Görüş Bildir
Haberler
Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir? Hanzade Ofluoğlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Survivor Hanzade Ofluoğlu Kimdir? Hanzade Ofluoğlu Nereli ve Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
16.01.2021 - 14:56

Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2021'in yarışmacıları merak ediliyor. Bu oyunculardan biri de gönüllüler takımında yer alan Hanzade Ofluoğlu! Bir kaç yıl önce Survivor'un sunuculuğunu yapmış olan Hanzade, şimdi yarışmacılar arasında yerini aldı. Peki, Hanzade Ofluoğlu kimdir? Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hanzade Ofluoğlu Kimdir?

Hanzade Ofluoğlu Kimdir?

Survivor Türkiye 2021 Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Hanzade Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’de doğdu. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazanan Hanzade Ofluoğlu’nun İstanbul seyahati ve başarılarla dolu kariyeri başlamış oldu.

Var Mısın, Yok Musun? Yarışmasıyla Tanındı!

Var Mısın, Yok Musun? Yarışmasıyla Tanındı!

Hanzade Ofluoğlu, üniversiteyi kazandıktan sonra geldiği İstanbul’da Var mısın Yok musun yarışmasına başvuruyor. Bu başvuruyu yaptıktan sonra yaşadıklarını şu şekilde anlatıyor Hanzade Ofluoğlu: Başvurdum ve başvurumdan çok uzun süre sonra telefon geldi. Gerçekten beklemiyordum. Çekimler sırasında Acunmedya’yı yakından tanıma fırsatım oldu. Gerçekten eğlenceli ve güzel bir çalışma ortamları olduğunu gördüm. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Bey’den beklemediğim bir teklif geldi. ‘Bizimle çalışmak ister misin?’ dediğinde hiç düşünmeden evet dedim. Koç Üniversitesi’nden mezun olalı 2 ay olmuştu ve hayalim olan medya sektöründe bulabileceğim en güzel işi bulmuştum. Acun Bey’in asistanı olarak işe başladım.

Var Mısın, Yok Musun? yarışmasında tüm Türkiye onu tanıdı. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı’nın teklifi ile Acun Medya bünyesinde çalışmaya başladı. 2010 yılında Acun Medya tarafından hazırlanan “Yok Böyle Dans” programı sunuculuğu yaptı. Survivor yarışmaların sunuculuğu yaptı. O Ses Türkiye programında görev aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın