Görüş Bildir
Haberler
Siper Alın! Estetik Operasyonlarına 60.000 Dolardan Fazla Harcayan Gencin Yeni Silikonlu Kalçaları

etiket Siper Alın! Estetik Operasyonlarına 60.000 Dolardan Fazla Harcayan Gencin Yeni Silikonlu Kalçaları

Boston'da yaşayan 26 yaşındaki Joey Prixx bir piercing sanatçısı. Joey kendi vücudunu da güzel sanat eserleriyle donatmayı iyi biliyor. Fakat işleri bir adım öteye götüren genç sanatçı bugüne kadar 100'den fazla kozmetik cerahi operasyon geçirmiş ve en son yaptığı ise poposuna silikon yaptırmak olmuş. 

Kendine 'çakma yuvarlak kıçlı' diyen Joey'in hikayesini sizler için Distractify'dan derledik.

Kaynak: http://distractify.com/trending/2016/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Joey kendi vücudunu bir tuval gibi kullanıp, aradığı mükemmeliğe giden yolculuğunda onu takip eden herkese 'kendin ol' mesajını vermek için uğraştığını söylüyor.

Joey estetik operasyon yaptırmasının aslında 'çakma' görüntüsünü sevdiği için olduğunu da belirtiyor. Her açıdan parlamayı çok sevdiğini söylüyor.

Kendisiyle çok barışık olduğunun defalarca üzerine basan genç sanatçı, estetik operasyonları yaptırabilmek için haftanın 6 günü çalışmak zorunda.

Uzun zamandır kalça silikonu istediğini ve artık kalçalarıyla çok mutlu olduğunu anlatan Joey, bunu isteyen takipçilerine 'Çabuk karar vermeyin, iyi düşünün!' diye tavsiye de veriyor.

Joey'nın operasyonu ve sonrası çok acılı geçmiş ama 'hepsine değerdi' diyor. Hatta silikonların boyunu da ileride büyütmek istiyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Otururken iki tane kocaman su dolu balona otururmuş gibi hissettiğini söyleyen Joey, insanların ilgisinden çok memnun. Hatta bazılarının kalçalarını ellemek istediklerinden bile gurur duyuyor.

Kalçaların kraliçesi varken bu durum hakkında yorum yapmak bize düşmez diyorum!!! Bol şans dileriz Joey, umarız aradığın kalçayı bir gün bulursun!

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1890
449
264
245
172
98
87
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yagiz Yildirim

Ben götümü eriteyim diye spora gideyim adam para verip büyütsün.Allahım gör bunları

Neyse ya bana ne

O değil de neden hep orasını burasını keyfi değiştirmek isteyen insanların eline geçiyor da hastalıklarla boğuşan insanlara hiç uğramıyor bu para? Ulan o kad... Devamını Gör

Katilice

psikolojinizi bozan kim lan sizin