Görüş Bildir
Haberler
Survivor Sancakay Son Haliyle Herkesi Kendine Hayran Bıraktı! Sancakay Ilım Morgül Kimdir?

Survivor Sancakay Son Haliyle Herkesi Kendine Hayran Bıraktı! Sancakay Ilım Morgül Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu çok sevilen program Survivor All Star her bölümüyle reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. 2021 yılındaki Survivor kadrosunda yer alan Sancakay Morgül yeni imajıyla gündeme geldi. Yarıştığı döneme damga vuran isimlerden biri olan Sancakay hırsı ve davranışlarıyla da çok konuşulmuştu. Yeniden gündeme gelen Sancakay Ilım Morgül'ün son halini görmek isteyenler ve kendisinin kim olduğunu merak edenler araştırma yapmaya başladı. Peki Survivor Sancakay kimdir? İşte Sancakay Ilım Morgül'ün yeni hali...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın 2021 yılında gönüllüler kadrosunda yer alan yarışmacılarından biri olan Sancakay Ilım Morgül'ün estetikli son hali görenleri şaşırttı. Sosyal medyayı oldukça aktif şekilde kullanan Morgül ilgileri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Sancakay Ilım Morgül kimdir?

Instagram hesabını oldukça aktif kullanan Sancakay Ilım Morgül, yepyeni haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Morgül kendisine hayran bırakan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Sancakay Ilım Morgül Kimdir?

Sancakay Ilım Morgül Kimdir?

İzmir ile Rize’de büyüyen Sancakay Ilım Morgül, spor hayatına ilk olarak ritmik jimnastik ile adım attı. Lise 3. sınıfa kadar İzmir’de eğitim gören Sancakay Ilım Morgül, futbol kariyerinde de futsal ile yeşil sahalara ilk adımını gerçekleştirdi.

Lise 4. sınıfta Rizespor takımına transfer olarak eğitimini burada tamamladı ve futbol kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay Ilım Morgül, Türkçe harici 2 dil bildiğinden de söz etti.

Sancakay Ilım Morgül, Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarını kazandıktan sonra da İstanbul’a taşındı. Halen lisans 4. sınıfta olduğundan bahseden Sancakay Ilım Morgül, iki sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 yılda Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak vokal anlamında sahne aldığını söyledi. Kendi bestelerini seslendirdiğini belirten Sancakay Ilım Morgül, gitar çaldığını da ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın