Görüş Bildir
Haberler
Şu An Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Telefonunuza Yüklemeniz Gereken Hayat Kolaylaştıran 12 Uygulama

etiket Şu An Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Telefonunuza Yüklemeniz Gereken Hayat Kolaylaştıran 12 Uygulama

İndirmediğiniz her saniyenin aleyhimize işlediği bazı uygulamalar var. Bu kadar abartmanın gereksiz olduğu ama indirmezsek gönülden üzüleceğimiz uygulamalar da var, işte o kıymetlileri Twitter'da Aren derledi, biz de size taşıdık.

Şimdiden uyaralım, bir tanesi hariç hepsi iOS için.

Kaynak: https://twitter.com/Todesarten/status...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Due - Reminders & Timers

1. Due - Reminders & Timers

iOS'ta görebileceğiniz en muazzam hatırlatıcılardan biri. Hayatımızı baştan aşağı kolaylaştırıyor. App, daha sonra yapacağınız işleriniz için sizi dürtüyor; ilacını al, şuna mail at, çiçekleri sula v.b.

2. IFTTT(If This Then That)

2. IFTTT(If This Then That)

600'den fazla app ile beraber çalışan IFTTT, her app için size özel bir alışkanlık sunuyor.

eBay'de X kategorisinde indirim olduğunda push, Haftalık Keşif listemi otomatik Spotify'da arşivle v.b.

3. Firefox Focus

3. Firefox Focus

Telefondaki browser için Safari ve Chrome'a alternatif. Reklam engelleyip, geçmişi kolayca silip, isterseniz bazı sayfaları da yalnızca Face veya Touch ID ile açıyor. Ayrıca reklamverenlerin sizi izlemesini engelliyor.

Ve daha hızlı.

4. 1.1.1.1

4. 1.1.1.1

Web site veya appte gezerken IP/DNS'inizi telekomünikasyonlara Cloudflare aracılığıyla aktarırken, maksimum şekilde bilgilerinizi vermeden ulaştırmayı amaçlıyor. Türkiye için bazen ağır çalışabiliyor ama 3rd partye bilgi vermemek için ideal

5. RoboKiller: Spam Call Blocker

5. RoboKiller: Spam Call Blocker

Adı üstünde; sizi dolandırma ya da gereksiz pazarlama amaçlı arayıp vaktinizi çalabilecek aramaları azaltıyor. App ücretsiz fakat $30'a bir yıl boyunca satın alıp daha fazla özelliğinden yararlanabiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sweatcoin

6. Sweatcoin

Günlük fiziksel aktivitenizi takip edip, motivasyonu arttırmak amaçlı egzersiz yaptırıp dijital para kazanıp daha sonra bunu harcamanızı sağlıyor. O kadar yürüdükten sonra iPhone XS, uçak bileti ya da Amazon indirim kuponu kazanmak mümkün.

7. Gboard – the Google Keyboard

7. Gboard – the Google Keyboard

En sevdiğim applerden biri olabilir. Standart iOS klavyenizi Gboard ile değiştiriyorsunuz. Bu klavyede Google'ın tüm özelliklerini yalnızca klavye üzerinde, chat halindeyken kullanabiliyorsunuz. Mutlaka kullanın, mutlaka.

8. Otter Voice Notes

8. Otter Voice Notes

Bir konferans ya da toplantıdasınız, bu app ile konuşmayı kaydediyorsunuz, o da size dakikalar içerisinde yazılı bir şekilde veriyor. Minik düzeltmeler yapıp hızlıca mail atabiliyor ya da paylaşabiliyorsunuz.

9. Skiplagged — Flights & Hotels

9. Skiplagged — Flights & Hotels

Diğer uçak bileti applerinden farklı olarak; alternatif uçuş planı sunup olabilecek en ekonomik seviyede uçuş planı hazırlıyor. Bilet aldıktan sonra dikkat etmemiz gereken şeyler var, aşağıda yazdım.

Öneriler şöyle. 👇

Öneriler şöyle. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sky Guide

10. Sky Guide

Birçoğunuz biliyor; bulunduğunuz yerde telefonunuzu gökyüzüne doğru tuttuğunuzda size gezegen, yıldız ve takımyıldızların yerlerini gösteriyor. Epey eğlenceli bir app. Gökyüzü ile daha yakından tanışmak isteyenler için ise ideal.

11. Headspace: Meditation & Sleep

11. Headspace: Meditation & Sleep

Sabah uyandığınızda, işteyken, uyumak üzereyken veya seyahate çıkarken size meditasyon seansları sunuyor. App içinde 100'den fazla rehberli meditasyon var. Çocuklar için de mevcut.

12. Bu da bizden bonus (1): Onedio Mobil Uygulaması

12. Bu da bizden bonus (1): Onedio Mobil Uygulaması

Hem yepyeni bilgiler hem gündemin tam ortasından içerikler, hepsini ve daha fazlasını daha hızlı keşfedebilmek Onedio mobil uygulamasının sunduğu ayrıcalıklardan bazıları. Daha iyi anlatmak açısından, birden fazla uygulamanın oluşturduğu Voltran diyebiliriz. Diğer uygulamalar sadece iOS için olsa da Onedio mobil uygulaması Android için de var.

Sizi de bekliyoruz!

iOS, Android

13. Bu da bizden bonus (2): Oyna Kazan

13. Bu da bizden bonus (2): Oyna Kazan

Oyun oynayarak para kazandıran bu yarışmada yapmanız gereken tek şey ücretsiz olarak Oyna Kazan uygulamasını indirmek! Her gün saat 19.00 ve 21.30'da düzenlenen Canlı Bilgi Yarışması ile binlerce lira kazanabilirsiniz. Para ödüllü yarışma tam bana göre diyorsanız doğru yerdesiniz, şimdiden başarılar.

İndirmek için tıklayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
76
35
13
13
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
thebananastand

onedio mobil uygulamanızı buraya koymak yerine geliştirseniz keşke? gerçekten biraz gelişmiş olsa da sürekli donması, bildirim gelmemesi gibi birçok neden sa... Devamını Gör

Viyol10sel

o yüzden ben sildim uygulamayi telefondan da tarayıcıdan giriyorum

Onedio hayatımı zorlaştırıyor mesela şu an pc den yazıyorum. mobilde denesem belki donup atardı şimdiye

Atakan Genç

#6 bi uçak bileti kazanmak için 5 yıl hergün günde 15 bin adım atmanız lazım.