Görüş Bildir
Haberler
Slavia Prag - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maçın Hakemleri Kim? Muhtemel İlk 11'ler...

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maçın Hakemleri Kim? Muhtemel İlk 11'ler...

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Slavia Prag ile rövanş maçına çıkacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda ter dökecek olan Kanarya, ilk maçında Kadıköy'de 3-2 yenildiği Slavia Prag'ı yenmek istiyor. Sarı-lacivertli ekip sosyal medyadan, maç öncesinde taraftarı heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Türkiye'ye tur biletiyle dönmekten başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe'nin, taraftarı başta olmak üzere tüm futbolseverlerin gündeminde bu akşamki maç var. Çekişmeli geçecek olan maçın detayları da merak konusu oldu. Peki Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın hakemleri kim? Muhtemel ilk 11'ler... İşte maçın detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe, Slavia Prag'a konuk oluyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Çekya’dan  tur biletiyle dönmek istiyor. Kanarya'nın maç penaltılara gitmeden tur atlaması için 2 farklı kazanması gerekiyor. Tüm futbolseverlerin gündeminde yer alan maçın detayları da merak konusu oldu. Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın hakemleri kim? Muhtemel ilk 11'ler...

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Çekya'nın başkenti Prag'daki Eden Arena'da oynanacak Slavia Prag - Fenerbahçe maçı, bu gece Türkiye saati ile  23.00'te başlayacak. Sarı-lacivertlilerin tur bileti için forma terleteceği maç Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak.

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçının Hakemi Kim?

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçının Hakemi Kim?

Sinobo Stadyumu'nda oynanacak olan maçta düdüğü İngiltere'den Chris Kavanagh çalacak. Kavanagh'ın yardımcılıklarını Constantine Hatzidakis ve Harry Lennard yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andrew Madley.

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçı Muhtemel İlk 11'ler

Slavia Prag - Fenerbahçe Maçı Muhtemel İlk 11'ler

Slavia Prag: Kolar, Bah, Kacharaba, Ousou, Dorley, Sevcik, Traore, Schranz, Lingr, Olayinka, Tecl

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Ozan, Mert Hakan, Arda, Osayi, Valencia, Serdar Dursun

''Yeter ki Siz de Kendinize Güvenin...''

''Yeter ki Siz de Kendinize Güvenin...''

Çekya’ya başta Mesut Özil olmak üzere 7 eksikle giden Fenerbahçe'de gözler takımın 16’lık yeteneği Arda Güler'de olacak.

Kadıköy’de 3-2 kaybedilen ilk maçta basit hatalar yaptıklarını dile getiren Kartal, “Bunun bedeli ağır oldu. Bu kez basit hata yapmayacağız. Evimizde Slavia Prag’ı elimizden kaçırdık ama rövanşta kalitemizi ortaya koyup kazanarak turu geçeceğimize inanıyorum” dedi. Zor bir 90 dakika oynayacaklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Maç belki de uzayacak. Tüm senaryolara hazır olacağız. Konferans Ligi’nde üst tura çıkmak, bize lig için de moral verecektir. Elemeli eşleşmelerde her şey mümkün. Kaliteli bir takımız. Bu turnuvada daha da ileri gidebiliriz. Yeter ki siz de kendinize güvenin ve kalitenizi sahaya yansıtın” diye konuştu. İsmail Kartal son olarak oyuncularından karşılaşma boyunca sakin kalmalarını ve ne olursa olsun panik yapmamalarını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Fenerbahçe'nin Heyecanlandıran Paylaşımı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir 🔟

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın