Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişiyi Nasıl Aşık Edeceğini Bu Testin Sonunda Söylüyoruz

etiket Hoşlandığın Kişiyi Nasıl Aşık Edeceğini Bu Testin Sonunda Söylüyoruz

Toparlan! Öyle platonik takılmak yok. Bu test sonunda aşık olduğun kişi de artık sana aşık olacak. Bu taktikleri başka yerde bulamazsın.

Hadi teste başlayalım. 🥰

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Senin hoşlandığın kişi nasıl olmalı?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Senin hoşlandığın kişi nasıl olmalı?

4. Peki sana bir sürpriz parti yapsalar nasıl olsun istersin?

4. Peki sana bir sürpriz parti yapsalar nasıl olsun istersin?

5. Hoşlandığın kişiden soğuman için bunlardan hangisi yeter?

5. Hoşlandığın kişiden soğuman için bunlardan hangisi yeter?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şimdiye kadar olan sevgililerin senin neyine aşık oldular?

6. Peki şimdiye kadar olan sevgililerin senin neyine aşık oldular?

7. İlk buluşmada yaşanan hangi olay seni koşarak uzaklaştırır?

7. İlk buluşmada yaşanan hangi olay seni koşarak uzaklaştırır?

8. Peki söyle bakalım. Senin için aşk ne demek?

8. Peki söyle bakalım. Senin için aşk ne demek?

9. Platon'a göre karşılıksız aşk olmazmış. Peki sana göre olur mu?

10. Peki bu aşk filmlerinden birini seç de sonucu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin pek bir şey yapmana gerek yok!

Senin pek bir şey yapmana gerek yok çünkü sen tek kelimenle, tek bakışınla onu kendine aşık edebiliyorsun. Kendin gibi davranınca olan oluyor zaten. Bu durum da senin çok flörtöz olmana neden oluyor. Yani sana aşık olmayacak kimse yok. Doğal davranışlarınla, onu etkileyebilir ve aklında kalıcı yer edinebilirsin. Sen gerçekten kendine özgü bir insansın. Hiç kimseye ve hiçbirine benzemiyorsun. Girdiğin her ortamda hemen fark ediliyorsun. Cana yakın tavrın ile herkesle hemen kaynaşabiliyorsun. Seni dinlerken insanların, hayran olmamaları mümkün değil. Dış görünüşüne çok önem veriyorsun. Özellikle hoşlandığın kişinin yanına gideceksen, ayrı bir özen gösteriyorsun. Bu da karşı tarafın gözünden kaçmıyor. Yaptığın şeyleri planlayarak değil de, kendin gibi olduğun için yapıyorsun. Geçmişte kalan sevgililerin tarafından en çok bu doğallığın seviliyor. Değişik bir elektriğin var. Hoşlandığın kişiye baktığın zaman hemen aranızda bir çekim oluşuyor. Yani kolunu bile kaldırmadan hoşlandığın kişiyi aşık edebilirsin. Senin bu teste pek ihtiyacın yokmuş!

Özgüveninle her şey kontrolün altında.

Sen hoşlandığın kişiyi özgüvenin ve samimiyetinle aşık edebilirsin. İnsanlara hayret ettirecek bir özgüvenin var. Kendinden emin duruşun ve ayakları yere sağlam basan tavrın, insanlar üzerinde büyük bir etki bırakıyor. Kendinden çok karşı tarafı düşünmen elinde olmayan bir durum .Sadece aşk ilişkilerinde değil arkadaş ilişkilerinde de böyle. Seni seven ve saygı duyan insanlara karşı elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorsun. Çünkü dostluk, arkadaşlık ve vefa kavramları senin için çok kıymetli. Özgüveninin altı boş değil çok araştırıp, çok okuyup, çok geziyorsun. Her şey hakkında bir fikir sahibi olmak istiyorsun. İnsanların dertlerine koşmaktan kendini unuttuğun zamanlar çok. Kendi sorunlarını içine atıyorsun. Kendin  halledebileceğini sanıp kimseyle sorununu paylaşmıyorsun. Senin hoşlandığın kişiyi aşık etmek için yapman gereken şey kendin olman ve karşı tarafı tanımaya çalışmak. Onun buluştuğunuzda laf arasında geçirdiği bir şeyi aklına not edip, daha sonra söylersen onu çok önemsediğini anlayıp işleri daha kolaylaştıracaksın. İlk baştaki gerginlik, sen konuşmaya başlayınca geçecek ve samimiyetinde eklenince çok iyi vakit geçireceksiniz.

Birkaç hareketle bu iş tamam.

Birkaç hareketle bu iş tamam.

Hoşlandığın kişi sen fark etmeden aşık olacak sana. Hiç beklemediğin bir an da, sen o kadar zamandır bunun için çabalarken, artık umudunun kalmadığını düşündüğün bir zamanda arkana dönüp baktığında onu göreceksin. Belki gülüşünle, belki fikirlerinle, belki de bakışlarınla etkileyeceksin onu. Hoşlandığın kişiyi uzaktan izlemekten, seni görmemesinden sıkılmış olduğundan umudunu kaybetme aşamasındasın. Bu umutsuzluğunda hemen yüzüne yansımış. Duygu değişimlerini suratından hemen belli ediyorsun. Asla üzüldüğünü veya kırıldığını saklayamıyorsun. Sorunlarını paylaşmayı seviyorsun çünkü paylaştıkça azaldığına inanıyorsun. İnce düşünceli yapın kimseyi kırmadan ve üzmeden hayatına devam etmeni sağlıyor. Bu bazen zor da olsa, asla insanlar hakkında kötü düşünceler barındırmıyorsun içinde. Sevgililerin şimdiye kadar senin bu çocuksu ruhunu ve kırılgan yapını sevmişler. Artık seni görmesini istediğin kişi için son bir adım at. Duygularını içinde tutamayan sen, sevdiğini direkt neden söylemiyorsun?

Senin pek böyle şeylerle işin yok gibi.

Sen pek böyle şeylere vakit ayıracak, uğraşacak biri değilsin. Senin için olursa olur, olmazsa n'apalım diyebiliriz. Hayatında önem sırasında aşk olduğunu sanmıyorum. Karşına biri çıktığında tabii ki ilgileniyorsun ama onun için ekstra bir çaba harcamak sana göre değil. Seviyorsa gelir söyler diye düşünüyorsun. Genellikle sade şeylerden hoşlanan sen öyle gösterişli, abartılı organizasyonlardan da hoşlanmıyorsun. Sevdiğin zaman senden güzeli keyiflisi yoktur. Ona yemek yapmalar, sevdiği şeyleri almalar, sevdiği filmler izlemeler gibi şeyler yaparak, tüm enerjini ona harcıyorsun. İlişkilerinde hep karşı tarafa daha odaklısın. Hep onun sevdiği şeyleri yapıyorsun. İlişkilerinde bu davranış sonucunda nasıl olsa bir yere gitmez diye seni unutuyorlar. Bu da bitmesine neden oluyor. Öncelikle kendini daha çok sevmeli ve önemsemelisin böyle daha sağlam ve iki tarafı da memnun eden, bir ilişkin olur. Seninle ilgilenene ve seni mutlu edecek olana her zaman kapın açık. Flört olayı sana göre değil. Boşa vakit kaybı diye düşünüyorsun. Yani sen sadece hoşlanmakla kalıyor, karşı tarafın sana gelmesini bekliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
341
170
77
75
41
38
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın