Görüş Bildir
Haberler
Libidosunun Asla Önüne Geçilemeyen Cinselliğe En Düşkün Burçları Açıklıyoruz

Libidosunun Asla Önüne Geçilemeyen Cinselliğe En Düşkün Burçları Açıklıyoruz

Entel Feridun
01.11.2022 - 08:06 Son Güncelleme: 28.10.2022 - 10:54

Burçlar karakter özellikleri bakımından birbirinden farklıdır. Bu yüzden hayattaki öncelikleri de değişebilir. Özel hayatlarında sekse düşkün ve libidosu ne zaman baksak yüksek olan hangi burçlar vardır? Tahmin etmek pek de zor değil ancak bu liste sürprizlere çok açık. Haydi gelin birlikte cinselliğe en çok önem veren adeta seks yapmak için yaşayan burçları öğrenelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Başak Burcu

12. Başak Burcu

Oğlak burcunun bile libidosunun daha yüksek olduğu listenin son sırasında Başak burcu var! Başak burçları aşk meşk konularına gelince biraz çekimser kalıyorlar. Hele ki titizlik ve düzen takıntıları ani bir sekse asla izin vermiyor. Cinselliği yaşarken bile temkinli olmaya çalışan bu burca sabır diliyoruz.

11. İkizler Burcu

11. İkizler Burcu

İkizler burçları listenin son sıralarında yer alıyor çünkü bu kaygısızlıkla bırakın seks yapmayı flört etmeyi bile başaramayabiliyor. Onun için hayat eğlence ve dedikodudan ibaret. Cinsellikle ilgisi pek yoktur. İşler o raddeye geldiğinde de çok konuşup bütün eğlenceyi bozabilir...

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Oğlak burçları ile devam ediyoruz... Onların gizemli ruh halleri ve karanlık kişiliklerine bakacak olursak altından ilginç fanteziler çıkabileceğini düşünüyoruz. Oğlak burçları yüksek bir libidoya sahip olmasalar da gerçekten aşık oldukları kişi ile iyi bir seks hayatına sahip olabilirler.

9. Balık Burcu

9. Balık Burcu

Balık burçları listenin sonlarında yer alıyor çünkü onlar için hayatta seksten daha önemli şeyler var. Bunlardan bir tanesi de aşk... Tek gecelik ilişkilerde asla konsantrasyonunu veremeyen Balık burçları için libidosu yüksek demek çok zor. Onlar duygusal bir su burcu. Bu yüzden birlikte oldukları kişiye karşı arzulu oldukları söylenebilir.

8. Yengeç Burcu

8. Yengeç Burcu

Diğer bir su grubu burcu olan Yengeç burçları ile devam ediyoruz. Ancak düşündüğünüz gibi Yengeç burçlarının libidosuna az diyemeyiz. Cinselliğe oldukça düşkün burçlardan olan Yengeç burçları ilişkilerinde adeta farklı bir kişiliğe bürünebilirler. Onlar sevmek ve sevilmek için dünyaya geldiler. Bunu sevişerek yapabilirler .

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Terazi burçlarının burada ne işi var, diye soranlarınız varsa onlar gizli libidoya sahiptir. Terazi burçları flört etmeye ve zevkleri için aktiviteler yapmaya bayılırlar. Zaten zarafetin ve uyumun burcu olan Terazi için sekste aksesuarlar ve kıyafetler çok önemlidir. Partnerini kolayca etkisi altına alabilir. En çekici ve cinselliğe düşkün burçlardandır.

6. Kova Burcu

6. Kova Burcu

Kova burçları ile birlikte libidosu en yüksek olan, yani durdurulamaz burçları sıralamaya başlıyoruz. Kova burçlarının dışarıdan sakin ve bilge göründüğüne bakmayın cinsel hayatlarında oldukça çılgın olabilirler. Ayrıca çekiciliklerine de diyecek yoktur. Onlar cinsel hayatlarında çapkındırlar.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Aslan burçları ile cinselliğe düşkün burçların enlerine devam ediyoruz. Aslan burçlarının ateşli enerjisi ve çekiciliği konunun bir şekilde cinselliğe gelmesine neden oluyor. Onların hayatlarında seks ve ten uyumu yakaladığı bir partner bulmak oldukça önemlidir.

4. Yay Burcu

4. Yay Burcu

Yay burçları da bir ateş burcu olarak listenin ilk sıralarında koltuğunu buluyor. Yay burçlarının heyecanlı halleri partnerlerine oldukça çekici gelebilir. Flörtler ya da ani başlayan aşklar yatakta canlanabilir. Bu yüzden Yay burçları için libidosu yüksek ve tehlikeli burçlardandır, diyebiliriz.

3. Boğa Burcu

3. Boğa Burcu

Boğa burçlarının libidosunun yüksek oluşu başına hep bela olmuştur. Onu çapkın sananlar utansın! O karşısındakine değer vermeyi iyi bilen ve ince ruhlu bir seks düşkünüdür. Sizi aniden yatağa atmaz, ruhunuza dokunarak sevişmeyi tercih eder. Onunla birlikte olmak bu yüzden partnerinin de libidosunu yükseltebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Koç Burcu

2. Koç Burcu

Koç burçları hangi konuda olursa olsun liderliği kimseye bırakmıyor. Ancak cinsellik konusunda ondan daha da yüksek libidosu olanlar var. Yine de Koç burçlarının cinsel arzularını yaşamaya düşkünlüğü göz ardı edilemez. O bir ateş grubu burcu ve seks konusunda heyecanlı olabilir.

1. Akrep Burcu

1. Akrep Burcu

Elbette cinsellik deyince akla ilk olarak gelen isim Akrep burçları oluyor. Akreplerin gerçekten durdurulamaz bir seks enerjisi var. Onlar bir su burcu olmalarına rağmen duygusallıktan uzak da sevişebilirler. Cinsellik aşk hayatları için oldukça önemlidir. Uyum yakalayamadığı kimse ile birlikte olması mümkün değildir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
16
7
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın