Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star'da Sürgün Kampındaki Gizem İsyan Etti! Survivor'da Sürgün Kampında Haksızlık...

Survivor All Star'da Sürgün Kampındaki Gizem İsyan Etti! Survivor'da Sürgün Kampında Haksızlık...

Survivor 2022 All Star'ın son bölümünde dikkat çekici anlar yaşandı. Survivor 2022 All Star'da eleme adayı olan ve sürgün kampına giden Gizem Kerimoğlu, takım arkadaşlarına isyan etti. Gönüllüler takımında eleme adayları arasında yer alan Gizem, yapılanın haksızlık ve bencillik olduğunu belirtti. Survivor'da iki gündür sürgün kampında olan ve oyunlarda da yarışamayan Gizem, 'Onlardaki tamamen bencillik. Performansa göre yazmadılar, daha önce konuştular' dedi. Sürgün kampına giden ilk yarışmacı olan Birsen de 'Seçtikleri kişiyi potaya koyma amacındalar, performansa bakmadılar' diyerek tepkisini dile getirdi. İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'da bu sene ilk defa uygulanan sürgün kampına giden ilk yarışmacı Birsen olmuştu. Birsen'in ardından ise sürgün kampına sırasıyla Sercan, Gizem ve Hikmet gitmişti. 4 adaydan birinin ise Survivor macerası bu akşam noktalanacak.

"Bu Bencillik Oluyor"

"Bu Bencillik Oluyor"

Sürgün kampında iki gündür bulunan Gizem Kerimoğlu da adını yazan takım arkadaşlarına isyan etti ve haksızlık yapıldığını söyledi.

Adada bulunan arkadaşlarına dert yanan Gizem, 'O an mı geldi akıllarına ben inanmıyorum. Yedisi birden yazdı. Hiç inanmıyorum. Sude, Anıl, Gökhan falan zaten birbirleriyle konuşmuştur. Performansa göre yazmadılar bence. Öyle bir karakter yok onlarda. Bu doğru eksilme olmuyor, bencillik oluyor. Berna ve Evrim'in de performansları iyi değildi, göreceğiz bakalım bundan sonrasını' dedi.

Kampa giden son isim olan Hikmet Tuğsuz ise adayların performansa göre yazıldığını savunarak 'Bence birlik beraberlik yoktu kimse kimseyle konuşmadı. Herkesin performansa göre yazdığını düşünüyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın