Görüş Bildir
Haberler
Soylu'dan Yanıt Geldi: 'Onursuz Kılıçdaroğlu'

Soylu'dan Yanıt Geldi: 'Onursuz Kılıçdaroğlu'

Emre Ordu
08.11.2022 - 18:21 Son Güncelleme: 08.11.2022 - 18:55

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder' açıklamasına yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Onursuz olan Kılıçdaroğlu'dur' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendi. 

Soylu'nun uyuşturucu operasyonlarında haftada beş bin kişinin gözaltına alındığı açıklamasını hatırlatan Kılıçdaroğlu 'Şimdi soruyorum; bu uyuşturucu baronlarının onların maşalarının ülkemizde işi ne? Sokaklarımız bu kadar mı güvensiz? Gençlerimiz bu kadar mı tehlike altında? Sesiniz kesiliyor, itiraf ediyorsunuz. Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder' ifadelerini kullandı.

Soylu yanıt verdi

Soylu yanıt verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından yanıt verdi. 'Onursuz olan, Kılıçdaroğlu’dur' diyen Soylu, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

'Büyükelçilere bu cennet vatanı pazarlayan askerimize ‘kimyasal silah’ kullanıyor iftirası atanları savunan, Emniyet ve Jandarma’ya ‘cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti’ yaftası takan, PKK'nın Suriye kolu PYD’yi ‘barış elçisi'(!) ilan eden, PKK mensuplarını sözde ‘gazeteci’ diyerek savunan, Türkiye’de terör bitiyor diye üzülen, eşkıya takımına mahkeme bastıran, 15 Temmuz’a ‘tiyatro’ diyen, kaç seçim kaybettiğini unuttuğumuz, koltuğunu işgal eden, KILIÇDAROĞLU ONURSUZDUR!'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
27
7
6
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Seni bana verseler de kısık ateşte akşama kadar tokatlasam

Bozkurt

Yine saçmalamış fakat bu sefer HDP'ye değinmemiş. Ya da değinememiş diyelim.

Ayşe Haseki

İki gün sonra, ya da işleri bitince, emir gelir, bıraktığı yerden devam eder

Beatrize Vaksman

Uyusturcudan ailesindeki mafya baglantilarina kadar her turlu suc olan kisi, Kilicdarogluna ne demis... Onursuz demis. Kisi kendi gibi bilir herkesi.