Sokak Röportajı Sonrasında Tutuklanan Dilruba Tahliye Edildi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Dilruba Kayserilioğlu, “Tüylü Mikrofon” isimli kanala verdiği sokak röportajında Instagram yasağını eleştirmiş ve sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Dilruba Kayserilioğlu hakkında, “Cumhurbaşkanına Hakaret” ve “Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Sevk Etmek” suçlamasıyla iki ayrı dava açılmıştı.

Yaklaşık 15 gündür tutuklu bulunan Dilruba Kayserilioğlu, bugün cezaevinde tahliye edildi.

Halk TV’den Yağmur Beril Varol’un haberine göre; Dilruba dün akşam saatlerinde avukatına haber verilmeden tahliye edilmiş. Dilruba’nın cezaevinden kimseyi aramasına izin verilmemiş. Cezaevinin bulunduğu ıssız yerde otobüs durağında bekleyen Dilruba, yoldan geçen birinin telefonundan annesini arayarak tahliye haberini vermiş.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın