Görüş Bildir
Haberler
Sürekli İzleyip Bıkmadığın Yabancı Dizinin Hangisi Olduğunu Söylüyoruz

etiket Sürekli İzleyip Bıkmadığın Yabancı Dizinin Hangisi Olduğunu Söylüyoruz

Sürekli, bir yerde dizi açıp izlemeyen var mı? Yemek yerken bile bir şeyler izleme bağımlıları beni iyi anlar. Senin sürekli izlediğin dizinin ne olduğunu söylüyoruz.

O zaman

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Senin bir dizi de aradığın özellik ne?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Senin bir dizi de aradığın özellik ne?

4. Peki sen nasıl birisin onu söyle bakalım?

4. Peki sen nasıl birisin onu söyle bakalım?

5. Şimdi de bize hayatındaki en önemli şeyi söyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir günde, en fazla izlediğin bölüm sayısı kaç?

7. Şimdi de bize favori Türk dizini seç.

8. Kendine bir meslek seç desek.

8. Kendine bir meslek seç desek.

9. Şimdi bize bir dizi repliği seç bakalım.

9. Şimdi bize bir dizi repliği seç bakalım.

10. Son olarak bu filmlerden hangisini izlemedin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

Senin asla sıkılmayacağın dizi 'How I Met Your Mother' dizisidir. Sürekli bu diziyi izliyorsun ve başka hiçbir dizi bunun yerini alamıyor. Senin için arkadaşlık çok önemli. Biriyle uzun yıllar dost kalabilmek zor ama kıymetli bir şey. Herkesle çok samimi olamıyorsun, çünkü insanlara güvenmiyorsun. Bu durum senin herkese karşı duvarların olduğunu gösteriyor. İlişkilerinde de böylesin gerçekten birini sevip, uzun zaman birlikte olabilmen için gerçek bir şeyler hissedip ona güvenmelisin. O yüzden her şeyden önce ömürlük arkadaşlarının olması senin için büyük bir şans. Hayallerinde her zaman iyi bir gelecek planlıyorsun. Bunun içinde çalışmayı asla bırakmıyorsun. Bütün enerjini işine veriyorsun. Hep 'nasıl daha iyi yapabilirim' diye düşünüyorsun. Bu mükemmeliyetçi özelliğin ile her şeyin kusursuz görünmesini istiyorsun. Senin boş vaktin pek yoktur ama olduğu zamanlarda 'kısa bir dizi izleyeyim' dediğinde hemen elin, bizim de hayran olduğumuz bir dizi olan, How I Met Your Mother'a gidiyor.

Friends

Friends

Friends dizisi senin vazgeçilmez dizin olmuş. Genellikle nostalji şeyleri seviyorsun ve  bu dizi de sende öyle bir hava yaratıyor. Dostluğun, aşkın, aile olmanın ne olduğunu çok güzel bir şekilde anlatan bu dizi senin favorilerinden. Kendini karakterlerle özdeşleştiriyorsun bazen. Her şeyin eskide güzel olduğunu ve anlamlı olduğunu düşünüyorsun. Aşkı da en güzel eskiler yaşamış diye düşündüğün zamanlar da az değil. İnce düşünceli birisin. insanları kırmak ve üzmekten kaçınıyorsun. O yüzden asla aklına gelen şeyi direkt söylemezsin. Biraz düşünür ve bu cümlelerin karşı tarafı nasıl etkileyeceğini düşünürsün. Hayata tatil yapmaya ve eğlenemeye gelmiş olabilirsin. Çünkü rahatına düşkün birisin. Huzurlu yerleri ve kafa dinleyeceğin ortamları her şeye tercih edersin. Yemek yerken bile izlemekten kaçınmadığın bu dizi senin için tutku haline gelmiş.

Breaking Bad

Breaking Bad

Senin her yerde açıp bıkmadan, usanmadan izlediğin dizi Breaking Bad. Her duyguyu içinde barındıran dizi de hem eğleniyorsun, hem de hüzünleniyorsun. Sen daha çok ailesine düşkün birisin. Onlarsız pek bir şey yapmayı sevmiyorsun. Kalabalık, eğlenceli ve mutlu ortamların insanısın. Senin ilham aldığın kişi, annen o güçlü yapısı ile ona hayransın. Sen de öyle hemen pes eden, olumsuzluklar karşısında bir işi bırakıp giden biri değilsin. Bazen dalgınlığın yüzünden yanlış kararlar verdiğin zamanlar oluyor, böyle durumlarda yine en mantıklı kararı verecek olan ailene danışıyorsun. Sen daha çok mantıksal düşünüyorsun. Duygularına göre pek hareket etmezsin çünkü onları kontrol etmeyi çok iyi biliyorsun. Herkesle yakın olamama gibi bir sorunun da var. Özellikle hoşlanmadığın insanlara karşı çok katısın. Yanına yaklaşmaları hata olabilir. Senin karakterine uygun ve izlemeden duramadığın dizi Breaking Bad.

The Simpsons

The Simpsons

Senin elinden düşmeyen ve izlerken aşırı eğlendiğin dizi Simpsons. Sen daha çok günlük dizileri seviyorsun. Yani mini, bir çırpıda bitecek dizileri seviyorsun. Senin zaten normal hayatında da bir şeye öyle uzun süre bağlı kalman mümkün değil. Her şeyden çok çabuk sıkılıyorsun. Çok enerjik bir yapın var bu da bir yerde uzun süre duramamana neden oluyor. Sürekli kendine başka uğraşlar buluyorsun. Bir gün resim kurusunda, bir gün dil kursunda bazen ise dans kursunda olabilirsin. Sadece kurslarla sınırlı kalmıyorsun, ekstrem sporları yapmayı da çok seviyorsun. Seni demoralize etmek öyle kolay değil. İnsanların fikirlerini pek önemsemiyorsun.  Daha çok kendi dediğini yapıyorsun ve yaptırıyorsun. Biraz sert bir yapın da var. Çevrendekiler sana bir şey söylerken birkaç kere düşünmek zorunda kalıyorlar. Yine de günün yorgunluğundan kendini kurtarmak için 'Simpsons' izlemek sana iyi geliyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
109
47
39
26
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
realscofield12

friends aşkımdır ruhumdur 10 kere baştan izledim yine izlerim hayata bağlar

Jale Gulieva

Friends cikdi izlemedim bileee

aleyna

bildii friends açar açar izlerim