Görüş Bildir
Haberler
Melek Veya Şeytan Olmayan Diablo Evrenin En Güçlü 10 Varlığı

Melek Veya Şeytan Olmayan Diablo Evrenin En Güçlü 10 Varlığı

Diablo 4'ün çıkmasıyla birlikte oyuncular kendini Diablo evrenine tekrar adamış durumda. İçine çeken yapısı ve geniş evreniyle birlikte Diablo, oldukça ilgi çekici karakterlere ev sahipliği yapıyor. 

Bu listemizde sizlere melek veya şeytan olmayan en güçlü 10 Diablo varlığını sıralıyoruz. Listeye giremeyen veya listede bulunmayan varlıkları sizler de yorumlarda belirtebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anu

1. Anu

Hakkında çok az bir bilgiye sahip olduğumuz Anu, yaratılıştaki ilk varlık olarak kabul ediliyor. Anu, saf olan bir formun peşinden gitmek istediği için tüm karanlıkları kendisinden uzaklaştırıyor ve bu sayede Tathamet ortaya çıkıyor. Bitmek bilmeyen bir savaş içerisine giren bu iki varlık, yaratılışın temel taşlarını atıyor diyebiliriz. Oyun içerisinde Anu'nun evrenin ötesinde bir yerde olduğu söyleniyor.

2. Tathamet

2. Tathamet

Kötülüğün temsili olan Tathamet, yukarıda da bahsettiğimiz üzere aslen Anu'nun bir parçası olarak biliniyor. Aynı zamanda yaratılıştaki ikinci varlık olarak kendisinin Anu ile aynı güç seviyesinde olduğu düşünülüyor. En saf haliyle kötülük olan bu varlık, evrenin saf kötülüğünü sırtlamayı başarıyor.

3. Trag'Oul

3. Trag'Oul

Bir diğer ismi 'Sonsuza kadar olan kişi' olan Trag'Oul, The High Heavens ile Burning Hells arasındaki dengeyi koruyan bir karakter. Rathma rahipleri ise yaradılışın unsurlarından birisi olarak Trag'Oul'u kabul ederler. Bunun için Toprak, ateş, hava, su ve zamanı temsil eden beş kenarlı bir motif kullanırlar.

4. Nephalem

4. Nephalem

İnsanlığın atası olarak bilinen Nephalem, Melek ve şeytanın çocukları rütbesini taşıyor. Ancak melekler ve iblislerin aksine içlerinde farklı bir ruh taşıdıkları düşünülüyor. Ölümsüzlük sayesinde nesiller boyunca hayatta kalmasını bilmiştir. Yeni dönem Nephalem soyu ise artık eskiye oranla daha güçsüz ve kırılgan yapısıyla tanınıyor.

5. Esu

5. Esu

Esu kadim bir Nephalem olarak biliniyor. Yoğun bir meditasyon ile birlikte ateş, toprak, fırtına ve suyun güçlerini inanılmaz bir derecede kullanabilir hale geldi. Kadimlerin var olduğu zamanlardan çok sonra ise Zann Esu klanı gibi müreitler ortaya çıkmaya başladı. Onu bir tanrı olarak görüyor ve güçlerine tapıyorlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tyrael

6. Tyrael

Eski bir baş melek olan Tyrael, içindeki saf gücü kontrol etmesini iyi bilen bir varlık olarak karşımıza çıkıyor. Aslen bir ölümlü olan bu karakter, El'druin adındaki ikonik kılıcını kullanarak halen daha kötülük ile savaşmaya yemin içmiş bulunuyor.

7. Bul-Kathos

7. Bul-Kathos

Barbar kabilelerini örgütleyen ve onların başındaki kişi olarak nam salan Bul-Kathos, ölümsüz bir kral olarak tanımlanıyor. Bir kadim olarak bilinen ve Nephalem soyundan olan karakter, sonraki Nephalem nesillerinin giderek güçsüzleşmesindeki en önemli neden olarak düşünülüyor.

8. Aidan

8. Aidan

Kara Gezgin olarak da bilinen Khanduras prensi Aidan, bir zamanlar çok büyük bir savaşçı olarak biliniyordu. İlk Diablo oyunundan üçüncü oyuna kadar uzanan bir yolculuğunun olduğunu hepimiz biliyoruz. Yaşadığı maceralar, yolculuklar ve aile içerisinde dönen entrikalı durumlardan sonra karakterin nasıl bir güç yozlaşmasıyla karşılaştığınız anlamıştık.

9. Zoltun Kulle

9. Zoltun Kulle

Horadrim'in kurucularından birisi olan Zoltun Kulle, aynı zamanda ruh taşlarının bilinen ilk koruyucusu olma unvanını taşıyordu. Güç arzusuna yenik düşen bu karakter, kötülüğün pençesine düşmüş ve kara ruh taşını yaratarak büyük bir felaketi başlatmış oldu.

10. Mendeln ul-Diomed

10. Mendeln ul-Diomed

Diomedes'in oğlu olan Mendeln ul-Diomed, olağanüstü becerileri sayesinde Trag'Oul'un çırağı olmayı başarmıştı. Necromancer yetenekleri sayesinde durdurulamaz bir karakter olma yolunda ilerleyen Mendeln ul-Diomed, Trag'Oul tarafından Öğretmen statüsüne çıkartılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın