Görüş Bildir
Haberler
Szolnoki Olaj 85-67 Beşiktaş

Szolnoki Olaj 85-67 Beşiktaş

Enver K.
09.12.2015 - 21:31

ULEB Avrupa Kupası'nda oyndadığı son dört karşılaşmadan mağlubiyetle ayrlılan E Grubu temsilcimiz Beşiktaş Sompo Japan, dokuzuncu hafta maçında Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj'la deplasmanda karşı karşıya geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mücadele iki takımın da karşılıklı sayılarıyla başladı. Lamont Hamilton ve Maciej Lampe ikilisi üzerinden hücum düzeni kuran Siyah-Beyazlılar, rakip takımdan David Vojvoda ve Strahinja Milosevic'i durdurmayı başaramayınca ilk çeyreği 21-19 geride kapadı. 

Milosevic'in çeyreği

Ev sahibi ekibin ritmi, ikinci periyotta da devam etti. Oyunun savunma tarafında istediği seviyeyi yakalamakta zorlanan Beşiktaş Sompo Japan, dakikalar ilerledikçe skorda geriye düştü. Szolnoki Olaj, Strahinja Milosevic'in ön plana çıktığı ikinci çeyreği de 48-37 önde tamamlayan taraf oldu. 

Karşılaşmanın üçüncü periyodunun başında da senaryo değişmedi. Polonyalı yıldızı Maciej Lampe ile skor üreten, fakat savunmada çok kolay şekilde rakibine geçilen temsilcimiz, aradaki farkı kapatmayı başaramadı. Siyah-Beyazlılar, son çeyreğe 64-54 geride girdi.

Savunma devreye giremedi

Kartal, final 10 dakikasına 5-0'lık seri ile başladı. Ancak aynı ritmi ilerleye dakikalarda sürdüremeyen Beşiktaş Sompo Japan, skora tutunma konusunda sorun yaşadı. Elde ettiği üstünlüğü maç sonuna kadar sürdüren Szolnoki Olaj sahadan 85-67 galip ayrılan taraf oldu.

Üst üste beşinci yenilgisini alan Beşiktaş Sompo Japan'da Maciej Lampe 19 sayı, 12 ribaunt, yeni transfer Randy Culpepper 11 sayı, Nate Wolters 10 sayı, Trammel Darden 9 sayı, 3 asist, Lamont Hamilton 10 sayı karşılaşmayı tamamladı. 

Gruptaki galibiyet sayısını dörde çıkaran Szolnoki Olaj'da 24 sayı, 11 ribaunt ile oynayan Strahinja Milosevic ile 25 sayı, 5 ribaunt, 5 asistle mücadele eden David Vojvoda Macaristan ekibinin öne çıkan isimleri oldular. 

LigTv

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın