Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Bu 20 Davranıştan 10’unu Sergiliyorsa Retroaktif Kıskançlığa Yakalanmış Olabilir!

Sevgilin Bu 20 Davranıştan 10’unu Sergiliyorsa Retroaktif Kıskançlığa Yakalanmış Olabilir!

Aburoski
21.10.2018 - 16:53

Sevgilinin kıskanç olduğunu mu düşünüyorsun? Bazı davranışları seni bıktırdı mı? Belki de Retroaktif kıskançlığa yakalanmış olabilir. Eğer aşağıda sıraladığımız davranışlardan 10 tanesini sergiliyorsa sana geçmiş olsun! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilin bu davranışlardan kaç tanesini yapıyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

İçin rahat olsun yok öyle bir şey!

Seçtiğin davranışlara göre senin sevgilininin retroaktif kıskançlıkla hiçbir alakası yok. Belki birkaç davranışı seni sıkmış olabilir ama sen de biraz abartıyorsun sanki. Her ilişkide olabilecek şeyler. Bu yüzden çok fazla sıkıntı yapmana gerek yok. Seni gerçekten sevdiği için küçük de olsa geçmişinle ilgili bilgiler öğrenmek istiyor. Bu da her insanın bilmesi gereken şeyler yani. İşi abartmıyor anlayacağın. 

O birkaç kıskançlığı dert ederek ilişkinize zarar vermemelisin. Sana uyarımızı baştan yapalım. Bunlar ilişkilerin tuzu biberi yahu. Güzel devam eden bir ilişkin var. Umarız ki sonsuza kadar bu böyle devam eder. :)

Yakalanma potansiyeli var!

Seçtiğin davranışlara göre senin sevgilinin retroaktif kıskançlığa yakalanma ihtimali var. Sevgilin işi biraz abartmış sanki. Sen de bu durumdan oldukça bıkmış durumdasın. Geçmişine olan takıntısına bir türlü anlam veremiyorsun. Bu bazen ciddi anlamda seni boğuyor. Çok sık olmasa da geçmişinle ilgili abuk subuk bilgiler öğrenmeye çalışıyor. 

Sen bir süre bu durumu idare et ve daha sonra al karşına konuş. Tam anlamıyla bu kıskançlığa yakalanmadan önlemini al. Seni çok seviyor bunu da asla unutma. Ona göre kelimelerini seçmelisin. :)

Geçmiş olsun sevgilin retroaktif kıskançlığa yakalanmış!

Seçtiğin davranışlara göre sevgilin maalesef ki retroaktif kıskançlığa yakalanmış durumda. Bu durumun geri dönüşü var mı bilmiyoruz fakat artık o geçmişine takıntılı bir insan oldu. Ona her zaman geçmişinle ilgili açık ve kafasıdaki soru işaretlerini yok etmeye çalış. En ufak şüphe onun sana saçma sapan sorular sormasına ya da gereksiz düşüncelere dalmasına neden olacak. 

İkiniz birlikte bu sıkıntılı süreci atlatabilirsiniz. Sonuçta birbirinizi çok seviyorsunuz. Zaten sevmeseydin bu kadar sıkıntıya katlanmazdın. Seni boğacak gibi olsa da sevgin daha baskın geliyor ve ilişkin sevginin gücüyle devam ediyor. Umarız ki bu duruma bir çözüm bulursunuz. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
23
17
15
13
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın