Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2022 Yedek Kadrosu: Nisa Bölükbaşı Bu Yıl Yedek Kadrosunda! Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

Survivor 2022 Yedek Kadrosu: Nisa Bölükbaşı Bu Yıl Yedek Kadrosunda! Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

2022 Survivor All Star'da heyecan sürüyor. 19 Ocak'ta ilk elemenin gerçekleştiği yarışmada gönüllüler takımından Gizem adaya veda etmişti. Survivor'da ilk elemenin ardından yedeklerden 4 farklı isim Survivor adasına geliyor. Yeni bölüm fragmanı ile birlikte yedekler de belli oldu. Yedekler arasında Nisa Bölükbaşı, Parviz Abdullayev, Yunus Emre Özden ve Ayşıl Özaslan yer alıyor. Yedeklerin belli olmasının ardından Nisa bölükbaşı'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor yarışmasında yeni bölüm fragmanı ile birlikte belli olan yedek yarışmacılardan sonra 4 isim açıklandı. Aralarında Nisa Bölükbaşı da olan listede yarışmacının hayatı hakkında araştırmaları hız kazandı. Peki Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesinin desteğiyle daha sonra kendi başına yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın