Görüş Bildir
Haberler
Takip Edilmesi Gereken 5 Vegan Yemek Tarifi Sayfaları

Takip Edilmesi Gereken 5 Vegan Yemek Tarifi Sayfaları

Vegan Mutfak
27.11.2014 - 11:12 Son Güncelleme: 27.11.2014 - 14:41

Veganlar Ne Yiyor?

Vegan olmadıysanız kendi kendinize soracağınız, vegan olduysanız çevrenizden duyacağınız sorulardan biridir bu soru. 'E iyi de ben ne yiyeceğim?' 'E iyi de ne yiyeceksin?'  Oysa yiyeceğiniz şeyler o kadar fazladır ki, saysak bitiremeyiz. Belki bu yüzden birileri vegan yemek sayfaları açıyor ve yaptığı yemekleri insanlarla paylaşıyor.

Bu listemizde Türkiye'de açılan 5 vegan yemek tarifi sayfasını sizler için araştırdık. Buyurun efenim.

Vegan Mutfak

Vegan Mutfak

Sayfalarını 'Kolektif Sömürüsüz Vegan Tarif Paylaşım Platformu' olarak tanıtan Vegan Mutfak, sayfalarında 100'den fazla tarif barındırıyorlar. 3500'den fazla beğeni sayısıyla Türkiye'nin en çok beğeniye sahip vegan yemek sayfası da olabilirler.

Şuan websitelerini de açtılar ve Facebook'taki tarifleri web sitelerini aktarıyorlar. Eğer takip etmek isterseniz; Vegan Mutfak

Vegan Yemekler

Vegan Yemekler

Yeliz Utku isimli çok şirin bir kadının yönettiği Facebook sayfası Vegan Yemekler, tatlı dili ile karşınıza çıkıyor. Web sitesinin de olduğu sayfa vegan tarifler için önemli bir kaynak.

Eğer olur da takip etmek isterseniz. Buyurun; Vegan Yemekler

Bir Gül'ün Mutfağı

Bir Gül'ün Mutfağı

Türkiye'nin vegan aşçılarından Bir Gül'ün açtığı grup olan 'Bir Gül'ün Mutfağı' sayfalaşmasa da buraya koymasak olmazdı. Yaptığı tariflerle öne çıkan Bir Gül'ün Mutfağı özellikle veganize ettiği tariflerle öne çıkıyor.

Olur da ben katılacam bu gruba derseniz; Bir Gül'ün Mutfağı

Vegan Lezzetler

Vegan Lezzetler

Amatör bir ruhla açıldığı belli olan tarifleriyle gönlümüzü çalan başka bir vegan yemek tarifi sayfası 'Vegan Lezzetler' başarılı olacağa benzeyen sayfalardan. Daha sık tarif paylaşmalarını tavsiye ediyoruz.

Ben bu sayfayı beğenirim diyorsanız; Vegan Lezzetler

Veganım

Veganım

Almanya'dan bir Türkiye'li veganın kurduğu sayfa olma özelliği taşıyan 'Veganım' ismiyle uyumlu güzel bir sayfa. Tek üzüldüğümüz şey uzun zamandır tarif paylaşmıyor olması ama siz derseniz ki bizler öteki tariflerine bakarız, orasına karışmıyoruz.

O halde buyurun buraya; Veganım

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
35
5
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Marie Antoinette

aa hayret ısrarla hayvanlar bizim için yaratıldı ya da bu doğanın döngüsü diyecek olan 'ıspanak da acı çekiyorcular^ yorum yapmamış.