Görüş Bildir
Haberler
TV
Şöhret Basamaklarını Tırmanırken Yolu Kanal 7 Yapımı Dizi ve Filmlerden Geçen 18 Ünlü Oyuncu

Şöhret Basamaklarını Tırmanırken Yolu Kanal 7 Yapımı Dizi ve Filmlerden Geçen 18 Ünlü Oyuncu

Şöhret basamaklarını adım adım tırmanan pek çok ünlü isim bugünlere gelebilmek için çeşitli düşük bütçeli dizi ve filmlerde rol aldı. Bunların en popüleri ise hiç şüphesiz Kanal 7'nin enfes film ve dizileri! Peki şimdilerde yıldızı parlak bir kariyere sahip ünlülerin hangileri Kanal 7 yapımlarında rol aldı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Metin Yıldız

1. Metin Yıldız

Kanal 7'nin efsane haline gelmiş dizisi Kalp Gözü'nde gördüğümüz Metin Yıldız, ünlü serisinin 'İlk Sahip' adlı bölümüyle ekranlara çıkmıştı. Sonrasında da kendisini Çok Güzel Hareketler Bunlar'da izlemiştik!

2. Esra Erol

2. Esra Erol

Kanal 7'deki Kalp Gözü dizi serisindeki pek çok farklı bölümde yer alan Esra Erol, Kalp Gözü'nde uzun süre kariyer yapmış! Erol'un yer aldığı bölümler arasında en bilinenleri ise Hamit ve mutlu bir yuvayı yıktığı Yalan Dünya!

3. Aslı Orcan

3. Aslı Orcan

Kanal 7'nin ünlü TV filmlerinde yer alan Aslı Orcan, kariyerinde Burçak Tarlası adlı filmle bu enfes kanalda yerini alıyor.

4. Levent Sülün

4. Levent Sülün

İmtiham adlı Kanal 7 TV filminde rol alan oyuncu Levent Sülün, filmde imtihanlarla dolu hayatında zorluklar yaşayan bir adamı canlandırıyor.

5. Şahin Irmak

5. Şahin Irmak

'Aşk Bilir Karlı Dağın Adını' adlı TV filmiyle yolu Kanal 7'den geçen isimler arasında yer alan Şahin Irmak, özellikle filmdeki 'yaşlandırma tekniğiyle' bir garip görünüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burak Özçivit

6. Burak Özçivit

Şimdilerin star ismi Burak Özçivit kariyerinin başlangıcına diğer pek çok meslektaşı gibi Kanal 7 ekranlarıyla başlamış. Eksi 18 adlı polisiye dizide rol alan Özçivit'in yükselişi daha sonra durdurulamadı.

7. Özge Ulusoy

7. Özge Ulusoy

Manken, sunucu ve oyuncu Özge Ulusoy'da yolu Kanal 7'den geçenlerden, fakat onun rolü diğerlerinden daha farklı! Ünlü manken, Dilek Ağacı adlı TV filminde bizzat 'şeytan' rolüyle karşımıza çıkıyor. İnanılmaz kalın eyelinerı ve kıpkırmızı elbisesine eklediği fettan bakışlarıyla nerede görsek 'işte şeytan' deriz!

8. Ceyda Ateş

8. Ceyda Ateş

Adını Feriha Koydum dizisiyle adını herkese duyurmadan önce Ceyda Ateş Kanal 7'nin Gülcü Baba filminde rol almış. En azından diğer ibretlik filmlerine göre daha mutlu sonlu bitiyor!

9. Başak Parlak

9. Başak Parlak

Şevkat Yerimdar'la tanıdığımız Başak Parlak, Kanal 7 TV filmiyle karşımıza çıkıyor. Geceler Yarim Oldu filminde rol alan Parlak'ı tanımakta zorlandık vallahi!

10. Dilberay

10. Dilberay

Biz Dilberay'ı daha çok Flash TV'deki hapishane temalı programından hatırlasak da kendisi bir Kanal 7 filminde rol almış! Kenger adlı filmde izlediğimiz Dilberay, film serisinin ilkinde yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ececan Gümeci

11. Ececan Gümeci

Oyuncu Ececan Gümeci, miras uğruna annesine hayatı zehir eden, kızının geleceğini karartan taş yürekli bir adamın ibret verici öyküsünün anlatıldığı Taş Yürek filminde rol aldı.

12. Yeliz Şar

12. Yeliz Şar

Oyuncu Yeliz Şar, bir Kanal 7 TV filmi olan Zehir ve Şifa'da rol almış. Şar filmde kocası tarafından her gün ilaç yerine zehir verilen bir kadını canlandırmış.

13. Ege Tanman

13. Ege Tanman

Ekranların en ünlü çocuk oyuncularından Ege Tanman şimdilerde büyüse de biz onu hala küçücük haliyle hatırlıyoruz. Yusufçuk adlı Kanal 7 filminde rol alan Tanman gerçekten oyuncu olmak için doğmuş!

14. Aslıhan Güner

14. Aslıhan Güner

Son dönemin en popüler oyuncularından Aslıhan Güner'i başımızı hangi Kanal 7 filmine çevirsek görüyoruz. Yuvamı Yıkamazsın, Yine Bana Kalasın ve Sonsuz Merhamet Güner'in rol aldığı filmlerden yalnızca birkaçı...

15. Gökçe Akyıldız

15. Gökçe Akyıldız

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Zeynep adlı dizi, bir dönem epey sevilmişti. Dizinin çocuk başrolü Zeynep karakterini ise oyuncu Gökçe Akyıldız canlandırmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Onur Büyüktopçu

16. Onur Büyüktopçu

Kiralık Aşk dizisindeki Koriş karakteriyle yıldızı parlayan Onur Büyütopçu yıllar önce bir Kanal 7 filminde rol almış hem de bir kabadayı rolüyle! Büyüktopçu'nun belalı rolü Ne Sen Beni Unut Ne de Ben Seni adlı filmde!

17. Arda Kural

17. Arda Kural

Bir dönemin yakışıklı oyuncusu Arda Kural, yolu hem Kanal 7 hem de Kalp Gözü'nden geçenlerden... Kalp Gözü'ndeki Düşenin Dostu bölümünde yer alan Kural tüm yakışıklılığıyla döktürmüş.

18. Esin Civangil

18. Esin Civangil

Kanal 7 ekranlarında gösterilen Emanet Kız adlı filmde rol alan Esin Civangil'de yolu bu kanaldan geçenler arasında yer alıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
23
19
9
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hande Ergin

Kanal 7 olmasa kimse ünlü olamayacakmış demek ki

özge

Bu ne gereksiz bilgi amk 😂

Veli Durak

#2 yalnız bu kare Cennet Mahallesi dizisinden alıntı, Muharrem ile Menekşe otelde basılıyordu. İşsizliğin kaçıncı seviyesi artık:))

Hipergrafi

Ben de şaşırdım zaten Kanal 7 bir kadının askılı bluzla görünmesine nasıl izin vermiş diye.