile yaşayabilirsiniz.

2. Magikarp Suşisi

2. Magikarp Suşisi

İyi bir suşiden daha lezzetli bir şey bulmak çok zor. Magikarp da Pokemon mücadelesinde pek de etkili olmadığından, diğer özelliğini yani lezzetli etini kullanalım dedik. Hem karnınız lezzetli bir suşi ile doymuş olur, hem de mücadelenizi daha yüksek enerjili bir Pokemon ile devam ettirebilirsiniz.

3. Mareep Kebabı

3. Mareep Kebabı

Kebap kuzu etinden çeşnilendirilerek yapılır. Mareep de buna çok uygun. Güzel bir Adana yapıp, yanına da hoş mezeler ile kendinize bir ziyafet çekebilirsiniz. Mareep'in lezzetli etini fazla kaçırıp sağlığınıza kötülük de yapmayın; biliyorsunuz kolesterolün kaynağı kırmızı et.

4. Crawdaunt Tava

4. Crawdaunt Tava

Pokemon deniz ürünleri listesinin en tepesine aday olacak bir yemek ile karşınızdayız. Bu zengin lezzetli deniz kabuklusunu diğer malzemelerin gölgesinde bırakmamak gerekli. Az sarımsak, zeytinyağı ve bazı taze otlar ile mükemmel bir yemek yapabilirsiniz.

5. Fırında Psyduck

Psyduck'ı güzel eşlikçiler ile fırınlayarak daha verimli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Söz dinlemeyen ya da anlayamayan bir Pokemon olan Psyduck'ın bu sinir bozucu problemine kökten ve lezzetli bir çözüm ile son verebilirsiniz.

6. Paras Mantarlı Sote

6. Paras Mantarlı Sote

Paras'ın lezzetli mantarları orada pek de işlevsiz duruyor. Bu yabani mantarları güzel bir soteye çevirip, sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

7. Krookodile Izgara

7. Krookodile Izgara

Balık ve tavuk arasındaki tadı ile aslında tanıdık bir lezzet Krookodile'ın eti. Bir güzel terbiye ettikten sonra ızgarada uygun sürede pişirince bir lezzet şöleni ile karşı karşıya kalacaksınız. Sandile de aynı türden ama o yenmeyecek kadar tatlış. İyisi mi Krookodile ile devam edelim.

8. Portakallı Ho-Oh

8. Portakallı Ho-Oh

Ho-Oh gibi nadir bir Pokemon'u bulursanız hemen ondan portakallı bir fırın yemeği yapın. Eşsiz tadından emin olun. Klasik beyaz etler için kullanılan portakallı tarifi Ho-Oh için de kullanabilirsiniz. Sonucun mükemmel olacağını göreceksiniz.

9. Combusken Kanat

9. Combusken Kanat

Bahse giriyoruz ki Combusken'in kanatları tavuk restoranlarından aldığınız kanatlardan daha lezzetli olacak. Kendi sevdiğiniz malzemelerle terbiye ederek, istediğiniz biçimde pişirebilirsiniz. Sonuç; aşırı lezzetli.

10. Miltank Peyniri

10. Miltank Peyniri

Miltank'in sütü Pokemon dünyasında herkesin dilinde. Sütünü alıp, güzelce bir peynir yapın. Hem kahvaltıda, hem karpuzun yanında götürün.

11. Ditto Jöle

11. Ditto Jöle

Tatlı zamanı geldi. Kendisi aslen zaten jöle olan Ditto'ya fazla bir şey eklemeye gerek yok. Uygun bir kaba koyup, soğutup tüketebilirsiniz. Hafif ve serinletici olacağı kesin.

12. Vanillite'li Dondurma

12. Vanillite'li Dondurma

Bu sıcak yaz günlerinde Pokemon'culara en iyi eşlik edecek tatlı tabii ki bu olacak. Daha lezzetlisini bulmak zor.

13. Cherubi Kompostosu

13. Cherubi Kompostosu

Bu lezzetli Pokemon meyvesinin kompostosunu deneyin ama soğutmayı unutmayın, etkisi iki kat artıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
35
20
10
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrs.Ackerman

fırında psyduck ve ditto jöleyi deneyeceğim ödlşfömadslkmasd

Validen

Ayrıca Magikarp koi balığıdır. Tatlı su balığından suşi olmaz.

Ada Yaşın

magigarp sert kabuk ve puldur yenmez eti yoktur bunu izlemiş olan bilir hatta misty. söylüyodu