Görüş Bildir
Haberler
"Simit Yiyin" Diyen Fabrikatör Hülya Avşar'dan Restoran Sahibi Burak Özçivit'e: Ünlülerin Şaşırtan Lüks Hayatı

etiket "Simit Yiyin" Diyen Fabrikatör Hülya Avşar'dan Restoran Sahibi Burak Özçivit'e: Ünlülerin Şaşırtan Lüks Hayatı

01.11.2022 - 07:51

Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde aldığı sakızı paylaşarak herkesi şok etti. 900 TL tutarındaki sakız için tek çiğnediği sakız olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, eleştiri yağmuruna tutuldu. 'İmkânım var alıyorum.' açıklamasıyla bir kez daha tepkilerin odağı olan Ebru Polat, paylaşımından sonra sakızın fiyatının arttığını da söylemişti. Gelin, ünlülerin lüks yaşamlarından detayları birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dilan Polat, spor sahasına helikopterle inmiş.

Dilan Polat, spor sahasına helikopterle inmiş.

Dilan Polat, neredeyse tüm Türkiye'de ve hatta yurt dışındaki birçok ülkede de şubesi olan bir güzellik merkezi zinciri sahibi. Kaosları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Polat, geçtiğimiz aylarda Mersin şubesinin açılışı için bir jet kiraladı ve bununla da kalmadı. Yine geçtiğimiz günlerde bir spor sahasına helikopterle inerek tüm şubelerindeki çalışanları bir araya toplayan Dilan Polat, herkesin imrendiği hayatı yaşıyor.

Bahar Candan lüks otellerde yaşamayı tercih ediyormuş.

Bahar Candan lüks otellerde yaşamayı tercih ediyormuş.

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, katıldığı reality showlardan beri basının gündeminden düşmüyor. Lüks yaşam denilince akla gelen isimlerden küçük kardeş Bahar, bir dönem paralı arkadaş ilanı bile vermişti. Gittiği lüks mekanları ve mekân adisyonlarını gösteren Bahar, evde değil; otelde yaşıyormuş. Hatta otele yüklü miktarlarda para ödediği konuşuluyor. Ablası Nihal de bir CEO kadar para kazandığını açıklamasıyla çok konuşulmuştu. İki isim de kazandığı paraları oldukça lüks çantalara, ayakkabılara ve kıyafetlere harcıyor.

Fahriye Evcen, evinin alt katını spor salonuna çevirmiş.

Fahriye Evcen, evinin alt katını spor salonuna çevirmiş.

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Fahriye Evcen, yaşamının lüks ayrıntılarıyla herkesi şaşırtıyor. Oğlu Karan doğduktan sonra evinin en alt katını spor salonuna çevirdiği söylenen Fahriye Evcen, taktığı çantayla olay yaratmıştı. Güzel oyuncunun ünlü bir markaya ait çantasının 36.200 TL değerindeki çantası görenleri şaşırttı. Ayrıca Fahriye Evcen'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit de Türkiye'nin en çok kazanan isimlerinden biri. Yakışıklı oyuncunun yatırım amaçlı aldığı döner restoran zinciriyle bir ara gündeme gelmişti. Fahriye Evcen'in oğlu Karan için yaptığı doğum günü organizasyonları da çiftin ne kadar lüks yaşadığını kanıtlıyor.

Buse Terim, çocuğuna 5000 TL'lik ayakkabı almış.

Buse Terim, çocuğuna 5000 TL'lik ayakkabı almış.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medyada oldukça tanınan isimlerden. Buse Terim, geçtiğimiz günlerde kızının ayakkabısını ikinci el olarak 2.300 TL'den satışa çıkartmasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü güzel elde ettiği geliri yardım amaçlı dağıttığını söylese de ikinci el satış değeri 2.300 TL olan ayakkabının gerçek fiyatının 5.000 TL'ye yakın olduğu konuşuluyor. Eleştirilere çok sert çıkışan Buse Terim'in kendi kıyafetleri de bir hayli pahalı! Bazıları ünlü ismin harcadığı paraları fazla bulsa da bazıları gayet mantıklı olduğunu düşünüyor.

Acun Ilıcalı'nın yatında futbol sahası ve havuz varmış.

Acun Ilıcalı'nın yatında futbol sahası ve havuz varmış.

Listenin olmazsa olmaz ismi, tabii ki Acun Ilıcalı. Taktığı bir saati satsa ev alabilecek Acun Ilıcalı'nın jetinden özel yatına kadar birçok varlığı, en çok konuşulanlar arasında! Şimdilerde bir futbol takımı ve kanal sahibi olan Acun Ilıcalı'nın BALMY adlı yatında havuz ve futbol sahası var. 20 milyon dolar değerindeki yatın ismi ise Ilıcalı'nın kızlarının baş harflerinden oluşuyor. Acun Ilıcalı'nın futbol tutkusu ve diğer hobileri için yüklü miktarda harcamalar yaptığı biliniyor. Birçok evi olduğu bilinen ünlü ismin küçük kızlarının çantası bile binlerce dolar değerinde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz'ın milyon liralık araba koleksiyonu.

Cem Yılmaz'ın milyon liralık araba koleksiyonu.

Araba koleksiyonu ile herkesi şaşkına çeviren Cem Yılmaz, tüm arabalarını satsa ömür boyu çalışmasına gerek kalmadan yaşayabilir! Yaklaşık 10'a yakın lüks araç sahibi olan Cem Yılmaz, Daron Mouradian'ın iki eserine toplam 486.000 TL ödediği için çok konuşulmuştu. Sinema filmleriyle büyük övgü toplayan Yılmaz'ın servetinin büyük bir kısmını arabaları oluşturuyor. Sırf koleksiyonu için aldığı arabaların birçoğu, eski model ve klasik!

Hülya Avşar'ın fabrikaları, rezidansları ve köşkü varmış!

Hülya Avşar'ın fabrikaları, rezidansları ve köşkü varmış!

Gerekirse simit yememiz gerektiğini öğütleyen Hülya Avşar'ın İstanbul'un farklı yerlerinde fabrikaları varmış! Ayrıca arabalarıyla olduğu kadar evleriyle de gündemden düşmeyen Avşar'ın bazı daireleri rezidansta. İstanbul Sarıyer'de köşk sahibi olan Hülya Avşar'ın açıklamaları ve aile yaşamı daha sık gündeme gelse de aslında o da lüksü sevenlerden... Oyunculuk yaptığı dönemdeki birikimlerini yatırım olarak farklı alanlarda değerlendiren Avşar'ın kızı Zehra için harcadığı paralar da zaman zaman gündeme gelmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
47
8
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
holdthedark

5 bin liralık ayakkabı giydiriyor 2 bine satsan nolur satmasan birine veriversen nolur ne para aşkı ya

o yorum yapılacak

Toplum baskısından kurtulur ve toplumdan sıyrılıp kendi yoluna bakarsan belki bu kadar zengin olmazsın ama en azından para harcamaktan korkmazsın :D

Yağmur aşkın

Hayatı bunlar yaşıyor geri kalanlar nefes alıyor sadece..