Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: 'Bodrum Seferi'nden Korku Filmi 'Omen: İlk Kehanet'e 3 Film Vizyonda!

Sinemalarda Bu Hafta: 'Bodrum Seferi'nden Korku Filmi 'Omen: İlk Kehanet'e 3 Film Vizyonda!

Nisan ayının ilk haftasında sinema salonlarında bayram olması nedeniyle 3 farklı film seyirciyle buluşacak. Uzun zamandır merakla beklenen, 'Bodrum Seferi'nden korku filmine kadar toplamda 3 film sinema salonlarında sizleri bekliyor.

Detaylarını merak ediyorsanız içeriğe buyurun. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Omen: İlk Kehanet

1. Omen: İlk Kehanet

Özet: Genç bir Amerikalı, rahibe olarak yemin ettikten sonra, kilisede göreve başlamak üzere Roma'ya gönderilir. Ancak oraya gittiğinde kendi inancını sorgulamasına neden olan bir karanlıkla karşılaşır. Bu durumun ardından genç kadın, kötülüğün vücut bulmuş halinin doğuşunu ümit eden korkunç bir komployu ortaya çıkarır.

Yönetmen: Arkasha Stevenson 

Oyuncular: Nell Tiger Free, Bill Nighy, Sônia Braga

2. Bodrum Seferi

2. Bodrum Seferi

Özet: Bodrum Seferi, rüyalarına giren yeri gazete ilanında görmesiyle yola koyulan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Sefer, anasız babasız büyüyen genç bir adamdır. Askerlik dışında köyünden dışarı adım atmayan Sefer'in hayatı, rüyalarına giren yeri bir gazete ilanında görmesiyle bambaşka bir hal alır.

Yönetmen: Recep Akdağ

Oyuncular: Sarp Bozkurt, Asuman Dabak, Sedef Şahin

3. Vincent Ölmeli

3. Vincent Ölmeli

Özet: Vincent Ölmeli, hiçbir neden yokken saldırıya uğrayan bir adamın hikayesini konu ediyor. Sıradan bir yaşam süren Vincent'ın hayatı, bir gece saldırıya uğramasıyla alt üst olur. İnsanlar hiçbir neden yokken Vincent'ı öldürmek ister. Vincent, saldırıdan sonra başlarda hayatına normal bir şekilde devam etmeye çalışır.

Yönetmen: Stephan Castang

Oyuncular: Karim Leklou, Vimala Pons, François Chattot

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın