Görüş Bildir
Haberler
Şiddet İddialarıyla İnzivaya Çekilen Ceren Hindistan'dan Sosyal Medyaya Muhteşem Dönüş!

Şiddet İddialarıyla İnzivaya Çekilen Ceren Hindistan'dan Sosyal Medyaya Muhteşem Dönüş!

GNS
28.10.2021 - 17:53

Oyuncu Ceren Hindistan kızı Arya'ya hamile olduğu esnada 2014 yılında imam nikahı kıydığı Ümit Aslan'dan şiddet gördüğüne dair açıklamalarda bulunmuştu. 2015 yılında kızını kucağına alan oyuncu, 2018 yılında eşiyle olaylı bir ayrılık yaşamıştı. Yaşadıklarını anlatan ve bu durumdan sonra inzivaya çekilen Ceren Hindistan uzun süre sonra sosyal medyaya bomba gibi bir dönüş yaptı. İşte Ceren Hindistan'ın sosyal medya paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Güzel oyuncu Ceren Hindistan yaşadıklarına dayanamamış ve kızı Arya'ya hamile olduğu esnada eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı. 2015 yılında dünyaya getirdiği kızının sağlık problemleri ve tedaviyi yarıda kesmesiyle o dönemde sürekli gündeme gelen Hindistan, 2018 yılında eşiyle olaylı bir boşanma yaşayarak ekranlardan ve sosyal medyadan uzaklaşmıştı. Güzel oyuncu sosyal medyaya geri döndü.

Sosyal Medyaya Veda Etmişti

Sosyal Medyaya Veda Etmişti

Ekranlardan uzak olan oyuncu Ceren Hindistan, sosyal medya hesabına bir süre veda etmişti. Ceren Hindistan, 2018 yılında kızı Arya'nın babası Ümit Aslan ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda hamileyken Aslan'dan şiddet gördüğünü öne süren ünlü oyuncu, kemerle dövüldüğünü söylemişti. Eski sevgilisini pornoyla da suçlayan Hindistan ardından sessiz sedasız sosyal medyaya veda etmişti.

İşte Ceren Hindistan'ın Dönüş Pozu

İşte Ceren Hindistan'ın Dönüş Pozu

Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına açıklama olarak 'Queen is back💋😄' yazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın