Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: Benzin ve Motorine İndirim mi Geldi?

Son Dakika: Benzin ve Motorine İndirim mi Geldi?

Son dakika Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorine gelen peş peşe gelen zamlar sonrası indirim yapıldığını duyurdu. EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 90 kuruş indirim geliyor. İndirimlerin pompaya yansıması ile birlikte hem benzin hem de motorinin litre fiyatının 9 liranın altına inmesi bekleniyor. İşte benzin ve motorin fiyatlarında son durum...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolar kurundaki sert yükseliş, akaryakıtta zam yağmuruna neden oldu. 25 Kasım’da benzin fiyatına 1,02 TL, motorin fiyatına 1,06 TL, LPG otogaz fiyatına ise 65 kuruş zam gelmişti. Zamlarla beraber Ankara'da benzinin litresi 9,74, İstanbul'da 9,69, İzmir'de 9,76 liraya çıktı. Motorinin litresi Ankara'da 9,83, İstanbul'da 9,77, İzmir'de 9,85 lira oldu. LPG'nin litresi Ankara'da 8,05, İstanbul'da 8 ve İzmir'de 7,88 lira olarak satılmaya başladı.

Peş peşe gelen zamlar sonrası EPGİS, motorinde 44 kuruşluk indirim yapıldığını duyurdu. İndirimin bu gece yarısından sonra pompa fiyatlarına yansıyacağı belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arif Parlak

Fiyat panoları ve pompalar çift haneye uygun olmadığı için büyük sıkıntı indirime mecbur kaldılar