Görüş Bildir
Haberler
Çenesiyle Adam Dövebilecek Nitelikte Olan İkizler Burcu Kadınlarının Toksik Özellikleri Nelerdir?

Çenesiyle Adam Dövebilecek Nitelikte Olan İkizler Burcu Kadınlarının Toksik Özellikleri Nelerdir?

Entel Feridun
20.11.2022 - 09:10

Genelde burçların erkeklerinin olumsuz özellikleri konuşulur. Biraz da burçların kadınlarından bahsedelim. İkizler burcu kadınının toksik özellikleri nelermiş, buyurun birlikte bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Çenesi çok düşüktür.

9. Çenesi çok düşüktür.

İkizler burcu kadınlarına sorsanız asla gevezelik etmezlerdir. Ancak hiç de öyle değil. Flört aşamasında date dönüşü çok konuştuğu için reddedilen çok İkizler kadını vardır. Ya da çenesi ile istediklerini yaptırma konusunda usta olurlar. Çünkü karşısındaki bir noktadan sonra bıkar. Bir de üstüne zeka konusunda ballı oldukları için geçmişte yapılan hataları unutmazlar. Devamlı dırdır ederler.

8. Boş konuşurlar.

8. Boş konuşurlar.

Yani bu kadının ağzından hayırlı bir laf çıkmaz mı, derseniz çıkmaz! Konuşmaya başladıklarında ya bir şeylerden şikayet ediyordur ya dedikodu yapıyordur ya da sizi hiç ilgilendirmeyen şeyler anlatıyordur. Bitse de gitsek!

7. Dedikocudur.

7. Dedikocudur.

Dedikodu yapmayı çok seven bu burcun kadının tuhaftır ki sosyal çevresi çok geniştir. Herkesle iyi geçinmeyi bir şekilde başarırlar. Sosyal aktivitelere de hep zaman bulurlar ki insanların hayatından bilgi toplayabilsin. Sonra diğerlerine anlatabilsin. Dedikodu yapmak onun için enerji toplamak gibi bir şeydir. Birileri hakkında konuşunca morali düzelir.

6. Duygusuzdur.

6. Duygusuzdur.

İkizler burçları vurdumduymaz olmaları ile ünlüdür. Ama duygusuzluk konusunda İkizler kadınları, erkekleri sollayabilirler. Ne kıskançlık hissederler, ne ayrılık yaşadıklarında üzülürler...  Daha önce bir İkizler kadını ile birlikte olduysanız ne söylediğimizi en iyi siz anlarsınız! Aşık mı, seviyor mu, mutlu mu, mutsuz mu hiçbir hissiyatını belli etmez. Son olarak sizi sevmediğini anlayıp ayrılırsınız. Gene ona bir şey olmaz...

5. Dengesizdir.

5. Dengesizdir.

Dengesizlik konusunda çığır açmış burç kadınlarındandır. İkizler burcu kadınları bugün ak, dediğine yarın kara, diyebilir. Bir saat önce mutlu olan kadın, şimdi suratını asıyordur. Aman sakın sebebini sormayın. Bir de üstüne trip yiyebilirsiniz. Onları anlamak mümkün değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Ciddi meselelere gelemez.

4. Ciddi meselelere gelemez.

İkizler burcu kadınları ciddi konulara asla gelemez. Ciddi ilişki yapamazlar, iş konusunda sorumluluk alırken çekinirler ya da birisi ile çok önemli bir mevzu konuştuklarını asla göremezsiniz. Bunun nedeni hayatlarında inisiyatif almayı sevmemelerinden kaynaklıdır. Diğer yandan hayata eğlenmek için gelen bu kadın ciddi şeylerle kafasını meşgul etmek istemez.

3. Sıkıştığında yalan söyleyebilir.

3. Sıkıştığında yalan söyleyebilir.

Kurnaz olduklarını sanan İkizler burcu kadınları önemli konular hakkında konuşmaktan geri dururlar. Eğer bir hatasını yakaladıysanız kabul etmek yerine kurnazlık yaptıklarını zannedip yalana başvurabilirler. İşin garip yanı siz yalan söylediğini anlamış olsanız bile bunu asla kabul etmeyecekleri için çok gerekli bahaneler sunarak sizi ikna bile edebilirler.

2. Kararsızlığı ile insanı canından bezdirir.

2. Kararsızlığı ile insanı canından bezdirir.

Kimle alışverişe çıkılmaz, diye sorarsanız hep bir ağızdan 'İkizler burcu ile' cevabını alabilirsiniz. Saatlerce mağaza gezmekten ayaklarınız su toplamıştır ama o bıkmadan bir önceki mağazadaki çanta ile bu ayakkabının yakışıp yakışmayacağını soruyordur. İşte öyle bir şey...

1. İki yüzlüdür.

1. İki yüzlüdür.

Kurnaz oldukları kadar iki yüzlü de olan İkizler burcu kadınları, kendilerinin bile farkında olmadıkları bir fesatlığa sahiptirler. Dünyanın en masum en gamsız insanı gibi görünen bu kadınlar sizden nefret etmesine rağmen dost görünebilir. Bir şeyler hissetmek konusunda başarısız oldukları için birine ihanet etmek onlara suç gibi gelmez.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
8
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın