Görüş Bildir
Haberler
Sokak Lezzetlerini Seç Hangi Kıtada Yaşaman Gerektiğini Söyleyelim!

etiket Sokak Lezzetlerini Seç Hangi Kıtada Yaşaman Gerektiğini Söyleyelim!

Bakalım sen hangi kıtaya aitsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seç bakalım👇

2. Seç bakalım👇

3. Seç bakalım👇

4. Seç bakalım👇

5. Seç bakalım👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seç bakalım👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Asya Kıtası!

Asya Kıtası!

Senin ait olduğun kıta: Asya. Sen eski bir ruhun temsilcisisin. Ait olduğun toprak binlerce badire atlattığı, binlerce savaş, deprem, kıtlık, hainlik gördüğü için kendine dersler çıkarmış ve bu dersler de sana miras kalmış. Bunun için sana kısaca bilge ve tecrübeli demek mümkün. Hep bir sonraki adamını düşünürsün ve yanlış adım attığın da görülmemiştir. Her ne kadar şu anda 2. planda gibi görünsen de, zamanının gelmesine çok az kaldı.

Avrupa Kıtası!

Avrupa Kıtası!

Senin ait olduğun kıta: Pek tabii ki Avrupa. Senin her tarafından zarafetin aktığını söylememiz gerek. Klassın, çok okur, çok düşünürsün. Entelektüel ve aydın bir kişiliğinin olduğunu da söylemek elzem. Derinliklisin vesselam. Fakat bu kadar bilgi senin güzelliğinden/yakışıklılığından hiçbir şey götürmemiş. Son olarak, çok fazla işe bulaşmazsın, ama bir işe girersen o işin en iyisini yaparsın, ey Avrupa İnsanı!

Güney Amerika Kıtası!

Güney Amerika Kıtası!

Senin ait olduğun kıta: Güney Amerika, başkası olamazdı zaten. Senin bu hayatta önem verdiğin iki kişi var: Keyfin ve Kahyası. Eğlenmek, eğlenmek ve dahi eğlenmekse bu hayattaki yegane amacın. Çok muhteşem, dört başı mamur bir hayatının olduğunu söylemek zor, sen de bin türlü saçma sapan şeyle uğraşıyorsun. Ancak eğleneceğin zaman şalteri kapatıyor, sadece dibine kadar eğlenceye bakıyorsun, bu sende bir varoluş, bir kendini ifade şekli. Son olarak egzotik, bundan dolayı cazibede sınır tanımayan bir insan olduğunu da eklemek gerek, bay/bayan Latino :)

Afrika Kıtası!

Afrika Kıtası!

Senin aslında ait olduğun kıta: Afrika. Sen ezilmiş, hakkı yenmiş, sürekli türlü hıyarlıklara maruz kalmış birisin. Garibansın, sana gelen vurmuş, giden vurmuş. Sense tüm hainliklere rağmen, sükunetini koruyor, pasif direnişini sürdürüyorsun. Ama seni anlayacak kafa nerdee? Bize soracak olursan pasiften aktife geçip, o hainlerin suratına okkalı bir tokat geçirmelisin, çünkü sende bunu yapacak potansiyel var, ey kara kıtanın gariban vatandaşı!

Kuzey Amerika Kıtası

Kuzey Amerika Kıtası

Senin aslında ait olduğun kıta: Kuzey Amerika. Ooo galiba lider bir kişilikle karşı karşıyayız. Evet, senin lokomotif bir kişilik olduğun gerçek. Ama bu liderlik sana babandan kalmadı, ne elde ettiysen, ne başardıysan tek başına yaptın ve bu konudaki tek yardımcın tırnaklarındı. Çok zeki, yani dahi olduğunu söylemek zor; ama hırsın 4x4 arabanın deposunu fullemeye yeter, öyle bir ateşten bahsediyoruz burada. Bu halde, kimseden başarılısın diye de özür dilemek zorunda değilsin...

Avustralya Kıtası!

Avustralya Kıtası!

Senin ait olduğun kıta: Avustralya/Okyanusya. Senin tüm dünyanın geri kalanın acelesinde olmadığın bir gerçek. Onların hayhuyuna, telaşesine, saçma sapan streslerine uzaktan bakıyorsun. Sakinsin her şeyden önce ve kafana hiçbir şey takmıyorsun. Bu yüzden canlı kanlı, hayat dolu ve iyimsersin. Gençsin genç. Bunun yanında kendine, başkalarına, doğaya, kediye-köpeğe, anlamlı olan her şeye, hatta anlamsızlara bile saygılısın. Lütfen bir sen duru kal!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
292
148
94
39
20
16
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaossever

şıklardaki çoğu yemeği tatmadım ki sadece görünüşe göre karar vermek zorunda kaldım

vemrv

Pilav üstü nohut,tavuk döner,patso,katık döner... gözlerim bir iki parça yemekte bizim ülkemizden aradı ama nafile.

Adige Shapsug

Baklava sokak yiyeceği değil yalnız