Görüş Bildir
Haberler
Cemil Barlas'tan Tartışmaya Nokta Koyacak Açıklama! Erdoğan'ın Diplomasını FETÖ'cüler Yok Etmiş

etiket Cemil Barlas'tan Tartışmaya Nokta Koyacak Açıklama! Erdoğan'ın Diplomasını FETÖ'cüler Yok Etmiş

Emre Ordu
05.06.2018 - 00:46 Son Güncelleme: 05.06.2018 - 08:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite diplomasının olup olmadığı tartışmasına yazar Cemil Barlas da katıldı. Barlas, Erdoğan'ın diplomasının FETÖ'cüler tarafından çalındığını öne sürdü. A Haber yayınında konuşan Barlas, 'Belli ki bu FETÖ'cüler Erdoğan'ın diplomasını bir yerden ele geçirip yok etmişler, orijinalini. Öyle hissediyorum' ifadelerini kullandı.

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ortaya atılan Erdoğan'ın 4 yıllık üniversite diploması olmadığı yönündeki iddia, 24 Haziran seçimleri öncesinde de gündemin üst sıralarında yer almaya devam ediyor.  

Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce de meydanlarda ve katıldığı programlarda sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan'a diplomasını göstermesi çağrısında bulunuyor.

Barlas'ın iddiası 👇

Diploma tartışması bu akşam A Haber kanalında da gündeme geldi. Yazar Cemil Barlas programda ilginç bir iddiada bulundu. Barlas, 'Belli ki bu FETÖ’cüler Erdoğan'ın diplomasının orijinalini bir yerlerden ele geçirip yok etmişler' dedi.

'Diplomayı FETÖ çaldı' diyen Cemil Barlas Twitter'da TT oldu...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
873
215
119
8
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Textn

-Baba akü yok. +Fetöcüler çalmıştır.

Viyol10sel

Efso :)))

Pasif Kullanıcı

AKP'Lİ KARDEŞLERİM !! gerçek REİS bu değildir !! gerçek REİS 2003 senesinde Bayrampaşa Şehir Parkı'nda yahudilerin bindiği atı zehirlemesinden dolayı attan d... Devamını Gör

mak

bunu facebook tan paylaş. 100 bin koyun inanmazsa. :))

Shine

Düşünsene doğmuşsun,iyi kötü bir eğitim görmüşsün ve geldiğin nokta bu. Başka bir insanı yalamak ne kadar yalan veya saçma olursa olsun savunmak. İnsanın ken... Devamını Gör

yasak elma

Bugün bundan daha iyi bir yazı okuyamam herhalde.