Görüş Bildir
Haberler
Takımını Ferahlatan Oyunuyla Sihirdar Vadisini Rakibe Dar Eden 8 League of Legends Oyuncusu

Takımını Ferahlatan Oyunuyla Sihirdar Vadisini Rakibe Dar Eden 8 League of Legends Oyuncusu

Uzun bir süredir hayatımızda olan ve MOBA türü denilince akla gelen ilk isim olmayı başaran League of Legends, her sene düzenlediği çeşitli turnuvalar ile oyun dünyasına damga vurmayı başarıyor. Turnuvalarda yer alan takımların oyuncuları ise takım oyununa odaklı bir şekilde maceralara çıkıyor. 

Ancak öyle oyuncular var ki, yeteneğiyle takımını ferahlatmayı ve rakip oyunculara haritayı dar etmeyi başarabiliyor. İşte karşınızda kabiliyeti ile büyüleyen ve takım ruhu güçlü olan 8 League of Legends Oyuncusu;

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Rekkles

8. Rekkles

Kırdığı rekorlar yetmiyormuş gibi bir de turnuvalarda takımını sırtladığı görülen Rekkles, günümüzde Fnatic'in en önemli oyuncularından birisi. Alt koridorda yaptığı işleri saysak buradan uzaya kadar yol yapmamız gerekiyor.

7. DnDn

7. DnDn

Üst koridor oyuncusu olan Park 'DnDn' Geun-woo, Kore'nin önemli yıldızlarından bir tanesi konumunda. LCK Challengers Yaz 2022 elemelerinde final MVP'sini aldıktan sonra adından çok daha fazla söz ettirmeye başladı.

6. Ruler

6. Ruler

2017'deki Dünya Şampiyonası zaferi sonrasında takımın önemli ve kilit oyuncularından birisi olan Ruler, bazı oyunseverler tarafından takım ruhuna odaklı çalışan en iyi alt koridor oyuncusu olarak gösteriliyor.

5. Xiaohu

5. Xiaohu

'Tiger Emperor of Spring' unvanı takılan Xiaohu, başarılı orta koridor oyunlarından sonra takımını sürekli zirveye taşımayı başarmış bir isim. Geçtiğimiz turnuvaların en çok ses getiren oyuncuların birisi konumunda.

4. Doinb

4. Doinb

2019 Dünya Şampiyonasını kazanma başarısını gösteren DOINB, meta dışında tercih ettiği orta koridor şampiyonları ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Oyuncunun son dönemlerde yükselen performansı bir yana, takım odaklı Team Fight'lara olan katkısı da gözle görülebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. UZI

3. UZI

Korkulu bir alt koridor oyuncusu olan UZI, kariyerinde daha önce hiç Dünya Şampiyonluğu elde edememiş olsa bile arkasında bıraktığı nerdeyse tüm kupaları silip süpürmeye başarmış bir isim. Takım arkadaşlarının 'UZI'yi koruyun, oyunu o kazandıracak!' sözleri efsaneleşmiştir.

2. Mata

2. Mata

Destek gibi destek olan MATA, profesyonel kariyerini sonlandırmış olsa bile halen daha takım oyunu için örnek alınabilecek bir oyuncu olmayı başarıyor. Zor takım savaşlarında ferahlatıcı bir koruma görevi üstlenen oyuncu, listenin ikinci sırasında yer alıyor.

1. Faker

1. Faker

Faker tartışmasız olarak tüm zamanların en iyi League of Legends oyuncuları arasında gösteriliyor. Takımını %80 oranında kazandırma becerisine sahip olan oyuncu, neredeyse tüm şampiyonları oynayabilme kabiliyeti sayesinde rakiplerine zorlu dakikalar yaşatmayı başarmıştır.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın