Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Burcunu Seç Neden Kavga Ettiğinizi Söyleyelim!

Sevgilinin Burcunu Seç Neden Kavga Ettiğinizi Söyleyelim!

Galina Grigoryevna
07.11.2018 - 15:14 Son Güncelleme: 10.02.2019 - 10:58

Sevgilinle sürekli neden kavga ettiğinizi merak ediyorsan seni buraya doğru alalım.

Sevgilinin burcunu seçmen yeterli!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin burcunu seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Egosuna bir tehdit olduğun için!

Egosuna bir tehdit olduğun için!

Koç burcunun kocaman bir egosu vardır. Verdiği emeklerin boşa çıktığını görmesi onu deliye döndürür ve bu nedenle bile kavga edebilir. Her şeyi o bilir ve asla hata yapmaz gibi düşünebilir. 

Kavganızın genellikle sebepleri onaylanmamak. Yani sen onu yaptıklarından ötürü onaylamazsan çok kızabilir. Arada bir övgü hiç fena olmaz. Sinirlidir ve çok ufak şeylerden öfke patlaması yaşayabilir. Karşına gururla çıktığı bir sonuçta senden olumlu bir cevap almazsa öz güvenini zedelemekten dolayı seninle kavga edebilir. Onun yaptığı her şeyi doğru bulup onaylaman gerekir. Sevdiklerine karşı her zaman ılımlı ve sevecen olmaya çalışır fakat sinirlendiğinde kocaman bir volkan gibi püskürür. Egosunu okşayan cümlelerden ne kadar uzaklaşırsan o kadar kavgalarınız artar. Koç burcuna aşık olduysan vay haline...

Açlıkla sınandığı için!

Açlıkla sınandığı için!

Boğa burçları asla aç kalamaz. Aç kaldıklarında çok gergin olurlar. Kalplerine giden yol midelerinden duble yol olarak geçer. Boğalar suyuna gidildiğinde uysaldır fakat yemeğine dokunduğun anda gerçekten kızgın bir boğaya dönüşürler. Kavga sebepleriniz de bu yüzden oluyor. Genellikle yemek yüzünden. 

Çok bariz nedenleri yoktur. Neye sinirlendiklerini pek kimse bilmez. Zaten sessizlikleriyle meşhurdur boğalar. Böylelikle tek kızacağı şey midesinin neden boş olduğu. Dikkat etmen gereken nokta açken ona doğru gidersen seni bile gözü görmeyebilir. Aç kalmamaya dikkat edin.

Sesini yükselttiğin için!

Sesini yükselttiğin için!

İkizler burcu sakinliği ve kuşkucu yaklaşımlarıyla tanınırlar. Sizin kavga etmenizin nedeni ise o gayet sessiz kavga ederken senin sesini yükseltmen. Aslında doğrusu senin yaptığın. İnsan kavga ederken sesini yükseltir. Fakat İkizler burcu sinirden kudurduğun anda da senden sakinliğini korumanı bekliyor. 

İkizler yanlışlıkla yapmadıkları bir konuda suçlandılarsa sinirlenir ve büyük kavga çıkartır. Sesinin yükseldiğini işte o zaman duyarsın. Bilmişliği ve büyük büyük lafları seni çok sinirlendiriyor. Haklısın ne diyelim. İkizleri sinirlendirmek öyle kolay değil. Seninki de büyük bir başarı gerçekten. Bu şekilde iyi anlaşmaya devam edin. Birbirinizi yememeye dikkat edin.

Güvenmediğini hissettiğinde!

Güvenmediğini hissettiğinde!

Yengeç burçlarına her şeyi söyle ama güvensizlik deme. Kavga sebebinizi yeterince biliyor gibisin. Sana güvenini yitirdiği anda çıldırmışa döner ve öfkelenir. Güvenini bir kez kaybettiğin an bir daha çok zor kazanırsın. 

Yengeç burcu çok düşüncelidir. Seni soğuktan ve dünyanın pisliğinden koruyan bir kalkan gibi korur ve sever. Fakat bir şans verir, o şansı da yitirdiğinde kavganız işte o zaman başlar. Sen bunu iyi yaşıyorsun, farkındasın da. Yengeç ile sevgili olmak kolaydır. Ayak uydurmak konusunda üzerine yok. Yengeçleri üzmeyin, kızdırmayın. Yengeçleri sevin.

Fazla gururlu olduğu için!

Fazla gururlu olduğu için!

Aslan sevgilinle kavga nedeniniz fazla gurur! Aslanımız fazla gururlu gerçekten. Gururunu incitecek tek bir nedenle çıkma karşısına. Kavga sebebi resmen. Aslan için gururu çok önemlidir hatta kutsal sayar. Gururuna gelecek en ufak zevalde dünyayı yıkar. 

Aslan sevgilinle kavga sebebiniz onu herkesin içinde sürekli rencide ediyor olman. Gururu tavan yapan aslan çok çabuk sinirlenir. Ufacık bir kıvılcım onu öfke nöbetine sokar. Aslana özellikle kalabalık ortamlarda asla laf söylemeye gelmez. Çabucak alınırlar. İşte sizin kavgalarınızın nedeni...

Kararlarına müdahale ettiğini düşündüğü için!

Kararlarına müdahale ettiğini düşündüğü için!

Başak burcu zordur. Anlamak için çabalamak gerekir. Sessiz sakindir fakat hayatına müdahale etmeye kalkıştığın an tırnaklarını çıkartır. Gözünü karartır ve hiçbir şey görmez. Sizin kavgalarınız genellikle bu yüzden oluyor. Sen onun hayatına müdahale etmeye kalkıyorsun. Eşyalarının yerini değiştiriyorsun ve alışkanlıklarından vazgeçmesini istiyorsun. Başak burcunun elinde sahip olduğu en önemli şey hayatıdır. Hayatını her zaman her şeyin üzerinde tutar. Tek bir müdahaleye izin vermez. 

Başak burcu hayatına karışıldığını hissettiği anda o sakinliğini ve uysallığını bir kenara atar. Artık bambaşka birisi olur karşında. E sen de altta kalmadığın için tutuşursunuz kavgaya. Seni alttan ala ala birazcık sıkılmış gibi gözüküyor. Sana biraz sakinlik ona da biraz daha seni dinleme şansı verin diyoruz.

Teraziyi sıkboğaz ettiğin için!

Teraziyi sıkboğaz ettiğin için!

Terazi burcu asla ama asla bunalmaya gelemez. Sıkboğaz edildiğini hissettiğinde kavga tutuşur. Senden de bunu hissetmiş. Çok üzerine düşmüşsün. Sen onun sevgilisisin, annesi veya babası değil. Bu zamana kadar tek başına gelebildiyse bundan sonra da başa çıkabilir hayatla. Dengenin merkezi olan bu burcu biraz isteklerinle sıkmışsın. 

Kontrol altına almaya çalışmak onun koşarak kaçacağı bir durum. O da birazcık vurdumduymaz davranmış sana haklısın. Birazcık ilgilenmesi gerekiyor. Bu tartışmaları ve kavgaları bitirmenin tek yolu birbirinizi biraz rahat bırakmanız. Sebebi her ne olursa olsun sakın onu sıkboğaz etme. Yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlamış. Umarım devamı gelmez.

Hatalı olduğunu söylediğin için!

Hatalı olduğunu söylediğin için!

Akrep burçları en hızlı öfkelenen burç içerisinde. Akrep burçlarına selam verseniz borçlu çıkarsınız ki sen kalbini vermişsin. Tebrik ederiz hayatının en zorlu görevindesin. Hata yapmaya bayılan ve yaptığı hatayı hata olarak görmeyen akrep burcuyla kavga etmen çok kolay. Hatalı olduğunu sürekli yüzüne vurursan tabii sürekli kavga edersiniz. Hata yapıyorsa sen de yap belki karşılık görürse vazgeçer. Hatta hata yapmasını engelliyorsan da sana bu konuda sinirlenebilir. 

Zaten hemen hazır kavga etmeye sen de iyice üzerine gidince hemen parlıyor. Ne gerek var kavgaya. Birazcık suyuna gitsen hemen hallolacak. Fakat sakın ona bir daha hata yapıyorsun deme sen hatalı çıkarsın!

Senin özgürlüğüne karışmasına izin vermediğin için!

Senin özgürlüğüne karışmasına izin vermediğin için!

Yay burcu en rahatıdır. Kafası her zaman rahat olur ve asla sıkıntıya gelemez. Hayatına karışılmasına asla izin vermez. Tabii sıra senin hayatına gelince en orta noktasından dalar. Kendinde hak görür hayatına müdahaleyi. Buna izin vermediğin için de kavga çıkıyor tabii. 

Yay burçları kendinden fazla emin. Asla hata yaptıklarını düşünmedikleri için senin sevgilin de böyle düşünüyor. Sen kesin hata yapıyorsun fakat o asla yapmıyor. O sana karışabilir sen ona asla. Tabii ki buna izin verme sana karışmasın. Bırak bakalım gitsin geri döndüğünde eskisi gibi ne olacak?

Daha fazla ilgi göstermediğin için!

Daha fazla ilgi göstermediğin için!

Oğlak burcu piremsestir, piremses. Oğlak burcu hayatını ''En biricik benim!'' havasında yaşadığı için ona herkese gösterdiğin ilginin daha fazlasını göstermelisin. E sen ilgi göstermediğin için kavga ediyorsunuz. Pohpohlanmayı, beğenilmeyi ve bir tanecik olduğunu her zaman duymak istiyor. 

Oğlak burçları önemsenmezse eğer köpürür ve kavga çıkartır. Bu kavganın sonunda sen haksız çıkarsın her zaman. Çünkü bir şekilde üste çıkar ve asla kendisinde hata görmez.

Triplerine karşı çıktığın için!

Triplerine karşı çıktığın için!

Kova burcu çok güçlü olmasının yanı sıra çok da triplidir. Trip atmak onların hayat felsefesi. En ufak bir şeye tartışsanız dahi üste çıkmak için trip atar. E sen de bu triplere kızdığın için kavga daha da büyür. 

Triplerine karşılık ve ilgi göremediği için çok öfkelenir. Daha büyük tepkiler verir ve sonucunda yine dönen taraf o olur. Sonunu düşünmeden çok fazla hareket ediyor. Sen de buna kızıyorsun ve bir bakmışsın yine kavga ediyorsunuz. Siz sürekli kavga ediyorsunuz. Birbirinize tahammülünüz kalmamış. Biraz ayrı kalsanız belki özlersiniz. Bu tripler konusunda konuşsan belki düzelir diye düşünüyoruz.

Geçmişi sürekli günümüze taşıdığı için!

Geçmişi sürekli günümüze taşıdığı için!

En nahif burçlardan birisidir balık burcu. Fakat o kadar kindar ki geçmişte yaşanan ne varsa her tartışmada gündeme getiriyor. Bu da sizin kavganızı iyice alevlendiriyor. O kadar kindar ki senin söylediğin en ufak ters bir cümlenin bile 3 ay sonra mutlaka intikamını alıyor. İçinde hiçbir şey kalmıyor. Lafları öyle bir sayıyor ki senin ağzını açmana asla izin vermiyor. Kavgalarınız bu yüzden hiç bitmiyor. 

İntikamını mutlaka herkesten alıyor. Yerini ve zamanını iyi hesaplıyor. Söylediği cümlelerinde altından kalkana aşk olsun. Ondan biraz daha yaşananları yaşandığı sırada tartışmasını istesen de buna da karşı çıkıyor. Sessiz sakinliğinin altında bir kaplan var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
83
36
25
21
20
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ben yokum

sevgilim yok diyip çıkıyorum byeee

byun baekhyun

sevgilisi olmayıp gelenler? kbkbcdhvc

Aila Mixaylovna

YAA FERÇEKDEN DOĞRU YA HEP ONA GÖRE TARTIŞIYORUZ