Görüş Bildir
Haberler
Soğuyan Havalar ve Bitmeyen Pandemi Yüzünden Evden Çıkamayan Çocukları Mutlu Edecek Netflix İçerikleri

Soğuyan Havalar ve Bitmeyen Pandemi Yüzünden Evden Çıkamayan Çocukları Mutlu Edecek Netflix İçerikleri

04.12.2021 - 09:00

Havaların iyice soğuduğu bu dönemde enerjiden yerinde duramayan çocukları evde tutmak bazen bir hayli zor olabiliyor. Onlar da haklı elbette; salgın, pandemi derken aylardır evdeler. Bir şekilde evi eğlenceli hâle getirmek ve onları mutlu etmek için ise ailece yapabileceğiniz en keyifli aktivitelerden biri bolca mısır patlatıp güzel bir film izlemek. Biz de çocuklarınız için Netflix'in en eğlenceli yapımlarından bir liste hazırladık. Siz de bu yapımları, battaniyenin altında birer fincan sıcak çikolata eşliğinde çocuklarınızla birlikte izleyebilir, bol kahkahalı ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. İşte, Netflix'teki en iyi çocuk içerikleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kitty Love / Kedi Aşkına (2020) - IMDb: 5.1

Kitty Love / Kedi Aşkına (2020) - IMDb: 5.1

İnsanlar kedileri seçmez, kediler kendilerine sahip seçer! Kedisi olanların çoğu, ne demek istediğimizi anlamıştır. Kediler, akıllı oldukları kadar oyuncu da oluyorlar. Bir süre sonra evi kendi mekanları haline getirip sizi de fazlalık olarak görebilirler. Kedilerin birbirinden tatlı ve kurnaz hallerini içeren ve çocukların hayvan sevgisini pekiştiren belgesel tadındaki bu bir saatlik yapımı izlerken çok keyifli vakit geçireceğinize eminiz!

Bizim Köyün Şarkısı (2018) - IMDb: 5.9

Bizim Köyün Şarkısı (2018) - IMDb: 5.9

Film, hayallerinin peşinden koşan cesur ve yetenekli bir çocuğun öyküsünü anlatıyor. Kahramanımız Çınar'ın hayali, bir müzik yarışmasına katılmak. Ama babasının köye geri dönme kararıyla bu isteğinden vazgeçmek zorunda kalıyor. Çınar ve zeka küpü kardeşi Zeynep'in köye adapte olmalarını ve hayatlarının nasıl değiştiğini merak ediyorsanız buyurun sizi böyle alalım efendim!

The Secret Life of Pets / Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (2016) - IMDb: 6.5

The Secret Life of Pets / Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (2016) - IMDb: 6.5

Kendini New York'un en şanslı köpeği olarak gören ve apartman dairesinde gayet huzurlu bir yaşam sürdüren Max'in, sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle bütün huzuru kaçar! Gözden düştüğünü ve ikinci plana atıldığını düşünen Max, eve gelen diğer köpekle kendi çapında bir rekabete girmeye hazırlanırken tavşan Snowball, bütün planları alt üst eder! Evde yaşayan bütün hayvanlara karşı hain planlar peşinde olan tavşana karşı güç birliği yapan köpek dostlarımızın çekişmeli hikayesini izlerken çok eğleneceksiniz!

Hotel Transylvania / Otel Transilvanya (2012) - IMDb: 7.1

Hotel Transylvania / Otel Transilvanya (2012) - IMDb: 7.1
karikocagaming.com

Ne kadar korkutucu ve acımasız bir vampir olsan da konu çocukların olunca şefkatli ve sevgi dolu bir babaya dönüşebilirsin! Dracula, sahibi olduğu otelde kızı için bir doğum günü partisi vermeye karar verir. Dünya çapında ünlenmiş bütün arkadaşlarını da bu partiye çağırır. Her şey yolunda gidiyordur, ta ki bir insan partiye gelip Dracula'nın kızı Mavis'ten hoşlanana kadar! Otel Transilvanya, tatlı bir baba-kız ilişkisinin yanında eğlenceli bir parti de izlemek isteyen tüm animasyon severlerin kaçırmaması gereken bir yapım!

The Croods / Crood'lar (2013) - IMDb: 7.2

The Croods / Crood'lar (2013) - IMDb: 7.2

Animasyon severler için harika bir öneriyle geldik! Çocukların çok severek izleyeceği Crood'lar filminde, deprem nedeniyle mağaraları yerle bir olan bir ailenin kendilerine yeni bir düzen kurmak üzere çıktıkları yolda başına gelenler anlatılıyor. Yaşayabilecekleri güvenli bir yer bulmaya doğru çıktıkları bu yolda, tabii ki maceraların da ardı arkası kesilmiyor. Yolda tanıştıkları Guy adında gencin Crood'lar ailesinin hayatına girmesiyle de işler iyice karışıyor. Heyecanlı temposu ve sıcacık aile ilişkileriyle bu filmi izlemediyseniz mutlaka listenize alın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rise of the Guardians / Efsane Beşli (2012) - IMDb: 7.3

Rise of the Guardians / Efsane Beşli (2012) - IMDb: 7.3

Olağanüstü yetenekleri olan beş kahraman ve bolca macera! Noel Baba, Paskalya Tavşanı, Diş Perisi ve diğer kahramanlarımız; çocukların hayallerini yok etmek için pusuda bekleyen kötü ruhlara karşı amansız bir mücadele veriyor. Kahramanlarımız, çocukların inandıklarının ve hayallerinin peşlerinden korkusuzca gidebilmeleri için hain Pitch'i etkisiz hale getirmeye kararlılar. Bakalım bu heyecan yüklü macerada onları neler bekliyor?

Kung Fu Panda (2008) - IMDb: 7.6

Kung Fu Panda (2008) - IMDb: 7.6

Sırada Oscar'a aday olmuş bir animasyon filmi var! Kahramanımız Po, tam bir kung fu fanatiği! Ama biraz tembel, birazcık da dönemsel şişkinliği var :) Ailesinin makarna dükkanında çalışan Po'nun hayatı, bir anda hiç beklemediği şekilde değişir. Bu değişimle Huzur Vadisi'ni kar leoparı Tai Lung'dan korumak gibi kutsal bir görevin sahibi olan Po'nun başına neler geldiğini izlerken çok eğlenceli vakit geçireceğinize eminiz. Biraz kilolu ve uyuşuk olduğu için etrafındakilerin ona güvenmediği Po, kendine inandığında neler neler başarıyor! Çocuklarınızla birlikte izlemeniz gereken bu filmi, siz de onlar kadar seveceksiniz.

How To Train Yor Dragon / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (2010) - IMDb: 8.1

How To Train Yor Dragon / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (2010) - IMDb: 8.1

Tatlı mı tatlı bir Viking Köyü'nü mesken tutmuş ejderhalar ve köyün onları öldürmek için canla başla çalışan erkekleri! Bu köyde, ejderha öldürmek özellikle erkek çocuklar için büyümek ve 'delikanlı' olmak demek. Ama başkahramanımız Hıçkıdık için işler böyle yürümüyor. Ejderha öldürmek şöyle dursun, bir baltayı bile tutamıyor! Babası dahil bütün köy için bir utanç kaynağı haline gelen Hıçkıdık ve ormanda yaralı bulduğu ejderha arasındaki dayanışma ve dostluğu izlerken kalpleriniz ısınacak! Eğlenceli diyalogları ve öğretici yanıyla Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmini, mutlaka çocuklarınıza izletmelisiniz.

My Octopus Teacher / Ahtapottan Öğrendiklerim ( 2020) - IMDb: 8.1

My Octopus Teacher / Ahtapottan Öğrendiklerim ( 2020) - IMDb: 8.1

Sıra dışı maceralara atılmayı seven Craig Foster, Afrika'nın buz gibi okyanuslarında yüzdükten sonra ilginç bir öğretmenle tanışıyor. Ancak bu sefer öğretmenimiz insan değil, bir ahtapot! Belgesel niteliğinde olan bu yapımın çocuklarınız kadar sizin de ilginizi çekeceğine eminiz. Öğreticiliğinin yanı sıra oldukça duygusal bir yapım olan bu belgeselde vahşi bir hayvan olarak bilinen ahtapotla bir yüzücünün kalpleri ısıtacak sıcacık ilişkileri anlatılıyor. Su altı dünyası, biyoloji, hayvanlarla bağ kurma ve daha nice konu başlıklarını içeren bu eğitici belgeseli; çocuklar ve asla büyüyemeyenler mutlaka izlemeli!

Our Planet / Gezegenimiz (2019) - IMDb: 9.3

Our Planet / Gezegenimiz (2019) - IMDb: 9.3

7 yaş ve üzeri çocuklarınızla keyifle izleyebileceğiniz bir belgesel dizi var sırada. Mavi gezegenin yalnızca insanlardan ibaret olmadığını, çevre kirliliği ve iklim değişikliğinin insanlar kadar hayvanların yaşamını da etkilediğini anlatan bu çarpıcı belgeselde hiç görmediklerinizi görecek; her bölüm yeni ve ilginç bilgiler öğrenebileceksiniz. Çocuklarınıza tabiatı sevdiren ve bu gezegende yalnız olmadığımızı hafızalarında kalacak şekilde anlatan bu belgesel, öğreticilik konusunda ilk sıralarda olmayı fazlasıyla hak eden bir yapım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın