Görüş Bildir
Haberler
Bazen Taşıyıcı, Bazen Tetikçi! Aksiyon Filmi Sevenlerin Baş Tacı Ettiği Jason Statham Filmleri!

Bazen Taşıyıcı, Bazen Tetikçi! Aksiyon Filmi Sevenlerin Baş Tacı Ettiği Jason Statham Filmleri!

28.11.2021 - 08:15

Aksiyon filmi denince akla ilk önce birkaç isim gelir. Her ne kadar Keanu Reeves, John Wick rolü ile bu alanda öne çıkan isimler arasında iyi bir yer edinse de, aksiyon filmleri alanında liderlik tartışmasız Jason Statham'dadır. İngiliz aksanı, müthiş dövüş yetenekleri ve karizması izleyenleri her seferinde büyülemeyi başarıyor. İşte oyunculuğu ve karizmasıyla izleyenlerin sevgisini kazanan Jason Statham'ın en iyi aksiyon filmleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Parker (2013) - IMDb: 6.2

10. Parker (2013) - IMDb: 6.2

Profesyonel bir hırsız olan Parker, bir gün ekibiyle soygun yaptığı sırada ekibinin ihanetine uğrar. Ahlaki değerlere sahip olan ve gerek kalmadıkça insanları incitmemeye çalışan Parker, ekibinden intikam almak için peşlerine düşer. Ekibini gizlice araştırırken işin içine bir de hiçbir şeyden haberi olmayan güzel bir emlakçı dahil olur. Jason Statham'ın Parker rolünde yer aldığı bu film, tam bir klasik Statham filmi.

9. Hummingbird / Çılgın Joe (2013) - IMDB: 6.2

9. Hummingbird / Çılgın Joe (2013) - IMDB: 6.2

Yönetmenliğini Steven Knight'ın yaptığı filmde, Statham'ın canlandırdığı Joey Jones travmatik bir geçmişi geride bırakarak Londra'da yaşamaya başlar. Bir çeteden kaçarken bir apartmana girer ve apartmanın zengin sahibinin kimliğine bürünür. Bu şekilde artık zengin bir hayat yaşamaya başlar ancak çok geçmeden kız arkadaşı ölü bulunur. Joey, kız arkadaşının ölümünü araştırıp intikam almak için harekete geçer. Statham'ın seyirciyi aksiyona doyurduğu filmlerinden!

8. The Expendables / Cehennem Melekleri (2010) - IMDb: 6.5

8. The Expendables / Cehennem Melekleri (2010) - IMDb: 6.5

Aksiyon filmlerinin büyük isimlerini bir araya toplamaya and içen bu filmde, Jason Statham eski özel kuvvetler mensubu Lee Christmas rolünde. Statham'ın da aralarında bulunduğu, birbirinden yetenekli ve deneyimli askerlerden oluşan bir paralı asker grubu, özel bir iş için görevlendirilir. Görevleri Güney Amerika'daki bir diktatörü yıkıp diktatörlüğü bitirmektir. Ancak ülkeye giren ekip, görevin onlara anlatıldığı gibi olmadığını fark eder ve masumların hayatlarını kurtarmak için çok daha zorlu bir düşmanla karşı karşıya gelir.

7. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw / Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (2019) - IMDb: 6.5

7. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw / Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (2019) - IMDb: 6.5

Hızlı ve Öfkeli serisi ile bağlantılı olan ve Statham'ı bu seride ilk kez Shaw rolünde izlediğimiz film, bol aksiyonuyla izlenmesi gereken Jason Statham filmleri arasında. Yıllar boyunca birbirleriyle karşı karşıya gelen özel ajan Hobbs ve kanun kaçağı Shaw, bu sefer dünyayı büyük bir tehlikeden korumak için beraber hareket ederler. Brixton adındaki bir anarşist, tüm dünyayı mahvedebilecek kadar ölümcül bir virüsü ele geçirir. Bunu durdurabilmek için Hobbs ve Shaw'un birlikte çalışıp birbirlerine güvenmeleri gerekir.

6. Homefront / Sivil Cephe (2013) - IMDb: 6.5

6. Homefront / Sivil Cephe (2013) - IMDb: 6.5

Eski bir ajan olan Phil Broker, kızıyla sakin bir hayat yaşamak için küçük bir kasabaya yerleşir. Broker beladan uzak durup kızını tehlikeye atmamaya çalışsa da, bu durum kasabadaki uyuşturucu kaçakçıları yüzünden zor bir hal alır. Bu heyecanlı aksiyon filminde Phil Broker rolüyle karşımıza çıkan Statham'a, James Franco ve Winona Ryder gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Mechanic / Mekanik (2011) - IMDb: 6.6

5. The Mechanic / Mekanik (2011) - IMDb: 6.6

Filmde konu edilen yeraltı örgütünde, düşmanların ortadan kaldırılması için görevlendirilen suikastçılara 'mekanik' denir. Bu mekaniklerden bir tanesi olan Arthur Bishop, her hedefi etkisiz hale getirebilen, işinde son derece usta biridir. Bir gün bu hedeflerden biri kendi menajeri olan 'Koca Harry' olur. Harry'i öldüren Arthur, çok geçmeden Harry'nin oğlu Steve ile karşılaşır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Steve'i yanına alır ve ilginç bir ortaklık kurulur. Statham, bütün karizmasıyla Arthur Bishop rolünde filmde yer alıyor.

4. The Transporter / Taşıyıcı (2002) - IMDb: 6.8

4. The Transporter / Taşıyıcı (2002) - IMDb: 6.8

Oldukça yetenekli eski bir asker olan Frank özel kuryelik yapar. Kim olduğu fark etmeksizin herkesi ya da her şeyi taşıyabilir. Tabii ki ücretinin ödenmesi şartıyla. Ciddi ve soğuk kanlı bir görev adamı olan Frank, aldığı son işte sıradan bir paket taşıdığını düşünürken, işler hiç tahmin etmeyeceği bir hal alır ve Frank kendini zorlu bir mücadelenin içinde bulur.

3. Crank / Tetikçi (2006) - IMDb: 6.9

3. Crank / Tetikçi (2006) - IMDb: 6.9

İşini bırakmak isteyen tetikçi Chev Chelios, bir suçlu olan Verona tarafından zehirlenir. Panzehir olmadan kurtulması çok zor olsa da aslında hayatta kalmanın bir yolu daha olduğunu keşfeder. Chev, panzehir bulana kadar vücudunun adrenalin seviyesini çok yüksek tutarak hayatta kalmaya çalışır. Bu sırada kız arkadaşı Eve de ona yardım eder. Aksiyonun ve adrenalinin maksimum seviyede olduğu bu filmde Jason Statham'ı Chev rolünde izliyoruz.

2. The Italian Job / İtalyan İşi (2003) - IMDb: 7.0

2. The Italian Job / İtalyan İşi (2003) - IMDb: 7.0

Usta hırsız John Bridger, oğlu gibi gördüğü Charlie Croker ve ekibiyle büyük bir soygun planlar. Ekip soygunu başarıyla gerçekleştirir ve çaldıkları altınlarla ne yapacaklarını düşünür. Ancak ekibin bir üyesi olan Steve, John'u vurarak ekibe ihanet eder. Geriye kalanlar bir şekilde hayatta kalırlar ve tam bir yıl sonra intikam için toplanırlar. Bu intikam planına John'un kızı da dahil olur. Bu heyecan dolu aksiyon filminde Yakışıklı Rob rolündeki Jason Statham'a Charlize Theron, Mark Wahlberg ve Edward Norton gibi dev isimler eşlik ediyor.

1. The Bank Job / Banka İşi (2008) - IMDb: 7.2

1. The Bank Job / Banka İşi (2008) - IMDb: 7.2

Gerçek bir hikayeden esinlenilen bu filmde, günümüzde hala çözülememiş olan bir banka soygunu anlatılır. 1971 yılında Londra'da, Baker Sokağı'nda bir banka soygunu planlanır. Bir tünel kazılarak yapılan bu soygunda bankanın emanet kasaları soyulur, ancak sıradan bir banka soygunu olarak görünen bu olayda gizemli noktalar belirmeye başlar. Bu sıra dışı, heyecanlı soygun filminde Jason Statham, Terry Leather rolünde izleyici karşısına çıkıyor. Bu banka soygununun gizemini korumasının asıl nedeni ise Britanya Kraliyet Ailesi'nin soygun hakkında haber yasağı koyması. Bu yüzden soygun sonrasında neler olduğu hala bilinmiyor!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
QUEENBASTET

Seni görünce içim eriyor