Görüş Bildir
Haberler
Erkan Petekkaya'dan Hayranlarını Üzen Haber! Hastaneye Kaldırılan Erkan Petekkaya'nın Rahatsızlığı Ne?

Erkan Petekkaya'dan Hayranlarını Üzen Haber! Hastaneye Kaldırılan Erkan Petekkaya'nın Rahatsızlığı Ne?

Müge Kakşi
02.12.2021 - 22:49

Yakın zamanda TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da Sadi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Erkan Petekkaya sonrasında çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle diziden ayrılmıştı. Ardından Star Tv'nin yeni dizisi Sana Söz'de başrol oynayan Petekkaya'dan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Başarılı oyuncunun akşam saatlerinde böbreklerinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Petekkaya'nın daha öncede böbrek taşı nedeniyle ameliyat olduğu biliniyor. Peki Erkan Petekkaya sağlık durumu nasıl? Erkan Petekkaya'nın rahatsızlığı ne? Erkan Petekkaya'nın son durumu ve tüm soruların cevabı haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkan Petekkaya Hastaneye Kaldırıldı

Erkan Petekkaya Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, akşam saatlerinde böbreklerinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Petekkaya'nın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Oyuncu Petekkaya böbrek taşı nedeniyle dört yıl önce ameliyat olmuştu.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970'te Elazığ'da doğdu. Diyarbakırlı oyuncu, çocukluğunu İstanbul'da geçirdi. Petekkaya, Mehmet Karamancı İlkokulu, Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde öğrenim gördükten sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı.

1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam etti. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçti. Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp gibi projelerde yer alan oyuncu, 2003 yılında ekranlara gelen Serseri adlı dizide Bülent karakterini canlandırdı.

2005 yılında Köpek dizisiyle ekranlarda görünmeye devam eden Petekkaya, bu dizide canlandırdığı Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. 2005-2007 yayın döneminde ATV'de ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı dizide Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer'i canlandırdı. 2007'de Sessiz Fırtına'da Yiğit Sancaktar, 2008'de Sonbahar'da Galip, 2010'da Hanımeli Sokağı'nda Osman rolünü üstlendi.

2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan olarak seyircinin karşısına çıkan oyuncu, bu projeyle tanınırlığını arttırdı. Ardından Dila Hanım, Paramparça, Kayıt Dışı, Vurgun gibi dizilerde boy gösterdi.

Son dönemin fenomen dizilerinden Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi projelerde yer alan Petekkaya, şimdilerde #SanaSöz adlı dizide canlandırdığı Delikanlı Sadi rolüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Deli Dumrul, Kanlı Düğün, Korku gibi birçok farklı oyunda yer alan oyuncu, Gecenin Kanatları, Kolpaçino Üçüncü Devre, Ayla, Kapan gibi filmlerde de rol alarak beyazperdede boy gösterdi.

Petekkaya, 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi. Çiftin Cem Cano adında bir oğlu var. Beşiktaş taraftarı olan Petekkaya, 1.89 boyunda, 78 kilo ve yay burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın