Görüş Bildir
Haberler
Survivor Hanzade Ofluoğlu Tek Celsede Boşandı: 10 Yıllık Evlilik Son Buldu

Survivor Hanzade Ofluoğlu Tek Celsede Boşandı: 10 Yıllık Evlilik Son Buldu

Ünlü sunucu Hanzade Ofluoğlu, 2021 Survivior yarışmasında ününe ün katmıştı. Yarışma sonrası da gündemde kalan Hanzade Ofluoğlu, boşanma haberi ile yeniden magazin basınında yer aldı. Survivor Hanzade Ofluoğlu, 10 yıldır evli olduğu Saygun Ofluoğlu’ndan tek celsede boşandı. Hanzade Ofluoğlu, ayrılık kararını yaptığı paylaşımla duyurdu. İşte Survivor Hanzade Ofluoğlu’nun dava sürecine dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hanzade Ofluoğlu, Survivor 2021 yarışmasında yer almıştı. Yarışmadaki halleriyle en çok konuşulan isimlerden biri olan Hanzade Ofluoğlu, şimdi de boşanma haberi ile gündemde. Hanzae Ofluoğlu, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığını açıklamıştı.

Tek Celsede Boşandılar

Tek Celsede Boşandılar

Hanzade Ofluoğlu, ''13 senedir hayatımın en önemli parçası, en güzel günlerimizin süper kahramanı, en yakın arkadaşım ve biricik yol arkadaşım Saygun'la karı-koca ilişkimize son verme kararı aldık'' ifadelerine yer vermişti.

Sosyal medyadan sevenlerine kötü haberi duyuran Ofluoğlu çift, boşanma davası açmıştı. Bugün İstanbul Aile Mahkemesi'ne gelen ikili anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Taraflar birbirinden nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın