Görüş Bildir
Haberler
Seni Bu Hayatta En Çok Destekleyen Kişinin Kim Olduğunu Söylüyoruz

Seni Bu Hayatta En Çok Destekleyen Kişinin Kim Olduğunu Söylüyoruz

Karşımıza engeller çıktığı zaman tökezleyip, yere düşecek gibi olduğumuzda bizi tutan illa birileri vardır. Bazen yardımlarını hissettirmeseler bile, biz onların varlığıyla güçlü oluruz. Seni bu hayatta en çok destekleyen kişinin kim olduğunu söylüyoruz. 

Hadi başlayalım o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç bakalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Sen kötü bir günün sonunda ne yaparsın?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Sen kötü bir günün sonunda ne yaparsın?

4. Peki sen bunlardan hangisisin?

5. Hayatında bir önem sırası varsa, kendini kaçıncı sıraya koyarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir başarısızlığının karşısında nasıl hissedersin?

6. Bir başarısızlığının karşısında nasıl hissedersin?

7. Peki söyle bakalım. Yemek yapmaktan anlıyor musun?

8. Biraz özel bir soru soralım. Bu anlardan hangisi daha çok sevgilinle sana benziyor?

9. Sence dostluk ne demek?

9. Sence dostluk ne demek?

10. Son olarak bize hayatını anlatan bir görsel seç de sonucu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen varken birinin desteğine ihtiyacın yok.

Sana sen yetiyorsun. Her koşulda kendine güveniyorsun ve destekliyorsun. Bu yüzden kimseye ihtiyacın yok. Bu her konuda böyle. Kararlarında da yaptığın işlerinde de sadece sen oturup, düşünüp bir sonuca varıyorsun. Etraftaki seslerin ne söylediği hiç umurunda değil. Zaten genellikle seni engelleyen ve hevesini kıran cümleleriyle hayatına iyiliği değil kötülüğü oluyor. Tabii ki aileni ve arkadaşlarını çok seviyorsun ama onlardan göremediğin destek seni pek etkilemiyor. Her konuda aşırı öz güvenlisin ve nasıl oluyorsa haklı bir öz güven bu. Mantıklı ve doğru kararlar verebiliyorsun. Bir sorununda tek başına kalıp sadece düşünmek ve nerede hata yaptığını tekrar tekrar incelemek istiyorsun. Yaptığın hatalar senin cesareti kırmıyor, sadece artık daha dikkatli olmanı sağlıyor. Kolay kolay yılmıyorsun ve bir konuda başarısız olduğunu kabul etmiyorsun. Aksine onun üstüne gidip, onda da iyi olmak için çabalıyorsun. Sen başarıya aç birisin. Başarıların seni tatmin etmiyor ve hep daha çoğunu istiyorsun. Kafana koyduğun bir şeyi yapamama ihtimalin yok. Bazen çok başarı odaklı olunca, kusursuz bir plan yapsan bile hata yapıyorsun. Her şey mükemmel olamaz hayatımızda önce bunu kabullenmelisin.

Senin en büyük destekçin annen!

Senin en büyük destekçin annen!

Senin  bu hayattaki en büyük destekçin annen! Annelerimiz küçüklüğümüzden beri tabii ki en büyük desteğini bize verir. Senin annen de öyle. Sen ne yapmış olursan ol sırtından elini hiç çekmemiş. Fark ettirmese de hep arkanda duruyor ve her koşulda seni destekliyor. Annesiyle arkadaş gibi olan birisin. Her sırrını ve başına gelen her şeyi hemen annene anlatıyorsun. Bazen komik buluyor, bazen ise yaptıklarına sinirleniyor. Bu sinir sadece seni korumak için. Hata yapmanı engellemeye çalışsa da artık önünde durmayacağı için birçok hata yapacaksın. Bu hataların sonunda da aklına hep annen gelecek. Ailene çok bağlısın, özellikle annene. Hala en mutlu anında da, en mutsuz anında da belki telefonla, belki de yanına giderek her şeyi ilk ona anlatıyorsun. Temkinli birisin, riskli şeylere pek karışmazsın. Bir işe girişmeden önce iyice karafanda tartıp öyle başlarsın. Çok çabuk umutsuzluğa düşüyorsun ve bu umutsuzluktan seni çıkaran da yine annen oluyor. İyi veya kötü her kararında arkada olan annen için çok değerlisin. Ne diyelim aranızdaki bu anlamlı bağı kıskandık doğrusu.

Tabii ki sana en büyük desteği en yakın arkadaşın sağlıyor.

Tabii ki sana en büyük desteği en yakın arkadaşın sağlıyor.

Sana en büyük desteği her anında yanında olan dostun sağlıyor. Uzun yıllardır birlikte olduğun arkadaşın, sen ne yaparsan yap arkanda. Desteği ile seni gaza getirip sonuçlarına da iyi veya kötü beraber katlanıyorsunuz. Arkadaşın senin hata yapmanı engellemesi yerine beraber hata yapıyorsunuz. Bu da size bir sürü komik hatıra olarak geri dönüyor. Sen kötü bir günün ardından arkadaşına koşup, onu sarılıp derdini üzüntünü paylaşıyorsun. Hiçbir şey söylemesen bile bu sarılma sana inanılmaz iyi ve hafifletmiş hissettiriyor. Konuşmadan da anlaşabildiğin bu arkadaşınla çok kıymetli ve değerli bir ilişkiniz var. Kıskanılacak bir arkadaşlık yani. Bazen birbirinizi yanlış anlayıp, birkaç gün konuşmadan geçirseniz de o günlerin sonunda özlemle birbirinizi arıyorsunuz. Küs kalma süreniz en fazla iki gündür. Birbirinizle konuşmadan görüşmeden yapamıyorsunuz. Sen de bir deli cesareti var. Bir anda kafana esip başka bir şehre gidebilirsin. Bunu yaparken arkadaşını da yanında sürüklersin. Eğlenmeyi de deli dolu şeyler yapmayı da çok seviyorsun. Sonuçta bir kere geldiğin dünyada pişman olmadan her şeyin tadına varmak istiyorsun ve bunları yaparken de en yakın arkadaşın hep senin destekçin oluyor.

Sana sevgilinin desteği yeter.

Sana sevgilinin desteği yeter.

Senin hayattaki en büyük destekçin sevgilin. Karşına öyle biri çıkmış ki böyle biriyle hata yapman bile mümkün değil. Her konuda sana desteği tam. Onun için çok değerli ve kıymetlisin. Aynı şekilde o da senin için çok değerli ve kıymetli. Birbirinize bu kadar uyumunuz biraz fazla değil mi? Birbiriniz için yaratılmışsınız desek az kalır. Güldüğünüz espriler, yemek zevkleriniz, hayata bakış açınız bile aynı. Bir konu hakkında harekete geçmeden önce birilerine danışıyorsun. Bu birileri de senin sevgilin. En mantıklı ve doğru yolu o sana söylüyor ve bu yolda hiçbir sorun ile karşılaşmıyorsun. Bir üzüntün karşısında, tek başına bir yerde kafanı dinlemek istiyorsun ama bunun sana iyi gelmediğini bilen sevgilin böyle durumlarda seni yalnız bırakmıyor. Çünkü yalnız kalınca, düşünürken kendini daha da negatifleştiriyorsun. En büyük destekçin de, en büyük motivasyonun da yine sevgilin. Şanslısın ki karşına erkenden böyle biri çıkmış. Senin omzundan elini hiç çekmeyen ve her konuda senin yanında olan biri hayatında olduğu için şanslısın. Yaşadığın olumsuzlukları bile en iyi ve en güçlü şekilde onun sayesinde atlatabiliyorsun. En kısa zamanda bize de böyle bir sevgili diliyorum.🙏

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
79
73
33
17
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın