Görüş Bildir
Haberler
Tanıştığınız Kişinin Burcunu Sormadan Duramıyorsanız IQ Seviyesi En Yüksek 6 Burcu Öğrenmelisiniz!

Tanıştığınız Kişinin Burcunu Sormadan Duramıyorsanız IQ Seviyesi En Yüksek 6 Burcu Öğrenmelisiniz!

Entel Feridun
24.11.2022 - 16:14

Astroloji kişisel özelliklerimizi birçok yönden etkiliyor olabilir. Son zamanlarda burçların zeka seviyesi de en çok konuşulan konular arasında. Peki hangi burçların IQ seviyesi düşük, hangileri en zeki burçlar arasında yer alıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları da en zeki burçlar arasında yer alır. Çünkü Balık burçları su grubu bir burç gibi duygusal oldukları kadar değişken bir burçtur. Ve birden fazla işi aynı anda yapabilecek kapasiteye sahiptirler.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları doğuştan gelen zeka becerisine pek inanmaz. Onlar zeka seviyelerini de çalışarak geliştirenlerdendir. Oğlak burçları öncü burçlardan bir tanesi olduğu için çalışarak edindikleri becerileri uzun süre korurlar.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları soğukkanlı intikam alabilen burçlardan birisidir. Elbette intikam almak zeka gerektiren bir iştir. Hal böyle olunca bu burcun insanı nerede ince bir detay var fark edebilecek gözlem yeteneğine sahip bir burç olur.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçlarının pratik zekasını duymayan yoktur. Onlar birçok soruna hızla çözüm bulabilirler. Zeka seviyelerine ve düşünme hızlarına diyecek yok. Hızlı düşünüp hızlıca uygulamaya sokabilecek, zeki mizah yapabilen insanlardır.

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları titiz ve detaylı anlayışlarını zekalarında da konuşturuyor. Onlar için hayat bir analitikten ibarettir. Bu nedenle her olayda zekice adımlar atmaya çalışırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçlarının ne kadar kıvrak zekalı insanlar olduğunu daha ilk görüşmede anlarsınız. Kova burçları 12 burcu da sollayarak IQ seviyesi en yüksek burç oldu. Bu kişiler doğuştan pratik zekalı, zeka seviyeleri çekiciliklerini ikiye katlıyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
14
7
6
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Fazla IQ degerlendiremedigin surece hic bir ise yaramiyor.

Beatrize Vaksman

annemde cok zekiydi.. eskiden telefon numaralari deftere yazilirdi, annemin defteri yoktu, binlerce numara kafasindaydi. hangi yil, hangi gun ve saatte nered... Devamını Gör

syborg

büyük trav.. bi kere kendi burcum terazi diye demiyorum (yeminne bak:) terazisiz zeka listesi mi olur lo.. hadi bunu geçtim, zekası esprilerinde parıldayan b... Devamını Gör

syborg

ha keza koç.. oğlak dediği koç değilse eğer, devilish de olsa koç zekası keskindir.. hadi terazi yok, bunlar ne