Görüş Bildir
Haberler
Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Bağımsız Oyunlar

Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Bağımsız Oyunlar

Kemal
11.06.2023 - 11:02

Xbox Game Pass aylık abonelik sistemi ile oyuncuların en çok tercih oyun platformu haline geldi. Assassin's Creed, Battlefield, FIFA gibi yüksek bütçeli ve diğer platformlarda fiyatları ile cep yakan oyunları aylık 32 TL gibi uygun bir fiyata sunan Game Pass bağımsız oyunlar konusunda da oyuncuların favorisi haline geldi. Sizlere Xbox Game Pass'te oynayabileceğiniz en iyi bağımsız oyunları listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deep Rock Galactic

1. Deep Rock Galactic

Çok oyunculu macera oyunu olan Deep Rock Galactic uzay cüceleri ile madenlerde uzaylılara karşı mücadele ettiğiniz Fps bilim kurgu oyunudur. Co-op oyun sevenlerin saatlerce arkadaşları ile eğlenceli bir deneyim sunuyor.

2. Aragami 2

2. Aragami 2

Gizliliğin ön planda olduğu Aragami 2 özünde Co-op olarak oynayabileceğiniz bir ninja oyunudur. Gölgeleri kontrol ettiğiniz bir suikastçı ruh olarak oynadığınız oyunda sıkmayan ve bunaltmayan bir oynanış mevcut.

3. Amnesia

3. Amnesia

Korku oyunu denilince akıllara ilk gelen oyunlardan birisi olan Amnesia serisi bağımsız oyunlar arasında en popüler olan serilerden birisi. Atmosferi ve hikayesi ile oyuncuların tüylerini diken diken eden Amnesia üç oyunu ile Game Pass'te bulunan en iyi serilerden birisi.

4. Superliminal

4. Superliminal

Nefes alma fırsatı verildiğinde oyunculara nasıl bir rahatlık verildiğini gösteren Sperliminal bakış açınızı değiştirecek nadir aksiyon oyunlarından birisidir.

5. Inside

5. Inside

Bağımsız oyun denilince ilk akla gelen oyunlardan birisi olan Limbo'nun yaratıcıları tarafından yapılan Inside karanlık atmosferi ve bulmacaları ile keyifli bir oynanış sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Stardew Valley

6. Stardew Valley

İlk bakışta minik bir kasabada basit bir çiftçilik oyunu olan Stardew Valley basit bir oyun olmadığını oynadıkça kanıtlıyor. Tarlanızla sürekli ilgilenmeniz gereken maddenler de seviye seviye açılan canavarları öldürmeniz gereken oyun göründüğünden daha eğlenceli.

7. Hollow Knight

7. Hollow Knight

Dark Souls sevenlerin mutlaka oynaması gereken Hollow Knight oyunculara 2D dünyada zorluk nasıl olduğunu çok iyi gösteren harika bir bağımsız oyun. Hikayesi ile de takdir edilen oyun çıktığı dönem adından sıkça söz ettirmiş ve bir çok ödül almıştır.

8. Valheim

8. Valheim

Son dönemde çıkmış en iyi açık dünya oyunlarından birisi olan Valheim mitoloji ve mimarinin ön planda olduğu benzersiz bir oyundur. uçsuz bucaksız açık dünyası ve zorlayıcı düşmanları ile arkadaşlarınızla benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın