Görüş Bildir
Haberler
Sims Hayranları Buraya: Tüm Zamanların En Çok Beğenilen Ek Paketleri

Sims Hayranları Buraya: Tüm Zamanların En Çok Beğenilen Ek Paketleri

Sims çıkış yaptığı andan bu zamana kadar oyun dünyasının en sevilen ve popüler simülasyon isimlerinden birisi oldu. Kendi hayatımızda hayalini kurup yaşayamadığımız şeyleri deneyim ettiğimiz Sim oyunları, sadece ana içerikleriyle değil sonrasında çıkış yapan yan paketleri ile de oyuncuların gönlünü kazandı. Bugünkü listemizde gelmiş geçmiş en iyi Sims paketlerine bakacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Sims 3 Generations

1. The Sims 3 Generations

Generations, Sims 3'te aile konseptini daha güçlü ve eğlenceli yaşamak isteyenlerin bir numaralı tercihi olan dopdolu bir genişleme paketi. Özellikle küçük çocuklar ve bebeklerle bol bol ilgilendiğiniz bu ek pakette bir ailenin nasıl bir araya geldiğini, büyüyüp geliştiğini ve hayatın nasıl aşamalardan geçtiğini görüyorsunuz.

2. The Sims 3 Showtime

2. The Sims 3 Showtime

Sims 3'ün bir başka çok sevilen genişleme paketi olan Showtime, oyunculara müzisyen, akrobat ve hatta şarkıcı olma imkanı sunarak onlara bir ünlünün hayatını yaşama imkanı sunuyor. Kariyerinizin sahnede gösterdiğiniz performanslara bağlı olduğu Showtime, bu gerçekçiliği eğlenceyle birleştiren en iyi ek paketlerden birisi.

3. The Sims 3 Supernatural

3. The Sims 3 Supernatural

Büyük bir fantastik hayranı mısınız? O zaman The Sims 3 Supernatural genişleme paketi tam da size göre. İsterseniz cadı, isterseniz kurt adam isterseniz vampir ve hatta zombi olarak bile oynayabileceğiniz The Sims 3 Supernatural, ana oyunda olmayan tonla kaliteli içeriği size sunuyor ve oyunun fantastik tarafını ön plana çıkarıyor.

4. The Sims Vacation

4. The Sims Vacation

İlk Sims oyunu için yayınlanan 7 genişleme paketinden birisi olan Vacation, hayranlar arasında favori olarak gösteriliyor. Bu paketin olayıysa tamamıyla ismindeki gibi: Sim'inizi tatile çıkarıyorsunuz. Bu eklenti sayesinde isterseniz kumsalda güneşlenebilir, isterseniz kampa gidebilir, isterseniz dağcılıkla uğraşabilir isterseniz de kış sporlarına yönelebilirsiniz.

5. The Sims 2 University

5. The Sims 2 University

Sims 2, serinin en sevilen ve popüler ismi olarak gösteriliyor. Anlık olarak karşınıza çıkan beklenmedik olayları ve gerçek bir yaşam simülasyonu olmaya en yakın ismi olması da bunda büyük rol oynuyor. University genişleme paketi de yukarıda saydığımız tüm bu artılara sahip olan ve oyunculara unutulmaz bir üniversite deneyimi yaşatan harika bir ek paket.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Sims 2 Nightlife

6. The Sims 2 Nightlife

Gece hayatını seven ve sabahlara kadar eğlenmekten hoşlanan bir insansanız Nightlife size çok iyi gelecek. Sims 2'nin bu çok sevilen genişleme paketi sayesinde karakterinizin görünüşünü değiştirebilir, farklı şekilde gece hayatı yaşayabilir ve eğlencenin dibine vurabilirsiniz.

7. The Sims 4 University

7. The Sims 4 University

Tıpkı Sims 2'nin University modu gibi The Sims 4 University de oyunculara Sim'lerini üniversiteye gönderme ve öğrenci hayatı yaşama imkanı sunan oldukça detaylı bir genişleme paketi. Bu paket sayesinde kulüplere katılabilir, partiler verebilir, arkadaşlıklar kurabilir kısacası hayatı bir üniversite öğrencisinin gözünden deneyim edebilirsiniz.

8. The Sims 4 Cottage Living

8. The Sims 4 Cottage Living

Cottage Living seride önceden yayınlanan genişleme paketlerinden oldukça farklıydı. Kendi çiftliğinizi inşa edip büyütebildiğiniz, hayvanlar yetiştirebildiğiniz, köylü hayatı yaşayabildiğiniz bu ek paket, ilk başta yapımcı firma tarafından riskli görülse de sonrasında serinin en çok sevilen ek paketlerinden birisi oldu.

9. Sims 4 City Living

9. Sims 4 City Living

City Living bu listedeki en büyük ve geniş çaplı paket. Sim'inize yaşayacak yepyeni bir alan veren bu paket içinde tonla farklı etkinlik, oynanış, yeni karakter, yapılacak aktivite ve özelleştirme sunuyor.

10. Sims 4 Island Living

10. Sims 4 Island Living

Her şeyi boş verip tropikal bir adada yaşamınızı sürdürmeye ne dersiniz? Island Living tam da buna olanak sağlıyor. Bu paketler beraber gelen yeni işlerde çalışabilir, yüzme ve dalma gibi aktivitelerde yer alabilir ve tamamen farklı bir yaşam tarzını deneyimleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Maalesef artık 1 ve 2 oynayamıyorum pc me uyumlu değil ama 3 ve 4 hala oynuyorum hatta ek paketler yetmiyor cc ler indiriyorum