Görüş Bildir
Haberler
Stalk Konusunda Ne Kadar Başarılısın?

etiket Stalk Konusunda Ne Kadar Başarılısın?

Begüm
24.05.2023 - 22:02

Bakalım sen iyi bir stalker mısın? Karda yürüyor ama izini belli etmiyor musun? Testi çöz, ne kadar iyi bir stalker olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Dürüst ol lütfen, stalk için fake bir hesabın var mı?

3. Stalk için hangi uygulamayı daha çok kullanıyorsun?

4. Stalkladığın kişinin ailesine kadar bakıyor musun?

5. Peki hiç stalk yaparken birinin fotoğrafını beğendin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilin haricinde onunla bağlantılı olarak başkalarını da stalklıyor musun?

7. Son olarak arkadaşların senden hiç onlar için stalk yapmanı istiyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen stalkerların başısın!

Stalk işinde senin kadar iyi olan birini ne gördük ne de duyduk. Sen stalklerlığın kitabını baştan yazarsın. Adeta bu alanda master yapmış gibisin. Sevdiklerini, sevmediklerini hatta kendini bile stalkladığın oluyor. Stalk senin için su içmek kadar normal bir şey. Ve bu işi öyle profesyonel yapıyorsun ki arkanda iz bırakmıyorsun. Sen biri hakkında bir şey öğrenmek istediğinde onun ailesine, ders notlarına kadar en detaylı şeyleri bile öğreniyor ve onu ondan daha iyi tanıyorsun!

Hiç de fena değilsin!

Kabul edelim sen iyi bir stalkersın ama arkanda iz bırakmamak ve çok daha iyi stalk yapmak için biraz daha yol katetmeye ihtiyacın var. Bazen heyecanlanıp hata yapabiliyorsun. Biraz daha dikkatli adımlarla ilerlersen kimse senin izini bulamaz. Odaklandığında yapamayacağın şey, ulaşamayacağın bilgi yok. Stalk senin ikinci adın olacak çok yakında!

Yakalanma ihtimalin çok yüksek...

Evet kabul edelim sen stalk konusunda çok da başarılı değilsin. Stalk yapmak istiyorsun ama maalesef ki kendini kolay bir şekilde ifşa da edebiliyorsun. Biraz daha dikkatli olman ve pratik yapman gerekiyor. Stalkerlığın kitabını en baştan okuyup ona göre adımlar atarak çok daha başarılı şekilde bilgileri öğrenebilir ve istediğin kişiyi stalklayabilirsin. Sadece daha fazla odaklanman gerekiyor. Yoksa bir gün stalk yaparken tamamen yakalanacaksın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
20
13
10
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Yakalanma ihtimalin çok yüksek...

Buglem

Sen stalkerların başısın!Evet aslında öyle