Görüş Bildir
Haberler
Son Yarı Finalist Belli Oluyor!

Son Yarı Finalist Belli Oluyor!

sosyal
05.07.2014 - 22:59 Son Güncelleme: 06.07.2014 - 02:07

Son Yarı Finalist Belli Oluyor!

2014 FIFA Dünya Kupası'ndaki son çeyrek final maçında Brezilya’da oldukça başarılı bir performans gösteren Hollanda ile kupada beklentilerin çok üzerinde bir performans sergileyen Kosta Rika karşılaşacak.

Brezilya'nın Salvador kentindeki Fonte Nova Arena'da oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Özbek hakem Ravshan Irmatov yönetecek. Irmatov'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Abduxamidullo Rasulov ve Kırgız Bakhadyr Kochkarov yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Fildişi Sahili'nden Noumandiez Doue olacak.

KARŞILAŞMANIN TÜM AYRINTILARI BURADA OLACAK MAÇ MERKEZİ

İşte 11'ler

HOLLANDA

Jasper Cillessen, Ron Vlaar, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Georginio Wijnaldum, Robin van Persie, Dirk Kuyt, Memphis Depay

KOSTA RİKA

Keylor Navas, Johnny Acosta, Geancarlo Gonzalez, Michael Umana, Junior Diaz, Cristian Gamboa, Celso Borges, Christian Bolanos, Yeltsin Tejeda, Joel Campbell, Bryan Ruiz

Takımların kupadaki performansı

B Grubu'nda 3'te 3 yaparak 9 puan toplayan Hollanda, Şili'nin önünde lider olarak adını ikinci tura yazdırdı.

Grupta son şampiyon İspanya'yı 5-1, Avustralya'yı 3-2 ve Şili'yi 2-0 mağlup eden 'Portakallar', ikinci turda Meksika'yı 2-1'lik skorla eledi. 12 gol atıp, 4 gol yiyen Hollanda'nın en golcü oyuncuları, üçer golle Arjen Robben ve Robin van Persie oldu.

D Grubu'nda 7 puanla liderliği elde eden Kosta Rika, Uruguay'ı 3-1, İtalya'yı 1-0 mağlup etti, İngiltere ile 0-0 berabere kaldı. Kosta Rika ikinci turda ise Yunanistan'ı 1-1 biten maçın ardından penaltılarla saf dışı bıraktı. Beş gol atıp, 2 gol yiyen Kosta Rika'nın gollerini Bryan Ruiz (2), Joel Campbell, Marcos Urena ve Oscar Duarte kaydetti.

Kaynak: http://www.trthaber.com/haber/spor/ca...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın